Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Zpomalený cross (Crosshair)

Příspěvekod Sigmor » 18 dub 2014, 11:31

Dobrý den,

chtěl bych Vás poprosit o menší věc, dříve jsem působil jak support zde, a vím jak tento problém vyřešit. Tento problém se dal dříve vyřešit tím, že byl nahrazen nový config.cfg po update na starý. Tím byl problém se zpomaleným zaměřováním vyřešen. Nyní, mi po updatu nefungovalo csko, tak jsem ho reinstaloval, ale zapomněl jsem, že si mám zálohovat config. Můj kamarád má s tím stejný problém.

Tudíž oč prosím. Pokud někdo má starý config, který by vyřešil zpomalení myši, tak prosím o link na stáhnutí.

Děkuji
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

Obrázek
Sigmor
Drbna
Drbna

Zpomalený cross (Crosshair)

od Rumcajz » 18 dub 2014, 11:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zpomalený cross (Crosshair)

Příspěvekod Twixxak » 18 dub 2014, 11:42

Zdravím, zkus si odstranit složku Half Life , Následně znova stáhnou Counter Strike, a z toho nového neupdatnutého si zkopíruj config.cfg a dej si ho např na plochu, pak si tam hod ten steamfix, a do toho csstrike co si stáhneš hod pak to cfg, které sis zahlohoval.

Není co zkazit, v případě problémů si najdi nějakého supporta na TS a řekni mu svůj problém a pošli mu tenhle topic, já budu 2 dny neaktivní, takže mě si tam nenajdeš

Lock
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody