• Stránka 1 z 1
Re: Zranenie pri športe
Ahoj, já se vám taky svěřím.
Jednoho krásného dne mi trenér dorostenců napsal zprávu, jestli nemám zájem u nich chytat jeden zápas.
Byl to přátelský zápas respektive příprava na jarní sezónu. Takže dne 7.2.2016 se to stalo, dostal jsem malou domů a já chtěl přenést hru na levou stranu, bohužel jsem si balón prědkopl moc a vystavoval na mne útočník protějšího týmu. Následně jsem urychleně chtěl přihrát, stojná (pravá) noha mi podjela a škubla následně se mi holeň vyrvala z chrupavky kolene, od té doby koleno rehabilituji a 1.6.2016 na den dětí budu moct znovu hrát, jelikož dostanem peníze od pojišťovny
S pozdravem Honzííík
Jednoho krásného dne mi trenér dorostenců napsal zprávu, jestli nemám zájem u nich chytat jeden zápas.
Byl to přátelský zápas respektive příprava na jarní sezónu. Takže dne 7.2.2016 se to stalo, dostal jsem malou domů a já chtěl přenést hru na levou stranu, bohužel jsem si balón prědkopl moc a vystavoval na mne útočník protějšího týmu. Následně jsem urychleně chtěl přihrát, stojná (pravá) noha mi podjela a škubla následně se mi holeň vyrvala z chrupavky kolene, od té doby koleno rehabilituji a 1.6.2016 na den dětí budu moct znovu hrát, jelikož dostanem peníze od pojišťovny
S pozdravem Honzííík
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Jediné zranenie, ktoré som kedy mal pri športe bolo že som si zranil koleno pri futbale. Už vyše roka si ho neviem dať do poriadku. Ako pozerám tak futbal je jeden z najnebezpečnejších športov celkovo 

-
Spliff - Kazatelův učeň
Brat zlomil pri futbale v škole nohu

"Čo je veľa, to je málo"
"Jedna strela jeden kill, nie som cheater ale skill"
"I am the greatest"
VIP: Public 4, Public 2, Public 1, GunGame 1, Dust2 Only 5
EVIP: Public 3, Zombie Blood 3
"Jedna strela jeden kill, nie som cheater ale skill"
"I am the greatest"
VIP: Public 4, Public 2, Public 1, GunGame 1, Dust2 Only 5
EVIP: Public 3, Zombie Blood 3
-
BoBer - Zkušený
Dvakrát operované koleno.. Vždy pri futbale.
Chlapci pokiaľ ste už mali koleno aspoň raz pojebané, tak to neskúšajte, nebuďte hlúpy ako ja. Vráti sa vám to ako mne a bude to len horšie..
Fotbal som naposledy hral 1.10.2014. Vtedy mi vyskočilo koleno tak, že ani poriadne behať nemožem. 

-
N3mO - Mistr
iam strong
Iam never was Wounded
Iam never was Wounded
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Zdravím všechny mně se stal vážně špatný úraz
.
Jednoho dne jsem hrál fotbal a někdo mně podkopl nohy a z toho vznikla veliká MODŘINA

Jednoho dne jsem hrál fotbal a někdo mně podkopl nohy a z toho vznikla veliká MODŘINA

- JacobBB
- Amatér
• Stránka 1 z 1