Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Zombie Servers Update

Příspěvekod Luther » 28 srp 2013, 19:43

kironet píše:Lidi se maj ZM bat, i ted se jich moc neboji a behaji si po spawnu pohoda klidek...

Za tohle může adrenalin. Většina lidí už pochopila na co je. Když ho máte 100% a nebo si ho držíte nad 40% tak jste v podstatě nesmrtelní a nebojíte se ani vběhnout na spawn mezi zombie. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

od Rumcajz » 28 srp 2013, 19:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod kironet » 28 srp 2013, 23:00

Nejlepsi je kdyz tam vbehnou a mezi nima je First Ghost :lol:

e. Bill Russell: to si pis ze jo, kdyz zacnou vseci zurit ze firstovi zmizela oranzovo-zluta aura :lol:
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 29 srp 2013, 09:10 VIP

Luther píše:
kironet píše:Lidi se maj ZM bat, i ted se jich moc neboji a behaji si po spawnu pohoda klidek...

Za tohle může adrenalin. Většina lidí už pochopila na co je. Když ho máte 100% a nebo si ho držíte nad 40% tak jste v podstatě nesmrtelní a nebojíte se ani vběhnout na spawn mezi zombie. :D

O tom nám ale vlastně šlo. Pro zombie je mnohem snadnější, pokud je člověk v pohybu, protože se člověk musí soustředit na víc věcí najednou a občas jednoduše na něco zapomene (třeba na to, že ma zombie za zády) Je to pořád lepší, než když čupí někde zakempeno 5 humanů s bazookama a je vlastně nemožný se k nim dostat. Takže když chce být human opravdu silný, je potřeba běhat, čímž tak trochu riskuje, ale zároveň může získat hodně.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod ElSabanerO » 29 srp 2013, 10:22

Za to že nekempi může spíš ten nový typ zm climb. V pohodě protáhne celou kempu když jich tam není aspoň 5 nebo borec se sg. Nicméně co se stalo s tím granátometem? Jsem novip takže nevím, ale zdá se mi, že už se moc nekupuje ale to nejapíš bude tím, že už není human op a nezbydou body :D
Every pro was once an amateur. Every expert was once a beginner. So dream big and start now.

Arnold Schwarzenegger
ElSabanerO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ElSabanerO » 29 srp 2013, 10:27

Ještě jedna otázka, bude se i na zm resetovat lvl humana jako na bb, nebo prostě udělá lvl 700 a má to na furt?
Every pro was once an amateur. Every expert was once a beginner. So dream big and start now.

Arnold Schwarzenegger
ElSabanerO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kironet » 29 srp 2013, 10:58

Nekupuju protoze nejde mit SG + M79(granatomet) , ani DC+ SG , jedine M79 + Zbran a M79 + DC ( coz mi prijde taky docela OP)
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod dangerSvK » 29 srp 2013, 11:47

kironet píše:Nejlepsi je kdyz tam vbehnou a mezi nima je First Ghost :lol:

e. Bill Russell: to si pis ze jo, kdyz zacnou vseci zurit ze firstovi zmizela oranzovo-zluta aura :lol:

No k tomtuo by som chcel povedať že je to dosť nepríjemné . kupim hanibala a že ghost,super idem k nemu a zrazu som bol nakazený. First ghost... Neviem či to je zámer že mu zmizne označenie firsta keď dá neviditelnosť ale keď nie mohlo by sa to niak opraviť fakt to je dosť nepríjemné :)

A dalšia vec. Keď som hanibal a chcem kúpiť bz tak to nejde ale keď kúpím sg tak mi to strhne body ale sg mi to nedá
top tiež sa mi raz stalo keď som to skušal a nič príjemne pre začiatočníkov.. Samozrejme každemu sa to stane iba raz druhý krát to už nespraví ale aj tak :) by sa to mohlo spraviť že by to napísalo ako pri bz hanibal nemôže mať special gun (napr.)

;)
dangerSvK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Bulbasaur » 29 srp 2013, 11:53

Behat bez sg alebo vylepsenej M4/ak47(ale musite byt skill) je fakt hard...
Bulbasaur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kironet » 29 srp 2013, 14:45

dangerSvK píše:

No k tomtuo by som chcel povedať že je to dosť nepríjemné . kupim hanibala a že ghost,super idem k nemu a zrazu som bol nakazený. First ghost... Neviem či to je zámer že mu zmizne označenie firsta keď dá neviditelnosť ale keď nie mohlo by sa to niak opraviť fakt to je dosť nepríjemné :)

A dalšia vec. Keď som hanibal a chcem kúpiť bz tak to nejde ale keď kúpím sg tak mi to strhne body ale sg mi to nedá
top tiež sa mi raz stalo keď som to skušal a nič príjemne pre začiatočníkov.. Samozrejme každemu sa to stane iba raz druhý krát to už nespraví ale aj tak :) by sa to mohlo spraviť že by to napísalo ako pri bz hanibal nemôže mať special gun (napr.)

;)

Je to zamer, proto se ten zombie menuje Ghost (neviditelny) :D
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod dangerSvK » 29 srp 2013, 17:56

kironet píše:
dangerSvK píše:

;)

Je to zamer, proto se ten zombie menuje Ghost (neviditelny) :D

ty si ma nepochopil .. Keď si dá first ghost neviditelnosť a potom mu skončí tak mu zmizne oznčenie firsta (oranžové)
dangerSvK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ElSabanerO » 29 srp 2013, 19:25

Právě že tě pochopil až moc dobře :D Je to prý uděláno schválně (informoval mě Bill) :D Aspoň víš, že si máš dávat pozor na ghosty :D

Arnold Schwarzenegger
ElSabanerO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kironet » 29 srp 2013, 20:40

Ja chapu vse , a tohle se uz tu resilo. :D
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 29 srp 2013, 21:19 VIP

schválně to není, je to chyba, kterou opravím až budu mít chvilku. stejně tak je chyba že DC jde kombinovat s M79
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod ElSabanerO » 29 srp 2013, 21:22

Tak to jsem byl špatně informován a omlouvám se za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jedenkrát za deset let :D Jinak fakt palec hore Dwandy. Nice update. Po roce jsem zase začal hrát ZM :D

Arnold Schwarzenegger
ElSabanerO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod dangerSvK » 29 srp 2013, 22:45

A ešte jeden taký postreh
Bigger zombie už raz bol výlepšovaný ale stále je dosť slabý nemá žiadnu šancu...
Mohlo by sa mu pridať ešte aspoň 250hp + nová schopnosť Napr. na Evu je oslepenie hráč ktorý do neho strelí v čase keď má schopnosť oslepne na cca 5sec.

Keď som hrával ešte evo (teraz je to dosť úbohe na nom) tak som mal pred bugom vždy rešpekt utekáš pred ním ale nedovoliš si do neho streliť lebo by si práve mohol "oslepnuť" tak radšej iba utekáš.. taktiež na evu má viac HP a to tam není
unlimited ammo čo mi príde blbé

Mohlo by sa s ním ešte niečo spraviť ;)
dangerSvK
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery