• Stránka 1 z 1
Zombie Night #2/ Special gun
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli nevíte co s tím. Takže začnu takhle. Na serveru Zombie Night #2 mam ExtraVip a když si koupím Special Gun "SG" tak mi divně střílí než ostatním hráčum. Jako kdybych měl "No recoil" nebo co. Když držím spoušť tak mi stříli přesne pořád do stejného místa ale Crosshair se mi zvedne asi o 1 cm nahoru. A navíc se mi ani ten Crosshair nezvětší jako třeba při střelbě z AK 47. Nevím co s tím. Spectoval sem ostatní hráče a těm to stříli a kope jako AK ale mně to střílí tak jak jsem to teď popsal. Kdyby mi to střílelo jako ostatním tak by se mi s tím určitě lépe střílelo. Tak jestli někdo víte co s tím tak prosím poraďte, Předem děkuji. S pozdravem MiksS 

-
MiksS - Amatér
Zombie Night #2/ Special gun
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Night #2/ Special gun
Jěště jinak mam Csko non-steam a ňáký cheat no recoil nemám. A ještě chci říct že mému kámošovi se to tady děje. Ale jen když si koupí zbraň Thomspon a nebo MP 7 Dual a potom si koupí Special Gun. Ale mně se to dějě po každé zbraní.Jinak ještě jednou předem děkuji za ňákou pomoc. MiksS
-
MiksS - Amatér
Zkus najít model toho special gunu a smazat ho.
ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
dík zkusím 

-
MiksS - Amatér
zkoušel sem ale nejde 

-
MiksS - Amatér
Zkus stáhnout novější patch a nebo reinstaluj CS a nebo si zkus stáhnout CS tady z gamesites 

ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
A nevíš, jaký je nejnovější patch ? 

-
MiksS - Amatér
PANE BOŽE,COPAK NEVÍTE,ŽE TEN NO RECOIL SE SG JE SCHVÁLNĚ???Aby se hráčům lépe mířilo atd. tak se sg odstranilo recoil.Aby bylo i něco pro NONVIP,tak tuhle vlastnost dali také do všech zbraní za peníze.A jestli jde o zvuk,ten je bugnutý a GS ho zatím neopravilo,každý hráč slyší ty podle tebe ty divné zvuky,ale jen u své sg.Pokud jde o skin tak už jsem zkoušel dát jiný ale stejný výsledek,ta animace střelby tam není,protože sg ,,jakoby" nestřílí.
-
lamiXus - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1