• Stránka 1 z 1
zourek2/Andurit
Vaše Unique ID na TS: původní UID/účet už nemám
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: "nemam ta rad" - permanentní ban
Popis situace: Někdy v zimě +- únor jsem byl napojen na TS GS, kecali jsme v soukromé room, hráli CSko. Najednou BAN. Žádná pravidla TS jsem neporušil. Předpokládám, že si to Andurit spojil s nějakým průserem na MC, když tam někdo v té době udělal paseku a automaticky jsem byl zabanován já. Ptal jsem se ho tenkrát na steamu, ale moc se k tomu vyjadřovat nechtěl.
Vzhledem k tomu, že mám ban zhruba asi 3 měsíce , chci tímto zažádat o zrušení ne úplně férového banu.
PS: Ještě dodám, že jsem za poslední dobu žádný "bordel" na serverech nedělal.
Díky za vyřízení
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: "nemam ta rad" - permanentní ban
Popis situace: Někdy v zimě +- únor jsem byl napojen na TS GS, kecali jsme v soukromé room, hráli CSko. Najednou BAN. Žádná pravidla TS jsem neporušil. Předpokládám, že si to Andurit spojil s nějakým průserem na MC, když tam někdo v té době udělal paseku a automaticky jsem byl zabanován já. Ptal jsem se ho tenkrát na steamu, ale moc se k tomu vyjadřovat nechtěl.
Vzhledem k tomu, že mám ban zhruba asi 3 měsíce , chci tímto zažádat o zrušení ne úplně férového banu.
PS: Ještě dodám, že jsem za poslední dobu žádný "bordel" na serverech nedělal.
Díky za vyřízení
-
jopp22 - Kolemjdoucí
zourek2/Andurit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zourek2/Andurit
Proč nežádáš ze svého původního účtu?
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Nejde se na něj přihlásit.
-
jopp22 - Kolemjdoucí
Asi proto, že jsi dostal ban nebo ti byl celý účet zrušen. A ty víš dobře proč. Stejně tak dobře víš, proč máš ban na TS, a proto unban nedostaneš.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
To teda opravdu nevím za co mám ban. Vím proč jsem dostal ban na podzim loni, po 14 dnech jsem dotal zase všude UNBAN, ale tady tento ban (letošní) na TS nevím za co je.
BTW. Ten ucet na webu "zourek2" byl odbanován asi v říjnu, ale nešlo se na něj přihlásit (jen do marketu šlo), takže ani nevím jestli tam mám ban nebo ne, protože půl roku stejně nefunguje.
Kdyby alespoň Andurit napsal do důvodu na TS za co přesně, ale tam napsal "nemam ta rad" ??? A nikdy víc se o tom nevyjádřil, prostě se rozhodl, že mí dá ban a hotovo, z ničeho nic. Vsadil bych se, že sám Andurit to neví a nemá žádný důkazy.
Nechci se hádat nebo tak, ale opravdu nevím proč mít ban na TS když jsem na něm nikdy nic špatného neudělal.
BTW. Ten ucet na webu "zourek2" byl odbanován asi v říjnu, ale nešlo se na něj přihlásit (jen do marketu šlo), takže ani nevím jestli tam mám ban nebo ne, protože půl roku stejně nefunguje.
Kdyby alespoň Andurit napsal do důvodu na TS za co přesně, ale tam napsal "nemam ta rad" ??? A nikdy víc se o tom nevyjádřil, prostě se rozhodl, že mí dá ban a hotovo, z ničeho nic. Vsadil bych se, že sám Andurit to neví a nemá žádný důkazy.
Nechci se hádat nebo tak, ale opravdu nevím proč mít ban na TS když jsem na něm nikdy nic špatného neudělal.
-
jopp22 - Kolemjdoucí
Lockuju, vše vysvětleno
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku