• Stránka 1 z 1
Zombie Night #1 Cheaters
Zdravím, tu mám důkazy o cheaterovi.. Našel jsem ještě jednoho jménem Chaspele (bhop) ale nestihl jsem vyfotit jeho Steam
Důkazi jednoho jsou tu: http://leteckaposta.cz/970610002
Mé jméno ve hře: Matesino
Důkazi jednoho jsou tu: http://leteckaposta.cz/970610002
Mé jméno ve hře: Matesino
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
Zombie Night #1 Cheaters
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Night #1 Cheaters
BHOP nebanujeme.
-
Xter - Spamerův sluha
MustacheManiaaa píše:Proč když ten script je zakázaný ?
A proč máš pořád potřebu se někam vyjadřovat? BHOP na ZM prostě nebanujeme. Trestáme ho pouze v případě zneužívání hráči a to pouze maximálně slayem.
-
Xter - Spamerův sluha
MustacheManiaaa píše:Proč když ten script je zakázaný ?
Ide o to, že vy hráči to pravidlo vobec neovládate. Človek vám to može vysvetliť 50x a aj tak stále budete písať. To isté platí s neTXT na millke. Nie je deň keby by som aspoň dva razy nenapísal, že to TXT nie je...

-
N3mO - Mistr
A ten Enderos se sh? Ty důkazy mám na letecké poště jak jsem poslal odkaz
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
ved vsetci bhopuju, ked im ide o zivot, cize to LEN zneuzivaju. Neviem, co je na tom take zlozite pochopit 
A neviem co je na tom take zlozite pochopit, ze kazi hru aj jednemu zombie(hracovi), ked chce nakazit humana. Mozno preto, ze mu chce zobrat bazuku, mozno preto ze sa chce potom ozivit. Stale hovorim, ze je to len hlupa nahrada speedhacku. Pozrite sa na to zo strany zombie. Keby zombie bhopovali a uteakli ludom pred kills, tiez by sa vam to nepacilo. A to len preto, ze by ste ich nevedeli chytit.

A neviem co je na tom take zlozite pochopit, ze kazi hru aj jednemu zombie(hracovi), ked chce nakazit humana. Mozno preto, ze mu chce zobrat bazuku, mozno preto ze sa chce potom ozivit. Stale hovorim, ze je to len hlupa nahrada speedhacku. Pozrite sa na to zo strany zombie. Keby zombie bhopovali a uteakli ludom pred kills, tiez by sa vam to nepacilo. A to len preto, ze by ste ich nevedeli chytit.
-
keron - Zkušený
keron píše:ved vsetci bhopuju, ked im ide o zivot, cize to LEN zneuzivaju. Neviem, co je na tom take zlozite pochopit
Já bych teda osobně bhop ze speedhackem nesrovnával, ale budiž

Ale máš pravdu v tom, že když CTčka kolem ZM bhopují, tak je nemá šanci ani zabít a v té situaci je nejlepší se na ně vykašlat, ale jelikož nyní jsou CT o dost silnější, tak pak nastává situace, že tě nahání, místo toho aby náháněl ty je. Neskutečně flustrující pro nováčka módu jako jsem já...Ten pocit znám ze Chronicu, kde ale bhop naštěstí používá jen pár jedinců, který okamžitě zabíjím slayem a poté už se to neopakuje...Teda minimálně do doby, co neodejdu

[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Malkin píše:keron píše:ved vsetci bhopuju, ked im ide o zivot, cize to LEN zneuzivaju. Neviem, co je na tom take zlozite pochopit
Já bych teda osobně bhop ze speedhackem nesrovnával, ale budiž![]()
Ale máš pravdu v tom, že když CTčka kolem ZM bhopují, tak je nemá šanci ani zabít a v té situaci je nejlepší se na ně vykašlat, ale jelikož nyní jsou CT o dost silnější, tak pak nastává situace, že tě nahání, místo toho aby náháněl ty je. Neskutečně flustrující pro nováčka módu jako jsem já...Ten pocit znám ze Chronicu, kde ale bhop naštěstí používá jen pár jedinců, který okamžitě zabíjím slayem a poté už se to neopakuje...Teda minimálně do doby, co neodejdu![]()
Suhlasim s Tebou a nech sa kompetentni nehnevaju ak napisem, ze toto je naozaj jeden velky nedostatok na inak relativne dobre nastavenom mode. Myslim to v dobrom, ale prosim Vas, aby ste este raz za okruhlym stolom Templarskych rytierov (vedenie) podebatovali o bhope, lebo tak ako to niektorym vyhovuje, tak to viacerym nevyhovuje. Bhop ovladam a nevidim zmysel v tom, aby som utekal pred zombie a tym sa zvyhodnoval, ked iny clovek poslusne beha,kempi. Myslim, ze to nepravom zvyhodni mna, bhopera a nepravom sa casto krat stanem lastom. A viete preco? Lebo mi nikto neda slay.

Aj rozumiem vyjadreniu, ze sa pri zneuzivani bhop tresta slayom. Ale kazdy ma svoj zivot a nikoho nebavi neustale davat pozor ako policajt, co sa na serveroch deje. A aj ked je tam admin (niektori to uplne ignoruju, no comment

V skratke. Je to ako v realite, podvodnici budu podvadzat az dovtedy, pokial nebudu mat policajta strceneho v riti a tak je to teraz nastavene v pravidlach. Cize neexistuje ziadna obava ludi, aby s tym prestali.
Peace

-
keron - Zkušený
Neviem prečo stále otváraš túto dávno uzavretú temu. Takto je to pravidlo ohladom bhopu nastavené od veky vekov, len si ho niekto zle vysvetlil a intrepretoval dalej a preto tu vznikol taký chaos okolo. Už je zas nastavené ako má byť a je nastavené dobre, admin nemá dôvod zasahovať pokial neuzná, že hráč kazí hru väčšine servera ( čiže nie že ho nevieš chytit len ty )Kedže mal tento topic informatívny charakter, tak lck 

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1