Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Zombie Servers Update

Příspěvekod julles » 06 črc 2013, 20:00

Luther píše:Mám pár postřehů:

1. Jedno kolo si koupím bz. Další kolo se tu bz rozhodnu někomu dát a koupit si novou, jenže mi to napíše, že tohle kolo jsem si ji už koupil, což není pravda. :D

2. Je normální kolo (nákazu tvoří First zombie) a já si koupím SG (Special Gun). Kolo přežiju i s SG, jenže další kolo je Vyvolený vs Nemesis a já jsem vyvolený. I tohle kolo přežiju a když si další normální kolo chci koupit opět SG, nejde to. :)

3. Podobné jako u 2. bodu. Jedno kolo koupím SG. Chci si koupit terminátora ale místo toho si koupím Hanibala. Příjdu o SG a mám jen Uzi + motorovku. Další kolo mi hani zmizí a já si chci opět koupit SG ale nejde to. ;)

1. slovickarenie :) ide o to ze v danom kole si uz jednu svoju BZ mal. druhu uz mat nebudes, lebo to tak nechceme my. uz tak je tam dost explozii ked maju napr. desiati hraci BZ...

2. a 3. bod su chyby. 2hy je system modu Vyvoleny vs Neme; treti je block zbrani pre han. Az sa uvolni termin pre ZM tak budu tieto nedostatky odstranene. Dik

kironet píše:Taky jsem dnes narazil na nejakou chybu..

Zacalo kolo, ja si hned koupil SG, pak jsem si koupil DC a SG zmizelo, tak jsem se rozhodl vzit teda k tomu DC jeste nakou zbran misto toho SG co mi zmizelo, vzal jsem si tu jak je M 2 4 . A DC mi taky zmizelo, tak jsem zustal jen s jednou zbrani...
Coz me docela nastvalo .... :D

Toto nieje chyba ale zamer. SG je moc silne, takze kombinacia SG + DC (a tiez SG + M79) je zakazana tj. nakup jednej z tychto zbrani ti tu druhu zrusi. pri naslednom nakupeni zo zakladneho menu zbrani ti zmizi aj DC pretoze zakladne menu ti dava aj granaty atd a teda ti dava znova zakladnu vybavu. Je nelogicke kupovat si najprv DC a potom zaklad, aj ked v tvojom pripade to bolo nutne. Tomuto sa holt musis vyvarovat..
http://www.youtube.com/watch?v=qRNexbLEXGA

http://www.youtube.com/watch?v=YujYTVQ4_S0
julles
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 06 črc 2013, 20:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod kironet » 06 črc 2013, 22:37

Toto nieje chyba ale zamer. SG je moc silne, takze kombinacia SG + DC (a tiez SG + M79) je zakazana tj. nakup jednej z tychto zbrani ti tu druhu zrusi. pri naslednom nakupeni zo zakladneho menu zbrani ti zmizi aj DC pretoze zakladne menu ti dava aj granaty atd a teda ti dava znova zakladnu vybavu. Je nelogicke kupovat si najprv DC a potom zaklad, aj ked v tvojom pripade to bolo nutne. Tomuto sa holt musis vyvarovat..

To jste poupravili nekdy ted ne?

Protoze jeste tak pred par dnema jsem mel SG + DC.
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Luther » 06 črc 2013, 23:03

kironet píše:
julles píše:Toto nieje chyba ale zamer. SG je moc silne, takze kombinacia SG + DC (a tiez SG + M79) je zakazana tj. nakup jednej z tychto zbrani ti tu druhu zrusi. pri naslednom nakupeni zo zakladneho menu zbrani ti zmizi aj DC pretoze zakladne menu ti dava aj granaty atd a teda ti dava znova zakladnu vybavu. Je nelogicke kupovat si najprv DC a potom zaklad, aj ked v tvojom pripade to bolo nutne. Tomuto sa holt musis vyvarovat..

To jste poupravili nekdy ted ne?

Protoze jeste tak pred par dnema jsem mel SG + DC.

Jj to je asi bug nebo se ti to zdá. Ale i já mám ten dojem, že to jde. :D Nejdřív si koupíš DC a pak SG a máš oboje ale je možné, že jsem spíš v ten den něco požil. :D ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod kironet » 07 črc 2013, 10:25

Jo jo, DC a pak SG a mel jsem DC+SG :D
Tak a jeste neco.. Kdyz me nekdo ozivi, tak mi zmizi ta gravitace kdyz mam nuz.. Proste skocim a rozplacnu se da se rict po zemi :D
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nulka » 07 črc 2013, 18:38

Na ZM Night 1 sú dnes strašné lagy to bude týmto update? Dík
Nulka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kironet » 07 črc 2013, 20:25

Nulka píše:Na ZM Night 1 sú dnes strašné lagy to bude týmto update? Dík

Update je uz na serverech docela davno :D , a lagy skoro zadne nebyli (mozna vubec) , takze asi bude INTERNETEM.
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Luther » 07 črc 2013, 22:14

Dnes jsem objevil další chybu.
Stručný popis: Jsem Adrenalin Human a tak mi adrenalin přibývá po 3%. Ale když mě dostane zombie (asi jen first) a já se pak znova proměním, už mi adrenalin přibývá klasicky po 2% (jako bych byl stále zombie). ;)

PS.: Mám skoro 2 000 level a tak nastavá otázka. Nechcete udělat další classy Lidí? :D
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Tripicek » 07 črc 2013, 22:15

mám takový návrh ikdyž je už možná pozdě možná ne :)

NOVIP Hráč-jelikož vlastně dá se říct že hráč si v shopu nemůže koupit skoro nic, ikdyž teď byli uděláni Humani (ltým myslím lvly) tak aby se dalo i pro NOVIP hráče něco jako je Terminator a Hanibal nevím jak by se to přesně jmenovalo ale jaké by měl věci k pužití mohl by jsi koupit za B což je jasné něco teda jako je Term a Hani akorát by neměl 4 skoky bz .sg.atd měl by tu novou postavu která by měla jen 2 skoky + by se udělala nová zbraň ale slabší ještě než Minigun o dost a měli by aspoň proč dělat Body ale dalo by se to koupit jen pro NOVIP hráče! pak by tam už bol velký neporádek (+ nechal by něco podobného udělat i pro jenom VIP hráče :) ) nevím doufám že se vám to zalibí a snad i se to zadaří :)
Obrázek
Tripicek
Drbna
Drbna

Příspěvekod Luther » 07 črc 2013, 22:25

Tripicek píše:mám takový návrh ikdyž je už možná pozdě možná ne :)

NOVIP Hráč-jelikož vlastně dá se říct že hráč si v shopu nemůže koupit skoro nic, ikdyž teď byli uděláni Humani (ltým myslím lvly) tak aby se dalo i pro NOVIP hráče něco jako je Terminator a Hanibal nevím jak by se to přesně jmenovalo ale jaké by měl věci k pužití mohl by jsi koupit za B což je jasné něco teda jako je Term a Hani akorát by neměl 4 skoky bz .sg.atd měl by tu novou postavu která by měla jen 2 skoky + by se udělala nová zbraň ale slabší ještě než Minigun o dost a měli by aspoň proč dělat Body ale dalo by se to koupit jen pro NOVIP hráče! pak by tam už bol velký neporádek (+ nechal by něco podobného udělat i pro jenom VIP hráče :) ) nevím doufám že se vám to zalibí a snad i se to zadaří :)

Pěkný návrh ale i non-VIP hráč může být dobrý. Třeba na mapě kde je armor si ho sebere a je něco jako terminátor pro non-VIP. :D S tou zbraní je to blbost. Když si naběhá dostatečný adrenalin může střílet z jakékoliv zbraně velkou damage. ;) Navíc když si koupí bonus zbraň (ty jsou něco jako pro VIP a EVIP Minigun a SG) je dost silný. A jestli řešíš otázku, co mají dělat z body, tak mají několik možností. Můžou je použít na nesmrtku, T-virus, motorovku a nebo si přikupovat Frost a Fire granáty. A ve výsledku tedy zjistíš, že tvůj návrh je zcela zbytečný. :D
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod xDnBx » 07 črc 2013, 23:25

Neviem prečo sa evip sťažuje, ako NO VIP som prišiel na chronic a mal som score asi 33 k 5 , takže sa to tam fakt dá dobre hrať :D Super update ! ;)
CS 1.6 ADMIN: Deathmatchs , Avatars ,Publics
xDnBx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kironet » 07 črc 2013, 23:26

mám takový návrh ikdyž je už možná pozdě možná ne

NOVIP Hráč-jelikož vlastně dá se říct že hráč si v shopu nemůže koupit skoro nic, ikdyž teď byli uděláni Humani (ltým myslím lvly) tak aby se dalo i pro NOVIP hráče něco jako je Terminator a Hanibal nevím jak by se to přesně jmenovalo ale jaké by měl věci k pužití mohl by jsi koupit za B což je jasné něco teda jako je Term a Hani akorát by neměl 4 skoky bz .sg.atd měl by tu novou postavu která by měla jen 2 skoky + by se udělala nová zbraň ale slabší ještě než Minigun o dost a měli by aspoň proč dělat Body ale dalo by se to koupit jen pro NOVIP hráče! pak by tam už bol velký neporádek (+ nechal by něco podobného udělat i pro jenom VIP hráče ) nevím doufám že se vám to zalibí a snad i se to zadaří

Nema smysl delat zbran podobnou SG pro NONVIP protoze to ted vyresil ADRENALIN... Hraci jsou lini a jenom kempej misto toho aby si nabehali adrenalin, jenom nadavaj ze jim to vyziram kdyz treba s 100% adrenalinem dam ranu za 600 mozna i vic :D
Z body je urcite dobre si davat nesmrtky (i kdyz te budou lidi na serveru hatovat (ze jsi "s*i*e") , ale to je jejich vec, takhle si nonvip hrac uz po updatu lehce nasetri na DC , nebo treba zlepseni DMG za spirity atd...

Ja ty nesmrtky pouzivam nonstop dokud nevypri pocet nesmrtek za kolo nebo mi nedojdou body, "vyziram" killy ... A hraci me hatujou :D
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Tripicek » 07 črc 2013, 23:47

jo hej s tou zbranou jsem usoudil že je to blbost ale aspoň neaku tu postavu :P
Obrázek
Tripicek
Drbna
Drbna

Příspěvekod Tripicek » 07 črc 2013, 23:49

Luther píše:
Tripicek píše:mám takový návrh ikdyž je už možná pozdě možná ne :)

Pěkný návrh ale i non-VIP hráč může být dobrý. Třeba na mapě kde je armor si ho sebere a je něco jako terminátor pro non-VIP. :D S tou zbraní je to blbost. Když si naběhá dostatečný adrenalin může střílet z jakékoliv zbraně velkou damage. ;) Navíc když si koupí bonus zbraň (ty jsou něco jako pro VIP a EVIP Minigun a SG) je dost silný. A jestli řešíš otázku, co mají dělat z body, tak mají několik možností. Můžou je použít na nesmrtku, T-virus, motorovku a nebo si přikupovat Frost a Fire granáty. A ve výsledku tedy zjistíš, že tvůj návrh je zcela zbytečný. :D

neříkám že non-vip nejsou dobří ano veme si armor,ale i tak Evipka mají Terma,Hanibala,tak udělat i něco pro non-evip a vip s tou zbrani je to nanic no i já rači litám po mapě a zbirám adrenalin :) ale s tou postavou pro ně by to nemuselo být špatné
Obrázek
Tripicek
Drbna
Drbna

Příspěvekod kironet » 08 črc 2013, 09:04

Tak nezdalo se mi to ze nekdo mel i ja DC + SG

Tu demko : http://leteckaposta.cz/159355843

Tak to nejak opravte :)
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod julles » 08 črc 2013, 09:50

+++nonvip hraci maju v tomto update viac moznosti na lepsiu hru a fun.. staci si nabehat adrenalin, ako tu uz bolo spomenute. alebo ukradnut si BZ, minigun.. v tomto smere ziadne upravy urcite nebudu; ziadne nove zbrane, ziadne nove postavy pre nonvip. jedinou moznostou pre nich ostava VIP/EVIP.

+++ dik za demo DC+Sg. piseme si na list oprav.

+++ Luther tvl Level 2000 ??? mg ja mam mozno dokopy 50tku ked spocitam vsetky zm servre :D

na 20tis LVL by mohol byt bonus, tank alebo atomovka co znici mapu a potom zacnete LVL huntit od zaciatku
http://www.youtube.com/watch?v=qRNexbLEXGA

http://www.youtube.com/watch?v=YujYTVQ4_S0
julles
Amatér
Amatér

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery