• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zombie mini #1
Takže. Ľudia z GS na tento server úplne zničili. To že sa vymenili typy zombíkov tak to berem. Ale ktorého "mudrca" napadlo že budú nad hlavami zombíkov HP. Šak to je úplne nezmyselná vec. Je dobre že chcú vylepšovať tento server ale pritom idú úplne iným smerom.
-
toxoFDGOD - Kolemjdoucí
Zombie mini #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie mini #1
Súhlasím stebou. Možno to na papieri vyzeralo dobre, ale v hre je to otrasné.
-
N3mO - Mistr
Mna by skor zaujímalo, prečo nikto nikde ani nepípol, že sa niečo také plánuje... Admin sekcia existuje.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Taky mě to překvapilo... Nikdo nedal vědět, ale o to nejde pro Ct je toto velká výhoda.. Včera když jsem hrál tak jsem věděl o climbovi že je podemnou v kempe a ted mi tam vyskoci HP zombika..
Za mě se to rozhodně nelíbí protože zombies jsou ve velké nevýhodě.
Za mě se to rozhodně nelíbí protože zombies jsou ve velké nevýhodě.
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Dneska se to pokusím vyřešit.
Hlavní věc je ta, že o tom nikdo nedal vědět.
Hlavní věc je ta, že o tom nikdo nedal vědět.
-
eMkac - Profesionál
Dobře.. Prozatím LOCK aby se nespamovalo.
Kdyby byly nějaké nové informace tak někdo z vyšších sem napíše. Kdyby jste chteli UNLOCK tak poproste někoho kdo na to má právo a můžete se ptát dál.
Kdyby byly nějaké nové informace tak někdo z vyšších sem napíše. Kdyby jste chteli UNLOCK tak poproste někoho kdo na to má právo a můžete se ptát dál.
-
WalkCZ - Mistr
trochu sem to upravil aby to nelezlo přes textury. Je to lepší?
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Když se na to podívám z jiné strany tak bych to cele dal pryč a vrátil to do původního stavu. Hráči jsou vychcaní a to tak že 1 human se snaží zabít zombika tak kolem něj pobíhají další humani a ti vidí kolik zbývá zombikovy a když už hp zombika jsou u konce vsichni začnou střílet a vyžírat.. 80% z nich už po zombikovy jdou s motorovkou a toho ZM dají na 1 hit..Což je vychcanost a dost lidi pak se hádají, nadávají, atakdále. Takhle.. Je to podle mě velka zbytečnost:) za mě zrušit ať se sem vyjádří ostatní.
-
WalkCZ - Mistr
Už jsem to psal i do admin sekce, zrušit.. Když chceš posouvat zm dále tak spíš obměň některé mapy na které si lidi stěžují, ten hp bar je strašná blbost a nevýhoda pro zm.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
vy jste ještě pořád nepochopili, že servery dělám tak, aby to vyhovovalo především mě? 

-
Ano jsi sice majitel gamesites ale mohl bys aspoň trošku soucítit s hráčema kterým se to nelíbí
třeba vytvořit jeden server kde by to nebylo.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
SieurDesto píše:... ale mohl bys aspoň trošku soucítit s hráčema kterým se to nelíbítřeba vytvořit jeden server kde by to nebylo.
máš tu rovnou 3

connect ZOMBIE CPL ONLY >>
connect ZOMBIE EVOLUTION >>
connect ZOMBIE DARKNESS >>
-
To je súce pekné, ale nikomu na serveru sa nechce dávať dole 7 termov. Keď sa mi podarí tak za 2 slabé minútky som takmer full a to len vďaka tomu, že si vyberám zombíkov, ktorý majú low hp. behám tam s termom ak zmyslov zbavený a so mnou ďalší 4. Možno to je fajn keď si CT, ale za zm je to osina v prdeli.. Hanibal a Sg bolo proti tomuto nič..
Ale máš pravdu je to tvoj server, ale myslím si, že toto je krok spať a nie vpred. 

-
N3mO - Mistr
Když jsem to viděl poprvé, říkal jsem si jak je to super, a to mě nenapadlo to, co psal Walk.
Je to přesně tak, mám LaserGun, 40 dmg a stejně mi vyžírají ti, co mají klasickou m4ku s 0dmg
Je to přesně tak, mám LaserGun, 40 dmg a stejně mi vyžírají ti, co mají klasickou m4ku s 0dmg

-
x3ryy - Zkušený
Zrusit HP bar.
Vampire zombie ma kratke ruky, nehituje. A pridat mu abilitku hypnotize. Nieco ako frost, len sa hracovi pomotaju na par sekund sipky a dolava bude doprava a dopredu dozadu

Vampire zombie ma kratke ruky, nehituje. A pridat mu abilitku hypnotize. Nieco ako frost, len sa hracovi pomotaju na par sekund sipky a dolava bude doprava a dopredu dozadu

-
keron - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2