• Stránka 1 z 1
zruseni cfg na original.
Nazdar lidi nedavno jsem si dal cfg do cska ale nebavi me to s nim protoze moc lidi ho taky nema tak chci hrat taky original aby to bylo fer. K veci proste mi v csku radili ze staci napsat neco do console "exec ...." misto tech tecek nejaky slovo ale nevim jaky, pls co mam udelat pro to abych mel original csko ale abych se vyhnul reinstalovani cska. dik za radu.cs
-
nordic - Kolemjdoucí
zruseni cfg na original.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zruseni cfg na original.
Počky myslíš exec xxx.cfg jen místo xxxx si dej název toho configu..
-
ZguLowkaa - Amatér
Zdravím,,stačí když ty configy,a userconfigy odstraníš ,,bacha na vip kdyžtak si to zálohuuj,,když je odstraníš upnou se ti základní. Non steam---C:\Program Files\counterstrike\cstrike .. Steam---C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike ..

-
zmizZzz - Zkušený
nordic píše:Nazdar lidi nedavno jsem si dal cfg do cska ale nebavi me to s nim protoze moc lidi ho taky nema tak chci hrat taky original aby to bylo fer. K veci proste mi v csku radili ze staci napsat neco do console "exec ...." misto tech tecek nejaky slovo ale nevim jaky, pls co mam udelat pro to abych mel original csko ale abych se vyhnul reinstalovani cska. dik za radu.cs
přesně jak píše zmizz .. ve složce s Cskem si najdi config, z něj si zkopíruj heslo pro VIP pokud ho máš, pak ho jednoduše smaž a zapni hru znova. Vytvoří se ti default a ten si už pak můžeš upravovat podle sebe .-)
-
Fatman - Pokročilý
• Stránka 1 z 1