• Stránka 1 z 1
[Z]Zombie servery/ .:.:Loading:.:.
Nick v hře: .:.:Loading:.:.
Nick na fóru: LoadingCZ
Profil na fóru: loadingcz-u62599.html
Věk: 18
Steam nick: .:.:Loading:.:.
Steam ID: STEAM_0:1:462266843
Hlstats: Hlstats
Nějaké bany nebo pohřešky ( GS, jinej portál ): ano 4 byly od té doby co celkově hraju na GS (všechn bany se týkaly pouze JB serverů a většinou trvaly max 24 hodin)
Něco o mně: Čaau:) jmenuju se David, je mi 18 a momentálně nestuduju na žádný škole.. mezi moje koníčky patří hlavně hraní počítačových her takže času travim na CSkách velmi hodně
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: jako každej bych byl rád k něčemu užitečnej, chci se podílet na chod tohoto portálu za jakoukoliv cenu.. jelikož adminů zrovna na ZM serverech moc není tak bych rád pomohl.. byl bych rád, kdyby jste nad tim aspon přemýšleli:)
Nick na fóru: LoadingCZ
Profil na fóru: loadingcz-u62599.html
Věk: 18
Steam nick: .:.:Loading:.:.
Steam ID: STEAM_0:1:462266843
Hlstats: Hlstats
Nějaké bany nebo pohřešky ( GS, jinej portál ): ano 4 byly od té doby co celkově hraju na GS (všechn bany se týkaly pouze JB serverů a většinou trvaly max 24 hodin)
Něco o mně: Čaau:) jmenuju se David, je mi 18 a momentálně nestuduju na žádný škole.. mezi moje koníčky patří hlavně hraní počítačových her takže času travim na CSkách velmi hodně
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: jako každej bych byl rád k něčemu užitečnej, chci se podílet na chod tohoto portálu za jakoukoliv cenu.. jelikož adminů zrovna na ZM serverech moc není tak bych rád pomohl.. byl bych rád, kdyby jste nad tim aspon přemýšleli:)
-
LoadingCZ - Kolemjdoucí
[Z]Zombie servery/ .:.:Loading:.:.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie servery/ .:.:Loading:.:.
Na ZM máš nahráno 1 hodinu, minimum je 20h.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1