Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyr.]Zombie Chronic#1/ Nadavani

Příspěvekod TyDoLLa » 12 čer 2019, 19:04

Nickname porušujícího: RendyMCAir
Důkaz: https://ctrlv.cz/OFIF , https://ctrlv.cz/ALhe , https://ctrlv.cz/9Y4K
SteamID + Screenshot SID: # 8 "RendyMCAir" 1383 VALVE_0:0:2104824991 7 23:27 15 0 , https://ctrlv.cz/8osc

Pokračuje v provokování někoho, nadava + do rodin poté co jsem ho nejméně dvakrát varoval , jednání furt pokračuje takze nevim co snim doufam ze se oto po starate :)

Dakujem :D
TyDoLLa
Pokročilý
Pokročilý

[Vyr.]Zombie Chronic#1/ Nadavani

od Rumcajz » 12 čer 2019, 19:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Chronic#1/ Nadavani

Příspěvekod Misicu » 13 čer 2019, 16:53

Za mňa je to nedostatočné, skús ešte niečo dodať... Btw. prvý screen nefunguje.

V riešení.
Misicu
Profesionál
Profesionál

Re: [V riešení]Zombie Chronic#1/ Nadavani

Příspěvekod RendyMCAir » 14 čer 2019, 09:28

Taky bych se rád k tomu vyjádřil.
1. Tydola a spol jeho kamarádů porušují pravidla deně.
2. Už jen ten jejich nick, FCK ALL, to je zkratka pro to slovo, a je podle mě zakázané mít vulgární nick.
3. Jak jsem psal uzavírat ve hře tým je zakázané, jak je možné, že se teda tyhle kamarádi podporují.
4. A poslední k těm nadávkám, ano pár výrazů tam bylo, a oprávněných, protože ONI porušují pravidla a nikdo je neřeší.

PS: Proč sem slavný Tydola nedal celou konverzaci, a proč neukázal nadávky ostatních.

Takže za mě jen další ukázka toho jejich arogantního řešení.

Nadávat už nebudu, pokud oni budou hrát slušně a férově. A taky pokud se bude řešit jejich změna NICKU. Protože "Fackof all" mě prostě uráží.
RendyMCAir
Amatér
Amatér

Příspěvekod Misicu » 14 čer 2019, 12:38

RendyMCAir píše:Taky bych se rád k tomu vyjádřil.
1. Tydola a spol jeho kamarádů porušují pravidla deně.
2. Už jen ten jejich nick, FCK ALL, to je zkratka pro to slovo, a je podle mě zakázané mít vulgární nick.
3. Jak jsem psal uzavírat ve hře tým je zakázané, jak je možné, že se teda tyhle kamarádi podporují.
4. A poslední k těm nadávkám, ano pár výrazů tam bylo, a oprávněných, protože ONI porušují pravidla a nikdo je neřeší.

PS: Proč sem slavný Tydola nedal celou konverzaci, a proč neukázal nadávky ostatních.

Takže za mě jen další ukázka toho jejich arogantního řešení.

Nadávat už nebudu, pokud oni budou hrát slušně a férově. A taky pokud se bude řešit jejich změna NICKU. Protože "Fackof all" mě prostě uráží.

1. V tomto prípade ich stačí buď tu nahlásiť alebo zavolať nejakého admina, kt. to veľmi ochotne dokáže vyriešiť..

3. Tímy nech si kľudne robia, ak nejako s nimi neporušujú pravidla, tým že to majú predtým menom, to je ich vec... Skôr to je dobré pre adminov, lebo si viac všímajú takýchto hráčov, lebo často sa stáva že robia medzi sebou dohody a iné veci.
Misicu
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod RendyMCAir » 14 čer 2019, 13:03

No právěže v tom týmu ty pravidla porušují. Nezabijej se navzajem, pujčujou si BZ, a třeba hlásí kde kdo je. Prostě nehrajou fer a pak tu jdou sami udavat jak na ně člověk nadává.
RendyMCAir
Amatér
Amatér

Příspěvekod XKobe » 14 čer 2019, 13:13

RendyMCAir píše:No právěže v tom týmu ty pravidla porušují. Nezabijej se navzajem, pujčujou si BZ, a třeba hlásí kde kdo je. Prostě nehrajou fer a pak tu jdou sami udavat jak na ně člověk nadává.

Ahoj, přijdu se tam někdy podívat a popřípadě je nahlásím, ale pokud jsi je chceš nahlásit, tak natoč demo. Pokud nevíš jak natočit demo nebo screenout SID, tak se podívej na tento návod nataceni-dema-screenovani-t62215.html. A že jsi půjčují BZ, tak na tom nevidím nic špatného.
XKobe
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Misicu » 14 čer 2019, 22:15

Nejaký ten čas prešiel, vyriešené, ďakujeme za snahu. ;)
Misicu
Profesionál
Profesionál

Zpět na Zombie Servery