Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Zvuk v hre

Příspěvekod Izaya » 19 bře 2017, 11:47

Mám problém s cs 1.6 so zvukom
Asi pred týždňom som zapol hru a išiel som na server Dust 2 only ale som zistil že nepočujem kroky. Zbrane čo strieľajú počujem hlasno ale kroky nepočujem skoro vobec a to mám steam. Aj keď som si dal hlasnejšie hru tak som skoro ohluchol lebo potom som mal mega hlasno tie zvuky streľby.
Ostatné hry je počuť v pohode a neviem čo s tým mám robiť...
[img]ba787e66ec9279d07c1cbc5937622ad8[/img]
Izaya
Pokročilý
Pokročilý

Zvuk v hre

od Rumcajz » 19 bře 2017, 11:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zvuk v hre

Příspěvekod useless » 19 bře 2017, 13:25 VIP

Žádný „legální“ způsob jak zesílit jen kroky není protože by si je potom zesilovali i ti, kteří je slyší normálně.

Jediné, co ti můžu doporučit je následující:
  • Na hlavním panelu ve Windows klikni pravým na ikonku bílého reproduktoru a vyber Zařízení pro přehrávání.
  • V seznamu těch zařízení si najdi svoje reproduktory / sluchátka / headset, klikni na ně pravým a vyber Vlastnosti.
  • Otevře se ti okno, v něm nahoře klikni na Doplňky a zaškrtni možnost Zakázat všechny zvukové efekty.
    • Pozn. Pokud jsi žádné efekty neměl nastavené, zkus zapnout efekt Ekvalizace hlasitosti. Zkoušel jsem to, šlo to trochu lépe slyšet, ale jen v případě, že nikdo nestřílel (což by neměl být problém). Problém je v tom, že ten efekt budeš mít i mimo hru.
  • Klikni na Použít > OK > OK.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody