• Stránka 1 z 1
zrni obrazovka a nejdu hrat hry
Zdravim, objednal som si herny ntb a prihodil sa mi ten najhorsi mozny problem- nejdu hrat hry. Akukolvek hru, ktoru zapnem mi sice spusti, ale obrazovka zacne chrapcat/sekat/zrnit, nasledne sekne uplne a hra sa vypne. Myslel som si ze to je grafickou kartou, tak som nainstaloval najnovsie ovladace a myslel, ze problem bude vyrieseny, ale hovno...
Posielam video aby ste presne vedeli, co to robi (pretocte si na poslednych 5 sekund videa)
Za akulovek pomoc dakujem.
https://vimeo.com/281578339
Posielam video aby ste presne vedeli, co to robi (pretocte si na poslednych 5 sekund videa)
Za akulovek pomoc dakujem.
https://vimeo.com/281578339
- KristianNAJ
- Amatér
zrni obrazovka a nejdu hrat hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zrni obrazovka a nejdu hrat hry
Dodaj sem presné informácie o tom tvojom notebooku. Viem, že daná hra je pomerne dosť náchylná na ovládače a nadväzne aj zostavenie os (respektíve naopak - len na posledné zostavenie os je možné nainštalovať posledné ovládače).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Rozober ntb, teda aspon sa dostan k "zakladnej doske", a skontroluj, ci tam je vsetko pevne nacvaknute. V pripade stolneho pc by stacilo len docvaknut grafarnu, lebo pravdepodobne bola zle upevnena.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
MajorGames4 píše:Rozober ntb, teda aspon sa dostan k "zakladnej doske", a skontroluj, ci tam je vsetko pevne nacvaknute. V pripade stolneho pc by stacilo len docvaknut grafarnu, lebo pravdepodobne bola zle upevnena.
Prepáč, ale toto nie je dobrá rada.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1