• Stránka 1 z 1
[Z]Zombie Blood #1
[Vzor žiadosti o práva]
Nazov: Sekcia Žádost o práva na Zombie Blood #1
Ahoj, rád by jsem si požádal o admin práva na Zombie Blood #1 / Zombie serverech
Nick v hre : DarkDragon
Nick na fóre : DarkDragonBlood
Profil na fóre : darkdragonblood-u68554.html
Vek : 15 žádám si prosím o výjimku
Steam nick : GS DarkDragon
Steam ID : STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14711 jsem to já ale mám popravdě jiný nick name takže se za to omlouvám
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne jsem slušný člověk, zatím jsem žádný problém neměl / Vlastně ano dostal jsem kick za to že jsem trošku napsal sprosté slovo. Ale už jsem se ponaučil už se to nikdy nestane.
Niečo o sebe : Dobrý den, jmenuju se Michal je mi 15 let a živím se fotbalem.
Mám staršího bráchu který se jmenuje Filip je mu 14 let a živí se fotbalem jako já.
Já jsem se narodil ve Zlíně 5.07.2005 v 1 hodinu odpoledne.
Můj brácha se narodil taky ve Zlíně 5.06 2009 v 1 hodinu odpoledne taky jako já, to jsem nikdy nemohl pochopit
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Protože, každý hráč na Zombie Blood serveru vždycky jenom nadává spamuje do chatu a snaží se být co nejvíce nejlepší ze serveru a já tam také lidi nechci že furt jenom nadávají atd.. prostě ho vykopnu ze serveru a je to. Chci pomoct ještě serveru aby byl čim dál víc lepší a aby se hráči měli dobře.
Děkuji za věnovaný se čas mému tému. Moc si toho vážím děkuji za pochopení
S pozdravem
DarkDragon
Hezký zbytek dne
Nazov: Sekcia Žádost o práva na Zombie Blood #1
Ahoj, rád by jsem si požádal o admin práva na Zombie Blood #1 / Zombie serverech
Nick v hre : DarkDragon
Nick na fóre : DarkDragonBlood
Profil na fóre : darkdragonblood-u68554.html
Vek : 15 žádám si prosím o výjimku
Steam nick : GS DarkDragon
Steam ID : STEAM_0:0:460941717
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14711 jsem to já ale mám popravdě jiný nick name takže se za to omlouvám
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne jsem slušný člověk, zatím jsem žádný problém neměl / Vlastně ano dostal jsem kick za to že jsem trošku napsal sprosté slovo. Ale už jsem se ponaučil už se to nikdy nestane.
Niečo o sebe : Dobrý den, jmenuju se Michal je mi 15 let a živím se fotbalem.
Mám staršího bráchu který se jmenuje Filip je mu 14 let a živí se fotbalem jako já.
Já jsem se narodil ve Zlíně 5.07.2005 v 1 hodinu odpoledne.
Můj brácha se narodil taky ve Zlíně 5.06 2009 v 1 hodinu odpoledne taky jako já, to jsem nikdy nemohl pochopit

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Protože, každý hráč na Zombie Blood serveru vždycky jenom nadává spamuje do chatu a snaží se být co nejvíce nejlepší ze serveru a já tam také lidi nechci že furt jenom nadávají atd.. prostě ho vykopnu ze serveru a je to. Chci pomoct ještě serveru aby byl čim dál víc lepší a aby se hráči měli dobře.
Děkuji za věnovaný se čas mému tému. Moc si toho vážím děkuji za pochopení
S pozdravem
DarkDragon
Hezký zbytek dne

-
DarkDragonBlood - Kolemjdoucí
[Z]Zombie Blood #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Blood #1
a ještě jsme chtěl říct, že mám na serveru ExtraVIP takže si myslím že by jste mi měli dát šanci
-
DarkDragonBlood - Kolemjdoucí
Re: Zombie Blood #1
Nesplňuješ základné podmienky pre prijatie.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1