Zde můžete najít rady a návody k CSku.

zruseni cfg na original.

Příspěvekod nordic » 23 bře 2014, 14:20

Nazdar lidi nedavno jsem si dal cfg do cska ale nebavi me to s nim protoze moc lidi ho taky nema tak chci hrat taky original aby to bylo fer. K veci proste mi v csku radili ze staci napsat neco do console "exec ...." misto tech tecek nejaky slovo ale nevim jaky, pls co mam udelat pro to abych mel original csko ale abych se vyhnul reinstalovani cska. dik za radu.cs
nordic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

zruseni cfg na original.

od Rumcajz » 23 bře 2014, 14:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zruseni cfg na original.

Příspěvekod ZguLowkaa » 23 bře 2014, 14:25

Počky myslíš exec xxx.cfg jen místo xxxx si dej název toho configu..
ZguLowkaa
Amatér
Amatér

Příspěvekod zmizZzz » 23 bře 2014, 15:39

Zdravím,,stačí když ty configy,a userconfigy odstraníš ,,bacha na vip kdyžtak si to zálohuuj,,když je odstraníš upnou se ti základní. Non steam---C:\Program Files\counterstrike\cstrike .. Steam---C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike ..
Obrázek
zmizZzz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Fatman » 23 bře 2014, 18:49

nordic píše:Nazdar lidi nedavno jsem si dal cfg do cska ale nebavi me to s nim protoze moc lidi ho taky nema tak chci hrat taky original aby to bylo fer. K veci proste mi v csku radili ze staci napsat neco do console "exec ...." misto tech tecek nejaky slovo ale nevim jaky, pls co mam udelat pro to abych mel original csko ale abych se vyhnul reinstalovani cska. dik za radu.cs

přesně jak píše zmizz .. ve složce s Cskem si najdi config, z něj si zkopíruj heslo pro VIP pokud ho máš, pak ho jednoduše smaž a zapni hru znova. Vytvoří se ti default a ten si už pak můžeš upravovat podle sebe .-)
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jns » 25 bře 2014, 13:29

Neaktívny topic.LOCK.
CS Support
jns
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody