• Stránka 1 z 1
Ztráta věcí
Zdravím. Dneska jsem se připojil na server s tím, že nemám žádnou věc. Veškeré věci co jsem měl u sebe v garáži nebo v domě jsou pryč. Doma nějaké špinavé prachy (neznám počet), zbraně a další, co už ani nevím. + oblečení, ale to neřeším. U sebe fakt netuším, co jsem všechno měl (uzi a pistol myslím. + hotovost do 5k), ale v garáži jsem měl. Kupované - Aston Martin DB11 a Mercedes Benz Třídy G VIP,EVIP Bugati a Bavor SUVčko
Také mi zmizel zbrojní průkaz. Řidičák mám.
Také mi zmizel zbrojní průkaz. Řidičák mám.
- SlaiterCz
- Amatér
Ztráta věcí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ztráta věcí
"Oficiální" vyjádření Trsaka najdeš zde:
Trsak píše:V noci nastal problém s jednou tabulkou v databázi. Bohužel zrovna s tou nejdůležitější, která obsahuje následující údaje:
- Jména postav
- Bankovní účet
- Hotovost
- Práce a pozice v ní
- Pozice vaší postavy
- Čas ve vězení
- Telefonní číslo
Všechny tyto hodnoty musely být kvůli poškození tabulky vráceny na poslední zálohu, která byla cca 20 hodin stará.
Věci globálně vracet nebudeme. Pokud jste však například prodali vozidla apod. a přišli o velkou částku peněz (od 50 000), napište mi PM zde na webu. Uveďte kolik jste ztratili peněz a jak jste peníze získali. Pokud budou logy odpovídat vaší verzi příběhu, budou vám peníze vráceny.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Tam se nejedná ale o 20hodin. Ale o měsíc. Aston týden, G +- ten měsíc. Ok napíšu mu Pm
- SlaiterCz
- Amatér
Zdravim dneska mi padal stale server a ako som sa pripojil na server tak som nemal 500000 dolarov v banke
- Madlok
- Kolemjdoucí
Napiš to Trsákovi do PMky. Nejlepší bude rovnou připsat nějaké další informace, které mu třeba pomohou to dohledat v logu. Jméno, čas, kdys tam naposledy měl ty peníze, jestli to zmizelo přímo po tom pádu, nebo si nejsi jistý, atd.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1