Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod Dave15 » 30 lis 2023, 13:14

Zdravím važení fanoušci CS 1.6. Jak jistě víte, v poslední době se server Dust2only dostává pod nadvládu cheaterů a určitě sami víte, že je tato situace opravdu už neúnosná a nežádoucí. A nepíši tady jen o hráčích s multihackem (objeví se několikrát i 5x za den), ale i s obyčejným wallhackem kteří jsou tak průhlední až to z toho bolí oči. Proto budu rád aby jste se tady všichni a tím myslím i vedení GS, kdo rádi hrají Fair-play vyjádřili k tomuto tématu a našli společné řešení této situace. Admina tam potkám jednou za uherský rok a to je špatně. Chtělo by to navýšit počet hráčů s opravněními. Dále z mého pohledu by bylo vhodné zřídit Votekick (možnost hlasování pro všechny přítomné aby mohli takového cheatera prostě vykoupnout ze hry). Tuším, že jsou tato slova pouhým voláním do větru a dle mého se nezmění nic. Každopádně budu rád za vaše názory, podněty, připomínky tak abychom tuto situaci ovládli.
Uživatelský avatar
Dave15
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 21 kvě 2014, 09:30

Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

od Rumcajz » 30 lis 2023, 13:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod hhomersimpson » 30 lis 2023, 23:40

Tady se nedočkáš nového Vedení ani nového jednaní s takovými dementy. Vedení to je zcela u prdele protoze se tu objeví jednou za "uherský rok" a to samé admini kteri se odvolaji na to ze je banuji ale co z toho kdyz typek obejde ban za 30 sekund, ze?

Radsi si zahraj CallOfDuty nebo BF4/5 lepší jak hrát tuhle fašistickou a nenávistnou hru s tak hnusně toxickou zpičenou komunitou. Insecure a ostatní tu lítají uz roky a piču z toho.
Rakovinskej portál.
hhomersimpson
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2023, 12:41

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod Shiqipeghosst » 01 pro 2023, 01:16 VIP

Admini robia všetko jak môžu ale pokiaľ uvidíš cheatera tak natoč demo a hoď to PP :)
never give up when you have come far
Uživatelský avatar
Shiqipeghosst
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 603
Registrován: 23 lis 2019, 17:45

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod Dave15 » 01 pro 2023, 01:26

No je pravda že za posledních 5-10 let se na tom serveru nezměnilo lautr nic. Pořád stejná písnička. Já neříkám že admini nedělají svoji práci, ale je zapotřebí aby se tam taky někdo z nich ukázal v dopoledních a odpoledních hodinách. Jak říkáš točit demo, dobře ale zase homersimpson má pravdu že si cheater resetuje IP adresu a za chvíli je zpět. Proto bych zavedl takové opatření jako ten votekick, a bylo by to alespoň k něčemu. Další věc, gamesites mělo ve své době asi 20 serverů, dnes jedou ztěží 3, to už zřejmě o něčem svědčí. A můj názor je že to má vedení docela v paži. Pak je řešení už jen jedno a to se od GS odprostit a začít hrát na jiných serverech (to by jste viděli ten fičák). Ovšem pokud by se také přesunula ostatní komunita.
Uživatelský avatar
Dave15
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 21 kvě 2014, 09:30

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod hhomersimpson » 01 pro 2023, 04:21

K cemu se zastavas adminu kdyz tu vsichni vime jak to doopravdy je? Ze se zde na to sere?
Ze admini nechavaji hrat obchazece / cheatery na serverech.
Nahlasovat do PP? Skvely napad. Nahlasoval jsem hrace pikacu tak 10x ma uz 22x ban a stejne si v tom pokracuje, cheatuje primo pred adminy a ma totalne v pici. Kupuje si unbany.

Jdes mi furt vykladat ze admini fakt delaji hodne moc pro dobro a chod portalu? Nemyslim si.
hhomersimpson
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2023, 12:41

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod Dave15 » 01 pro 2023, 23:12

Já si o tom taky myslím svoje neboj, ale zase všichni nejsou stejní. Ale pojdme se spíše zaměřit na ten problém a řešení situace která tady je a nehanit adminy. Snad se tady vyjádří i někdo z vedení. Pokud ne, budu to brát tak jako doposud a za mě je toto diletanství a vrchol. A GS si pak nezaslouží nic jiněho než prázdne servery.
Uživatelský avatar
Dave15
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 21 kvě 2014, 09:30

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod hhomersimpson » 02 pro 2023, 00:18

To je asi spis jen iluze ze by se na server vlozil novej Anticheat nebo plugin. Maximalne ve hvezdach.
hhomersimpson
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 26 lis 2023, 12:41

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod BaByBoSs » 02 pro 2023, 03:37 VIP

Dave15 píše:No je pravda že za posledních 5-10 let se na tom serveru nezměnilo lautr nic. Pořád stejná písnička. Já neříkám že admini nedělají svoji práci, ale je zapotřebí aby se tam taky někdo z nich ukázal v dopoledních a odpoledních hodinách. Jak říkáš točit demo, dobře ale zase homersimpson má pravdu že si cheater resetuje IP adresu a za chvíli je zpět. Proto bych zavedl takové opatření jako ten votekick, a bylo by to alespoň k něčemu. Další věc, gamesites mělo ve své době asi 20 serverů, dnes jedou ztěží 3, to už zřejmě o něčem svědčí. A můj názor je že to má vedení docela v paži. Pak je řešení už jen jedno a to se od GS odprostit a začít hrát na jiných serverech (to by jste viděli ten fičák). Ovšem pokud by se také přesunula ostatní komunita.


Ahoj, musíš brať ohľad nato že 1.6, je cez 20rokov stará, prišli nové hry na ktoré sa zameriava bohužial viac ako na 1.6, DIP hráči boli vždy problém a vždy budú, keďže je to ťažko vyriešitelna vec. V tejto dobe už obídeš akýkoľvek ban. Čo sa spomínal votekick, je to zbytočná vec, zneuživalo by sa to, najlepšou voľbou je mať nejakého admina na STEAme, a napísať mu ak je online, ale určite ak poprosíš JB Adminov aby zbehli na ten Dust2, že tam behá SH tak ti tam príde a zabanuje ho
Obrázek
Uživatelský avatar
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 770
Registrován: 24 dub 2018, 14:35
Bydliště: BaseBuilder New

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod byLife » 02 pro 2023, 08:53 VIP

Je těžké zamezit vstup do hry hráčům, kteří úmyslně kazí hru ostatním a očividně jim to dělá dobře u srdce.
Jak píše Baby, je to dost stará hra a bany se dají lehce obejít pokud v tom umíš dobře chodit jako pár jedinců, kteří můžou za toto dovádění na serveru
Nejedná se o 5 nebo více lidí, ale ještě méně
My jakožto "pouhý" admini můžeme pouze dojít na server, hráče zabanovat a případně počkat pár minut, zda-li znovu nepřijde. Pokud ano, dát mu další ban a zase počkat
Nemáme žádné jiné řešení, můžeme pouze banovat / kickovat
Dost často se teď stává, že pokud dojdu na server, nebo jsem přímo na serveru, hráč se automaticky odpojí a ani ho nemohu dohledat v odpojených hráčích, čímž ban dostat ani nemůže, protože nevím kdo-co-jak.
Když se mi podaří mu dát ban, ve většině případů posléze spadne server a nebo se daný hráč připojí např. z dust2 na gungame a v řádění pokračuje, ale díky tomu, že si mění nicky nemohu vědět kde se zrovna nachází a abych celý den seděl u pc a skákal ze serveru na server, to je pro mě osobně nepředstavitelné, jelikož adminování tady na GS je takové hobby. Nedostáváš za to nic, pouze dobrý pocit, za dobře odvedenou práci.
Včera jsem taky rozdal kolem 10 banů cca, ale stále my hráči psali na steam, nebo se za mnou napojili, když jsem měl v klidu rozehranou hru na Jailbreaku, abych došel tam a tam, protože tam je cheater.
Řekl jsem si dobře, dojdu tam, hráče zabanuju, ale jsem primárně JB admin, nikoliv dust, takže dam ban, chvíli počkám a vrátím se na svůj primární mód, kde si taky chci zahrát.
Po 5-10 minutách jsem odešel hrát jb, zase se napojilo pár lidí, abych někam došel, že tam je cheater.
Nedokážu říct NE, chci si v klidu zahrát, máte ostatní adminy.
Prostě jdu a o hráče se "postarám" a potom ve skutečnosti poslední dobou sám osobně si ani nedokážu pořádně nic zahrát, protože musím skákat tam a tam
Taktéž dá se říct pro primární adminy na Dustu atp. jsou hráči, kteří si mění nick každou milisekundu na stejný nebo podobný nick hráče co je na serveru novinkou, takže ano, stalo se párkrát, že i aktivní hráč bez cheatů dostal ban, avšak následně ihned dostal unban a admin dokázal zabanovat cheatera. Nyní se by se tato situace doufám neměla opakovat.
Ono není nejjednodušší zjistit, který hráč v tu danou chvíli je vlastně cheater, jelikož to musíš hledat skrze SID a pár sekund navíc to zabere.
Každopádně tím vším chci napsat, že na adminy jako takové si stěžovat nemůžeš v nejmenším případě, protože my děláme všechno co můžeme, aby se tato situace dokázala nějak vyřešit, ale nemáme takové podmínky, aby to šlo natrvalo.
Nehledě na to jak jsem psal, my potom máme z té hry velké nic, ještě větší než vy, jelikož my musíme chodit po těch serverech a banovat, koukat a ve směs si ani nezahrát.
Osobně mi to nějak nevadí, ale je mi poté líto, že hráči to vidí takhle, ale nedokážou se na to podívat z našeho pohledu.

Co se týče cheaterů jako takových, těch "obyčejných", stačí je dát do PP, natočit demo a posléze se to prozkoumá v CHH.
Někdy se Vám může zdát, že hráč je zapnutý, jenže my admini máme k dispozici něco jako "WH" při spectování a díky tomu již ze serveru dokážeme lépe zjistit, zda-li hráč něco má nebo ne.
I když se Vám může zdát, že hráč je zapnutý, tak u nás to může vypadat úplně jinak a proto poté ban neprojde.
Navíc VIP hráčům na dustech se ukazuje např. dmg, čili pokud dají díru někomu, tak pokračují a třeba dají i ten kill.

A na závěr tě můžu ujistit, že eXtremer se s tím snaží něco udělat, jenže to není zase tak úplně jednoduché, bohužel
Uživatelský avatar
byLife
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
 
Příspěvky: 3166
Registrován: 03 srp 2014, 15:28

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod terezieee » 02 pro 2023, 11:06 VIP

JO PRESNE NEHAZEJTE ADMINY DO JEDNOHO PYTLE, JSOU I TAKOVY CO ME NECHAVAJI HRAT S CHEATAMA. TEM VSEM ++++++1
terezieee
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 43
Registrován: 25 led 2021, 17:20

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod Shiqipeghosst » 20 pro 2023, 07:44 VIP

Terézia nepíš už raz si dostala ban script
never give up when you have come far
Uživatelský avatar
Shiqipeghosst
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 603
Registrován: 23 lis 2019, 17:45

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod terezieee » 20 pro 2023, 12:03 VIP

jenom za script? tak to je dobrýýý
terezieee
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 43
Registrován: 25 led 2021, 17:20

Re: Zvýšený výskyt cheaterů na Dust2only

Příspěvekod Shiqipeghosst » 21 pro 2023, 23:43 VIP

Od mojej PP si dostala ban za script ostatné bani ma nezaujíma :)
never give up when you have come far
Uživatelský avatar
Shiqipeghosst
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 603
Registrován: 23 lis 2019, 17:45


Zpět na Volná debata

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků