• Stránka 1 z 1
Zrušenie stažnosti na admina
Chcem zrušiť sťažnosť na admina menom Anicka na Jailbreak 2. Včera som písal ale po pravde bol som opitý jak torpedo aa viac menej to bola moja chyba čiže chcem to zrušiť a ospravedlnujem sa aj vám ktorých som urazil včera aj tomu adminovi Anicke. takže ruším tu sťažnosť akoby moja chyba to bola
-
Robert28
Re: Zrušenie stažnosti na admina
Stížnost jsem smazal. Nejsi jediný kdo má problémy s alkoholem a potom chodí do hry, Zesh by mohl vyprávět.. kdyby si to pamatoval 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
V pořádku, příště si dej pozor na jazyk, vyhrožování a nadávky do rodiny nemůžeš omlouvat tímto, ale aspoň sis to přiznal a to se cení.
-
PoldasQweek - Mistr
Schovavat sa za alkohol ? To mas potom velke problémy, nevies sa spravat, opakovane hrubo nadavas (do rodiny) hracom do posty, ci voicu a spravas sa ako, vsak vies ako.. Bud prestan chlastat alebo sa zacni spravat, lebo bude zle. 

-
Habs - Spamer
Včera si útočil na mojí rodinu nepěkně, nevím jak by se to líbilo tobě..
Jak už od člověka pod vlivem nebo ne. Takže tvojí omluvu moc neberu.. (Bylo to v minichatu fóra, ty nadávky)

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
• Stránka 1 z 1