• Stránka 1 z 1
[V] Zombie chronic
Dobrý den, dne 9.1 jsem hrál na chronicu kde byla hráčka terezie a měl jsem sní slovní konflikt kdy já dostal 10 minut ban o což mi ani tak nejde, ale hráčka terezie nedostala ani ban ani upozornění, přítomný admin byl nakloněný ke hráčce což mě znepokojilo jako hráče a jako to že by měla vládnout rovnost, zde přikladám jak se do mě hráčka naváží a adminnistrátor to jednoduše přehlíží
- EnergyCZE
- Kolemjdoucí
[V] Zombie chronic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie chronic
Ahoj. Ban jste nedostali za tu hádku, kterou jste na serveru předvedli..10 minut mute si dostal za to jak si jí slovně napadl..kdy si jí označil takto pěkným oslovením. Upozornil sem tě na to slovně a pokud se nepletu tak si dostal i kick..Pokud ne nyní tak po tomto dalším oslovení této hráčky sem ti dal kick určitě.
Hráčka na moje slovní upozornění dala a uklidnila se. Ty si však pokračoval dál a nedal sis říct, načež si mapu zakončil tímto. Jelikož se zrovna změnila mapa, tak si dostal mute hned na další mapě.
Nedal sis říct. Začal si bezdůvodně hádku a navážet se do hráčky, která si tě do té doby absolutně nevšímala, začala si jí nadávat a nedal si na moje slovní upozornění a ani kick ti nepomohl načež si tedy vyhrál mute.
Pěkný zbytek dne.
Hráčka na moje slovní upozornění dala a uklidnila se. Ty si však pokračoval dál a nedal sis říct, načež si mapu zakončil tímto. Jelikož se zrovna změnila mapa, tak si dostal mute hned na další mapě.
Nedal sis říct. Začal si bezdůvodně hádku a navážet se do hráčky, která si tě do té doby absolutně nevšímala, začala si jí nadávat a nedal si na moje slovní upozornění a ani kick ti nepomohl načež si tedy vyhrál mute.
Pěkný zbytek dne.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Tak abychom byly trochu v obraze pane Derak. Díval jsem se na tvůj chat přes statistiky a zjistil jsem, že se s danou hračkou i moc dobře bavíš, nechci tím říct že se nesmíš sní bavit ale chci tím říct že jsi ji tam trochu podržel ve stylu "nic mu nepiš vykašli se na něj" a také si ji jen stylem že má vážit písmenka upozornil respektive si napsal "Terezie ty také" což mi připomíná že mě tam nadávala do matky a ještě další věci, chápu že si nechceš přiznat pochybení ale udělal jsi ho, Podle mě jen proto že je to nějaká holka kterou ani neznáš tak ses ji snažil nervomocně pomoct.
- EnergyCZE
- Kolemjdoucí
Čau EneržiiiiCZ, kamaráde… nechtěla jsem se vyjadřovat, ale musim čoveče. Takžeeee do tvé maminky jsem se ani jednou nenavážila. Ty si mi napsal věc ve stylu “běž mi utřít nádobí” (či něco podobně strašně chytrého, co píše dalších x hrozně vtipných stejně smýšlejících chlapců jako ty, co rozpoutají urážlivou konverzaci a pak nemají argumenty). Přičemž konverzace pokračovala a já v ní napsala jen to, že tobě ho stejně ještě utírá mamka. Takže jsem se jakoby nenavážela do tvé mamky, ale (nenápadně) do tebe, což si ty zase nepochopil. Psát mi tam že jsem štětka, mindža, píča, že spím s celým serverem (tohle mi vysvětli.. tomu fakt nerozumím
) atp. Takže ano, já ti tam k tomu napsala svoje, protože zticha nebudu. Derakh mi napsal ať to nechám být, protože bych to být nenechala a dopadlo by to možná mnohem hůř. Tak se nad sebou zkus zamyslet, nerozpoutávej věci za které potom nechceš nést následky.. pak třeba nebudeš muset psát takovéhle slátaniny a leavnout server. Třeba si i v klidu zahraješ (nebo třeba ne, hehe). Hezký den, tak na chronicu ju <3

- terezieee
- Amatér
Pevne verím, že každý admin na ZM rieši situácie nezaujate a pokiaľ si niekto myslí opak, nieje problém mi poskytnúť dôkazy kludne aj do PM. Z chat logu na servery dosť jasne vyplýva, že Energy bol zbytočne útočne naladený a ban si zaslúžil. Hráč/ka terezia nepísal/a nič také hrozné, aby si hneď ban zaslúžil/a. Derakh jednal správne a sťažnosť je neoprávnená.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Mimochodem tvé dva první screeny..to sem možná ani na serveru nebyl
A že sem napsal Terezie ty také? Nevytrhávej věty z kontextu..Napsal sem ti upozornění aby ses klidnil a dalším dechem novou větou dodal Terezie ty také..Což by normální člověk pochopil, jakože upozorňuji i ji
A že sem ji napsal na další mapě, ať na tebe kašle? Bylo to potom co ses na serveru objevil znovu a slavnostně prohlásil že si na mě dal stížnost a hračka začala v chatu přemýšlet, že se ti sem vyjádří
)
A jak píše Terezie..zapomněl sem dodat že si na ni zaútočil s tím že spí s celým serverem a začal vytahovat že komusi údajně poslala svojí nahou fotku..Co se týče tvé maminky..Větu "Za tebe nádobí utírá mamka." Opravdu neberu jako nadávku..
Každopádně když ses díval na můj chat ve stats, tak by si zjistil že sem na serveru byl po dlouhé době a hračku neznám. A to že sem se s ní bavil? Byla jediná která mi odpovídala na serveru a mělo to hlavu a patu..Promiň ale nebudu se nabít s člověkem, který napíše do chatu jen "Atmyn ban" a tak dále.
Nevytrhávej věci z kontextu, děkuju

A že sem napsal Terezie ty také? Nevytrhávej věty z kontextu..Napsal sem ti upozornění aby ses klidnil a dalším dechem novou větou dodal Terezie ty také..Což by normální člověk pochopil, jakože upozorňuji i ji

A že sem ji napsal na další mapě, ať na tebe kašle? Bylo to potom co ses na serveru objevil znovu a slavnostně prohlásil že si na mě dal stížnost a hračka začala v chatu přemýšlet, že se ti sem vyjádří

A jak píše Terezie..zapomněl sem dodat že si na ni zaútočil s tím že spí s celým serverem a začal vytahovat že komusi údajně poslala svojí nahou fotku..Co se týče tvé maminky..Větu "Za tebe nádobí utírá mamka." Opravdu neberu jako nadávku..
Každopádně když ses díval na můj chat ve stats, tak by si zjistil že sem na serveru byl po dlouhé době a hračku neznám. A to že sem se s ní bavil? Byla jediná která mi odpovídala na serveru a mělo to hlavu a patu..Promiň ale nebudu se nabít s člověkem, který napíše do chatu jen "Atmyn ban" a tak dále.
Nevytrhávej věci z kontextu, děkuju
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - Profesionál
• Stránka 1 z 1