• Stránka 1 z 1
Ztráta LVL :( SH
Dobrý den,
Na SuperHero jsem si dal pauzu, měl jsem úroveň 30 a zrazu příjdu a mám úroveň 0, jako důkaz, že jsem měl úroveň 30 , může dosvědčit admin daav3 se kterým jsem tam hrával, nemám důvod o tom to lhát, chtěl bych požádat o návrat aspoň polovinu z toho co jsem měl nahráno, omlouvám se jestli to píšu nějak ,,vulgárně" ale proseděl jsem u toho celkem dlouho, a musím uznat že mě to bavilo, ale jakmile máte vysokou úroveň tak to celkem zamrzí
, mám na SuperHero Evip, screen možná někde najdu po případě nutnosti doložím, ale nic neslibuji že najdu nějaký kde mám těch 30lvl
Předem děkuji za odpověď
*Zavorkaa*
Na SuperHero jsem si dal pauzu, měl jsem úroveň 30 a zrazu příjdu a mám úroveň 0, jako důkaz, že jsem měl úroveň 30 , může dosvědčit admin daav3 se kterým jsem tam hrával, nemám důvod o tom to lhát, chtěl bych požádat o návrat aspoň polovinu z toho co jsem měl nahráno, omlouvám se jestli to píšu nějak ,,vulgárně" ale proseděl jsem u toho celkem dlouho, a musím uznat že mě to bavilo, ale jakmile máte vysokou úroveň tak to celkem zamrzí

Předem děkuji za odpověď
*Zavorkaa*
ID: VALVE_0:0:1000165778
- Zavorka
- Amatér
Ztráta LVL :( SH
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ztráta LVL :( SH
Ahoj, podmínkou pro vrácení XP je screen. Bez něj Ti bohužel XP vrátit nemohu. Právě dělám na updatu pro superhero a zřejmě po update bude i restart XP.
-
FragONE - Sponzor
Re: Ztráta LVL :( SH
Dobrej,
Dobře Dobře pohledám ten screen, a už se těším na ten update!
Ten screen pošlu přes soukromou poštu.(pokud jej najdu)
*Zavorkaa*
Dobře Dobře pohledám ten screen, a už se těším na ten update!

*Zavorkaa*
ID: VALVE_0:0:1000165778
- Zavorka
- Amatér
• Stránka 1 z 1