Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Zombie Chronic 1/ Nika :)

Příspěvekod nika » 17 dub 2017, 13:54

Chcela by som požiadať o práva na Zombie Chronic 1

Môj nick v hre: Nika :)

Nick na fórum: nika

Profil na fórum: http://www.gamesites.cz/forum/nika-u3656.html

Vek: 19

Steam nick: nika_233

Steam ID: STEAM_0: 0: 96867495

HLSTATS z danej sekcie: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=32319

Bany a prehrešky: Nie , nikde inde ban nemám, ani tu na GS

Niečo málo o sebe:
Ahoj, volám sa Nikola a pochádzam z dediny s názvom Veľké Ripňany na západnom Slovensku. Navštevujem Strednú odbornú školu obchodu a služieb v Piešťanoch, študujem odbor obchod a podnikanie. Som veľmi ukecaná, priateľská a nekonfliktná. Problémy riešim s chladnou hlavou a nerozhodí ma každá maličkosť. Medzi moje záľuby patrí fotografovanie, pečenie, hokej, hudba a samozrejme moja najväčšia záľuba je CS 1.6.

Prečo by som chcela na GS adminovať?:
Chcela by som patriť medzi skvelých ľudí v A-teame, vyčistiť server od cheaterov, hráčov ktorí porušujú pravidlá a celkovo spríjemniť hráčom hru. Na server chodím každý deň, ale samozrejme sú aj dni kedy je toho do školy veľa a nemám toľko času. Skúsenosť z AMX mám síce malú, ale iste sa to všetko rýchlo naučím.

Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.

S pozdravom Nika :)
nika
Amatér
Amatér

Zombie Chronic 1/ Nika :)

od Rumcajz » 17 dub 2017, 13:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Chronic 1/ Nika :)

Příspěvekod GrooS » 17 dub 2017, 14:17 VIP

Přijata k pohovoru..
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 dub 2017, 08:22

GrooS píše:Přijata k pohovoru..

Zajímal by mě důvod. Poděl se o něj, děkuji.

Žádné hlášení v pp, žádné rady ani pomoci hráčům. 6 měsíců žádný příspěvek na fóru a první co napíše je žádost o práva?
Kdyby to byl kluk, tak je zamítnut.
Zajímavý..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod nika » 18 dub 2017, 11:16

Ahoj Awe. Chcela by som sa trošku vyjadriť k tomu čo si napísal. Áno, máš pravdu v tom, že som nenahlasovala PP na stránku. Lenže pravda je taká, že keď vidím na servery cheatera alebo nadávajúceho hráča, radšej napíšem jednému z adminov na steame, ktorý je práve online aby prišiel na server a poriešil to. Myslím si, že hlavne v prípade keď ide o cheatera je to efektívnejšie a hlavne rýchlejšie, pretože nie vždy si to na stránke skoro všimnú. Takto sa môže cheater zablokovať hneď a hráči môžu v pohode hrať ďalej a nikto im nekazí hru. Preto som to vždy riešila takto. Zo začiatku som dávala aj na stránku PP ale to skôr len nadávky, pretože tie v podstate nikomu neprekážajú nejak vážne do hry ako cheater. Ak budeš teda na tom tak moc trvať ja nemám problém si tie príspevky nazbierať, len som chcela aby si videl aká je pravda. Aby si si nemyslel, že to je tým, že som dievča. To je blbosť.. ver mi. :roll:
nika
Amatér
Amatér

Příspěvekod GrooS » 18 dub 2017, 13:29 VIP

Awee (cti ejvi) píše:
GrooS píše:Přijata k pohovoru..

Zajímal by mě důvod. Poděl se o něj, děkuji.

Žádné hlášení v pp, žádné rady ani pomoci hráčům. 6 měsíců žádný příspěvek na fóru a první co napíše je žádost o práva?
Kdyby to byl kluk, tak je zamítnut.
Zajímavý..

Už několikrát jsem sní hrál na serveru a vím že v mozku nemá nasráno jako volumo, vždy mě zavolala na server že je bordel apd proto nebyl důvod jí dávát nějaké další podmínky a podobně.
To že nemá nahlášení nebo nějaké příspěvky neberu v potaz když vím že je v pohodě a můžu jí věrit, až něco takového bude v podmínkách pro žadatele tak se tím budu řídit ale nic takové tam není, proto nechápu proč to sem vytahuješ.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 dub 2017, 08:15

Protože si udělal už dost blbostí a je třeba tě kontrolovat. Zbytečně si sbíráš hřebíčky do rakve a beztak ti to ani nedochází..
Každý HLSA má právo takto přijmout hráče, je-li o jeho kvalitách přesvědčen. V případě že hráč bude problémový, ponese následky i HLSA.

Ahoj Nika. Díky za osvětlení, beru to. Taky jsem rád, že chápeš můj úhel pohledu. I ti nejlepší občas udělají chybu a když těch chyb člověk udělá více, je třeba na jeho rozhodnutí dohlížet. Zvláště když ty rozhodnutí ovlivňují chod portálu (rozdávání práv, apt.). Proto mě udivil verdikt u někoho kdo půl roku neprojevil snahu nějak se angažovat. Kdyby tě přijal sběratel dívek Izmael, nedivil bych se, je to jeho hobby :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Niggas » 19 dub 2017, 15:09

Zdravím účastníkov zájazdu, teší ma váš záujem, no kedže sa jedná o ZM sekciu, dovolím si žiadatelku zobrat na starost ja a veci okolo zm a gs jej vysvetlit tak, ako to so svojimi zm adminmi robím roky. Ja vám ju potom vrátim :D keby mal niekto nejaké dotazy, tak PM ;)

e.GrooS: jestli chceš tak klidně :D
e.Awee: já už ji nepotřebuji, podělte se sami.. :D
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: ( Prijatá ) Zombie Chronic 1/ Nika :)

Příspěvekod Niggas » 01 kvě 2017, 17:31

Prijatá, vitaj
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů