• Stránka 1 z 1
Zombie - PsychoStats
Dobrý den, mám takový dotaz ohledně PsychoStats (konkrétně na zombie chronic). Hrál jsem tam už dávno a teď začínám znovu, tuším že tam mám nahráno asi teprve 20h. A často kontroluji svoje statistiky na PsychoStats. Mám 460 killů ku 779 deathům?! to se mi zdá dost divné když na každé mapě mám tak průměrně +,- max, 10 deathů ku 60 killům... Tak jsem se podíval na podrobnosti a tam jsem našel že se zbraní ak47 jsem nahrál 170 killů a 51 deathů což by ještě tak nějak souhlasilo ale pak mě zarazily jiné zbraně např. ump45 (což je special gun) které jsem si snad ješě nekoupil a u teto zbraně mi to píše 0 killů a 146 deathů, nebo např bazooka (tu používám občas) a u té mi to píše že jsem s ní dal 70 killů (což by mohla být pravda) a 120 deathů což nechápu protože bazooku jsem 120x určitě neměl (maximálně tak 20x). A i u spousty dalších zbraní i když jsem je nikdy neměl tak to u nich píše několik deathů. Nechápu to, snažím se, abych alespoň ty deathy dorovnal s killy např. včera jsem hrál asi 4 h. takže jsem nahrál asi 5 map a u každé jsem se snažil abych měl méně než 10 deathů a alespoň 50 killů což se mi podařilo (u dvou jsem dokonce nahrál přez 100 killů a měl jsem pod 5 deathů) tak nechápu proč mi to píše skoro 2x více deathů než killů. Rád bych aby mi to někdo vysvětlil nebo poradil co a jak mám dělat aby alespoň mezi těmi Fragy a deathy na PsychoStats nebyl takový rozdíl.
Odkaz na můj psychoStats: http://stats.fakaheda.eu/pstats_121416/ ... =desc#maps
Odkaz na můj psychoStats: http://stats.fakaheda.eu/pstats_121416/ ... =desc#maps
-
Michalrss2 - Kolemjdoucí
Zombie - PsychoStats
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie - PsychoStats
Michalrss2 píše:Dobrý den, mám takový dotaz ohledně PsychoStats (konkrétně na zombie chronic). Hrál jsem tam už dávno a teď začínám znovu, tuším že tam mám nahráno asi teprve 20h. A často kontroluji svoje statistiky na PsychoStats. Mám 460 killů ku 779 deathům?! to se mi zdá dost divné když na každé mapě mám tak průměrně +,- max, 10 deathů ku 60 killům... Tak jsem se podíval na podrobnosti a tam jsem našel že se zbraní ak47 jsem nahrál 170 killů a 51 deathů což by ještě tak nějak souhlasilo ale pak mě zarazily jiné zbraně např. ump45 (což je special gun) které jsem si snad ješě nekoupil a u teto zbraně mi to píše 0 killů a 146 deathů, nebo např bazooka (tu používám občas) a u té mi to píše že jsem s ní dal 70 killů (což by mohla být pravda) a 120 deathů což nechápu protože bazooku jsem 120x určitě neměl (maximálně tak 20x). A i u spousty dalších zbraní i když jsem je nikdy neměl tak to u nich píše několik deathů. Nechápu to, snažím se, abych alespoň ty deathy dorovnal s killy např. včera jsem hrál asi 4 h. takže jsem nahrál asi 5 map a u každé jsem se snažil abych měl méně než 10 deathů a alespoň 50 killů což se mi podařilo (u dvou jsem dokonce nahrál přez 100 killů a měl jsem pod 5 deathů) tak nechápu proč mi to píše skoro 2x více deathů než killů. Rád bych aby mi to někdo vysvětlil nebo poradil co a jak mám dělat aby alespoň mezi těmi Fragy a deathy na PsychoStats nebyl takový rozdíl.
Do PS se počítá vše a podle toho, že máš více death než killů je jasné, že většinou jsi zombie a každý tě lidově "mrdá" vším možným.

Michalrss2 píše:např. ump45 (což je special gun) které jsem si snad ješě nekoupil a u teto zbraně mi to píše 0 killů a 146 deathů
Ty deathy znamenají, že tě někdo jiný (kdokoliv kdo měl SG) zabil a ne, že ty jsi s touhle zbraní umřel.
Michalrss2 píše: nebo např bazooka (tu používám občas) a u té mi to píše že jsem s ní dal 70 killů (což by mohla být pravda) a 120 deathů což nechápu protože bazooku jsem 120x určitě neměl (maximálně tak 20x)
Viz. případ SG. Nezemřel jsi 120krát s bz v ruce ale byl jsi touto zbraní zabit (jako zombie). Snad je to jasné.

Řešení? Snaž se hrát více jako člověk (zabíjet zbraněmi atd.) a ne jako zombie (aby tě každý zabijel a tobě přirůstali death) a PS se ti změní k lepšímu.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Ešte že Psychostats počita všetky smrti. V hre sa počitaju iba death alebo infnutie za humana s vinimkou firsta.
Co znamena ze si.clovek a mas skore 100 ku 4 napr. Ale tie 4 razy co si bol zm ta napr niekto za 1 kolo 13 krat killne. Tak do psychostats to počita ako 13x4=52 deaths
Co znamena ze si.clovek a mas skore 100 ku 4 napr. Ale tie 4 razy co si bol zm ta napr niekto za 1 kolo 13 krat killne. Tak do psychostats to počita ako 13x4=52 deaths

-
DaRkKiLlErUs - Amatér
DaRkKiLlErUs píše:Ešte že Psychostats počita všetky smrti. V hre sa počitaju iba death alebo infnutie za humana s vinimkou firsta.
Jelikož autor nic nového nenapsal beru toto za vyřešené.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
-
DaRkKiLlErUs - Amatér
• Stránka 1 z 1