• Stránka 1 z 1
[V řešení]Zombie servery/StiG
Dobrý den, chtěl bych si požádat o práva na vašich Zombie serverech
Nick ve hře: StiG
Nick na forum: StiG
Profil na forum: stig-u1266.html
Věk: 19 let
Steam nick: imoon481
SID: STEAM_0:1:44849890
HLstats z dané sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=84453
Na GS ani nikde jinde nemám žádný ban.
Něco málo o sobě: Ahoj, jmenuji se Hynek a pocházím z Valašského Meziříčí ve Zlínkském kraji. Dostudoval jsem technicky zaměřenou střední školu. Mé koníčky jsou MTB, turistika, cestování, fitness a celkem často hraji CS 1.6, nebo CS:GO
Proč bych chtěl na gs adminovat: na GS.cz hraji od roku 2010. Tehdy jsem začínal na zombie chronic a v průběhu let jsem vystřídal mnoho dalších modů a serverů. Od té doby jsem tu poznal několik skvělých lidí. Práva bych chtěl proto, abych dělal na serverech pořádek, banoval hráče porušující pravidla, a taky bych se chtěl vrátit do starých kolejí, protože tady na Gs jsem již adminoval v roce 2014, začínal jsem na furien serverech a poté jsem se rozšířil na zombie servery. Pak mě cs 1.6 přestala bavit tak jsem skončil. A teď 1.6 opět hraji.
Děkuji za přečtení a vyjádření
Nick ve hře: StiG
Nick na forum: StiG
Profil na forum: stig-u1266.html
Věk: 19 let
Steam nick: imoon481
SID: STEAM_0:1:44849890
HLstats z dané sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=84453
Na GS ani nikde jinde nemám žádný ban.
Něco málo o sobě: Ahoj, jmenuji se Hynek a pocházím z Valašského Meziříčí ve Zlínkském kraji. Dostudoval jsem technicky zaměřenou střední školu. Mé koníčky jsou MTB, turistika, cestování, fitness a celkem často hraji CS 1.6, nebo CS:GO
Proč bych chtěl na gs adminovat: na GS.cz hraji od roku 2010. Tehdy jsem začínal na zombie chronic a v průběhu let jsem vystřídal mnoho dalších modů a serverů. Od té doby jsem tu poznal několik skvělých lidí. Práva bych chtěl proto, abych dělal na serverech pořádek, banoval hráče porušující pravidla, a taky bych se chtěl vrátit do starých kolejí, protože tady na Gs jsem již adminoval v roce 2014, začínal jsem na furien serverech a poté jsem se rozšířil na zombie servery. Pak mě cs 1.6 přestala bavit tak jsem skončil. A teď 1.6 opět hraji.
Děkuji za přečtení a vyjádření

-
StiG - Zkušený
[V řešení]Zombie servery/StiG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie servery/StiG
Heh, asi si zjistíme, kdo ti tehdy práva odebíral a neudělal to pořádně 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Zombie servery/StiG
Jsem rád že se vrací nějaký oldschool admin, každopádně bych byl rád kdyby jsi nahlásil minimálně 5 hráčů do PP a pak se můžeme posunout dál.
Btw: skupinu jsem ti zatím odebral, avšak to vypadá že ti ji za nedlouho nahodím zpět, pokuď to půjde hladce.
Btw: skupinu jsem ti zatím odebral, avšak to vypadá že ti ji za nedlouho nahodím zpět, pokuď to půjde hladce.

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1