• Stránka 1 z 1
Zombie chronik #2
Dobrý den,
Takže ještě jednou čus zm pařmeni.
Hned na úvod chci říct,že jsem byl na zm akademik a že tam nejsem už,tak často,ale těch 50 h. tam mám..Takže nevím,pokládám jen pouhou otázku!
Nemohlo by chodit na zm chronic 2 víc adminů,než FALLEN jednou za týden ?!Přijdu hacker,odpojí se.Příjdu za půl hodiny to samé.Víc cheatujicích hráčů,víc nadávajících hráčů,víc odcházejících hráčů,takže s tím se vší laskavostí něco udělejte.
Nepište sem příspěvky jako "Natoč demo a hoď ho do PP" Děkuji za pochopení i pozornost
S pozdravem
-HeHe-
Takže ještě jednou čus zm pařmeni.
Hned na úvod chci říct,že jsem byl na zm akademik a že tam nejsem už,tak často,ale těch 50 h. tam mám..Takže nevím,pokládám jen pouhou otázku!
Nemohlo by chodit na zm chronic 2 víc adminů,než FALLEN jednou za týden ?!Přijdu hacker,odpojí se.Příjdu za půl hodiny to samé.Víc cheatujicích hráčů,víc nadávajících hráčů,víc odcházejících hráčů,takže s tím se vší laskavostí něco udělejte.

Nepište sem příspěvky jako "Natoč demo a hoď ho do PP" Děkuji za pochopení i pozornost
S pozdravem
-HeHe-
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Zombie chronik #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie chronik #2
Nevím co od nás chceš za odpověď, ale o nedostatku adminů se ví. Já tam taky jednou za čas zajdu.
Co se tak koukám do tabulek, tak server mají nastarosti 2 admini, kteří by tam měli chodit... FALLEN tam chodit vůbec nemusí, je to jen jeho dobrá vůle, takže do něho nerýpejte..
Stejně to sem napíšu, natoč ho a dej do PP.
Na fórku také funguje 24 hodin denně takzvaný "Mini-Chat", stačí napsat do něj, nebo využít OnlinePP, když jsou admini online (což se v poslední době moc neděje, ale až se vrátím, tak zase pojedeme jako dřív..).
Co se tak koukám do tabulek, tak server mají nastarosti 2 admini, kteří by tam měli chodit... FALLEN tam chodit vůbec nemusí, je to jen jeho dobrá vůle, takže do něho nerýpejte..
Nepište sem příspěvky jako "Natoč demo a hoď ho do PP"
Stejně to sem napíšu, natoč ho a dej do PP.
Na fórku také funguje 24 hodin denně takzvaný "Mini-Chat", stačí napsat do něj, nebo využít OnlinePP, když jsou admini online (což se v poslední době moc neděje, ale až se vrátím, tak zase pojedeme jako dřív..).
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
+ Pokuď vím funguje taky nově online nahlašovaní to můžeš kdykoli použit a máš to během chvíle z krku a zbavíš server cheatera 

-
Toje - Pokročilý
Orbe,
Nedostatek adminů pff.. Právě,že jsem dal příklad FALLENA jako best admina! Já bych o práva požádal ,ale ve 14 letech,vyjímku by ste mi nikdy neudělali i když jsem nahlásil už 40 přestupků! Nebo,jo ?
řekni mi ty dva admini prosím Tě
Poprosím ať tento topic uzamkne Orbikaz až se vyjádří,díky
Nedostatek adminů pff.. Právě,že jsem dal příklad FALLENA jako best admina! Já bych o práva požádal ,ale ve 14 letech,vyjímku by ste mi nikdy neudělali i když jsem nahlásil už 40 přestupků! Nebo,jo ?
řekni mi ty dva admini prosím Tě
Poprosím ať tento topic uzamkne Orbikaz až se vyjádří,díky
Foni

-
Hele - Mistr
poukazovať nato, že je niekde málo adminov aby si dostal práva je už ohrané, namiesto podobných topikov si mal dávno skúsit požiadať o práva alebo akadémiu, toto neni problém chronicu 2, toto je problém na mnohých serveroch gs. A situácia sa nezmení, kým samotný admini nebudú chciet hrávať práve na chr. 2. noa kedže takýchkto topikov tu je 5000, zrejme nakoniec skončí jak predošlé, lck.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Hele píše:Orbe,
Já bych o práva požádal ,ale ve 14 letech,vyjímku by ste mi nikdy neudělali i když jsem nahlásil už 40 přestupků! Nebo,jo ?
Jen dodám, svojí šanci jsi v akademii dostal, jenže nevyužil, kvůli tvému chování a pokusu o podvod v akademii jsi následně šanci být adminem nedostal. Možná jsi nahlásil 40 přestupků, ale na ban byla asi polovina.
Toť vše.
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
• Stránka 1 z 1