• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Zombie mini 2,VIP výhody návrh
Na zombie mini 2 maju hanou max traja hráči.Dnes sa to tam nedalo vydržať.. dve decká s nickom Filip,Kirkill tam robili taký bordel s tou infou..samozrejme naschval ho hádzali uplne každému a boli tam hádky a práve pre toto chcem aby to bolo obmedzené alebo rovno zakázané ved tam sa môžu lepšie veci pridať aj pre hráčov čo nemaju vip,evip.. aspoň aby za jeden kill mali 10 bodov + nejaka silnejšia zbraň pre nich alebo nejaka menšia výhoda..pamatam si že kedysi sa mohli dávať 2 miny ale to bolo strašne davno ..teda ak si dobre pamatam ja niesom nový hráč
.Samozrejme vip,evip by sa kupovalo furt stačilo by tiež niečo pridať do evip.Ved pre nich to tam nemá skoro žiadny význam hrať .. jedine žobrú od nás evip hráčov bz ..to je všetko
.Dalo by sa to určite vymysliet ale s tym vedenie určite nebude strácať čas tak aspoň ta infa keby sa dala vymysliet nejak a hlavne ešte dôležitejšia vec aby tam občas chodili admini ..alebo nech spravia nábor a nech vyberú ludi čo tam aktívne chodia hrať a vedia ako jednať s ludmi a vyznaju sa samozrejme aj v hre..zas nehovorím že by tam malo byť každe decko 13 ročné čo by banovalo skoro každého len tak zo srandy;D

-
WithoutRespeCt - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
WithoutRespeCt píše:Na zombie mini 2 maju hanou max traja hráči.Dnes sa to tam nedalo vydržať.. dve decká s nickom Filip,Kirkill tam robili taký bordel s tou infou..samozrejme naschval ho hádzali uplne každému a boli tam hádky a práve pre toto chcem aby to bolo obmedzené alebo rovno zakázané ved tam sa môžu lepšie veci pridať aj pre hráčov čo nemaju vip,evip.. aspoň aby za jeden kill mali 10 bodov + nejaka silnejšia zbraň pre nich alebo nejaka menšia výhoda..pamatam si že kedysi sa mohli dávať 2 miny ale to bolo strašne davno ..teda ak si dobre pamatam ja niesom nový hráč.Samozrejme vip,evip by sa kupovalo furt stačilo by tiež niečo pridať do evip.Ved pre nich to tam nemá skoro žiadny význam hrať .. jedine žobrú od nás evip hráčov bz ..to je všetko
.Dalo by sa to určite vymysliet ale s tym vedenie určite nebude strácať čas tak aspoň ta infa keby sa dala vymysliet nejak a hlavne ešte dôležitejšia vec aby tam občas chodili admini ..alebo nech spravia nábor a nech vyberú ludi čo tam aktívne chodia hrať a vedia ako jednať s ludmi a vyznaju sa samozrejme aj v hre..zas nehovorím že by tam malo byť každe decko 13 ročné čo by banovalo skoro každého len tak zo srandy;D
Proste placete s tou infou, mozu si snou roobit co chcu aj ju vyhodit do neznama ...
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Hádky tam vznikají protože neumíte překousnout "existenci" INF granátu ve hře. Nějakýho terma/hanibala zabiju dost lehce protože na mini2 hrajou fakt lamky až na pár výjimek. Omezení infu je blbost. Mluvíš o zneužívání výhod, já bych tomu ale říkal využívání.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
TiberSeptim píše:WithoutRespeCt píše:Na zombie mini 2 maju hanou max traja hráči.Dnes sa to tam nedalo vydržať.. dve decká s nickom Filip,Kirkill tam robili taký bordel s tou infou..samozrejme naschval ho hádzali uplne každému a boli tam hádky a práve pre toto chcem aby to bolo obmedzené alebo rovno zakázané ved tam sa môžu lepšie veci pridať aj pre hráčov čo nemaju vip,evip.. aspoň aby za jeden kill mali 10 bodov + nejaka silnejšia zbraň pre nich alebo nejaka menšia výhoda..pamatam si že kedysi sa mohli dávať 2 miny ale to bolo strašne davno ..teda ak si dobre pamatam ja niesom nový hráč.Samozrejme vip,evip by sa kupovalo furt stačilo by tiež niečo pridať do evip.Ved pre nich to tam nemá skoro žiadny význam hrať .. jedine žobrú od nás evip hráčov bz ..to je všetko
Proste placete s tou infou, mozu si snou roobit co chcu aj ju vyhodit do neznama ...
Tady máš důkazy . Co jsem ti říkal

-
bajgar - Mistr
Zas tu niekto nepochopil o čo mi ide no nevadí
.Ja tiež dokážem hádzať inf kade tade ale nie preto aby som robil nervy niekomu
.. nehádžem inf novip hráčom.INF na servery kde je 20 ludí pochopím.. ale zober si že na mini 2 hra priemerne cez den tak 6 hráčov..z toho 3 su evip ..novip hráči sa odpoja kvoli deťom čo im naschval hádžu inf a ešte im vynadajú
.. presne toto sa tam deje.. chodte si tam skúsiť zahrať
.Na mňa inf moc neplatí pretože ja nekempím nikdy..ked som posledný tak behám po mape už len z toho dôvodu že pri behu sa dáva vysoký damage..takže inf mi moc nehádžu..mne ide o hráčov čo tam hraju.Keby to neviem hrať a plačem vkuse tak nemám zachvílu 3 000 killov a to tam hrám fakt chvílku..od kedy sa zrušilo mini 3.A odpovede ako sú ved ale tam hrá málo ludí..ved práve preto .. že málo .. keby tam hrá tolko ludí čo na zombie chronic tak mám minimalne 2x tolko za tých par dni čo hrám na mini 2..takže inf obmedzená nebude.. tak aspoň nech sa robí niečo preto aby sa tam hralo lepšie:-).. nech tam chodia admini ako som už písal.

-
WithoutRespeCt - Amatér
• Stránka 2 z 2 • 1, 2