Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Zyra

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 09:26 VIP

Zyra
Obrázek
vyslankyně trnů


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Support
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Probuzení trnů (Passivka)
Obrázek
Po smrti se Zyra krátce vrátí do své rostlinné podoby. Po 2 sekundách může aktivováním libovolné schopnosti vystřelit směrem ke kurzoru trn, který všem zasaženým nepřátelům způsobí přímé poškození.

Smrtící květ (Q)
Obrázek
Dosah: 800

Na zacílené pozici vyraší pupen. Ten po krátké prodlevě vybuchne a zasype okolní nepřátele trny. Při seslání na semínko vyroste ze Smrtícího květu Plivač trnů, který dokáže z dálky střílet po nepřátelích trny.

Ze země vyrazí trny, které způsobí magické poškození všem nepřátelům v dané oblasti.
Divoký růst: Pokud Smrtící květ zasáhne semínko, vyroste z něj Plivač trnů, který působí magické poškození. Plivač trnů má dosah 750 jednotek a životnost 10 sekund.

Divoký růst (W)
Obrázek
Dosah: 850

Zyra zasadí semínko, které jí na 30 sekund umožňuje sledovat dění v jeho okolí. Sesláním dalších kouzel lze semínka přeměnit na různé rostliny, které Zyře pomáhají v boji. Navíc jí tato schopnost pasivně zkracuje přebíjecí doby.

Pasivní efekt: Poskytne zkrácení přebíjecích dob za level.
Aktivace: Zasadí semínko, které vydrží 30 sekund. Pokud na semínko stoupne nepřátelský šampion, bude zničeno, ale šampiona na 2 sekundy odhalí. Zyra si uloží semínko za určitou dobu. (max.: 2 uložená semínka, 4 zasazená semínka).
Divoký růst: Když sešleš kouzla na semínka, vyrostou rostliny. Útok rostliny se odvíjí od Zyřiny úrovně. Další rostliny útočící na stejný cíl působí o 50 % menší poškození.

Svíravé kořeny (E)
Obrázek
Dosah: 1100

Zyra vyšle skrz zem úponky, které znehybní její cíl, způsobí mu poškození a znemožní pohyb všem nepřátelům, kterých se dotknou. Při seslání na semínko se ze Svíravých kořenů stanou Šlehavé úponky, jejichž útoky na krátkou vzdálenost snižují nepřátelům rychlost pohybu.

Vyšle kupředu výhonky, které způsobí magické poškození a znehybní nepřátele na určitou dobu.
Divoký růst: Pokud Svíravé kořeny zasáhnou semínko, vyrostou z něj Šlehavé úponky, jejichž útoky působí magické poškození a jež nepřátele na 2 sekundy zpomalí o 30 %. Šlehavé úponky mají dosah 400 jednotek a životnost 10 sekund.

Škrtivé trny (R)
Obrázek
Dosah: 700

Zyra vyvolá na zaměřené lokaci spletité houští, které při rozrůstání způsobí nepřátelům poškození a během smršťování je vyhodí do vzduchu.

Vyvolá hněv přírody, díky čemuž na určeném místě vyroste pokroucené houští, které způsobí magické poškození všem nepřátelům v zarostlé oblasti. Po 2 sekundách výhonky prásknou směrem vzhůru, čímž nepřátele vyhodí do vzduchu.
Divoký růst: Rostliny v houštině se rozzuří, díky čemuž si zvýší rychlost útoku o 50 %.


MYTOLOGIE

Pradávná, umírající květina Zyra přenesla v touze po převzetí kontroly nad svým osudem své vědomí do lidského těla, aby tak získala druhou šanci na život. Před mnoha staletími její druh vládl Kumunguské džungli, kde za pomoci svých trnů a výhonků bral život všem tvorům, kteří se odvážili vstoupit na jejich území. Jak léta ubíhala, populace zvířat postupně mizela. Potrava se stávala stále vzácnější a Zyra mohla jen bezmocně přihlížet, jak poslední příslušnice jejího druhu mizí. Už si myslela, že zemře o samotě, když se objevila neopatrná čarodějka, která jí poskytla příležitost ke znovuzrození.

Poprvé po mnoha letech Zyra cítila nějakou bytost ve své těsné blízkosti. Hlad ji k čarodějce přitahoval, ovládl ji však jiný, hlubší instinkt. Nebylo těžké tu ženu zamotat do trnitých šlahounů, ale jak si rostlina začala vychutnávat svůj poslední pokrm, její mysl zaplavily cizí vzpomínky. Spatřila obrovské džungle z kamene a kovu, kde se dařilo lidem i zvířatům. Její výhonky zaplavila mocná magie a Zyra vymyslela skvělý, i když trochu riskantní plán na přežití. Za pomoci ženiných vzpomínek využila nově nabytou magii k vytvoření nové schránky pro svou mysl v podobě lidského těla. Nevěděla, jaký svět na ni čeká, neměla však co ztratit. Když Zyra otevřela oči, zaplavila ji čirá energie pulzující až do konečků prstů. Dokud nezahlédla seschlé zbytky rostliny, kterou kdysi byla, neuvědomovala si, jak zranitelnou bytostí se teď stala. Pokud toto tělo zemře, nebude mít k dispozici síť výhonků, do kterých by se mohla stáhnout, žádné kořeny nutné k obnově jejího těla... Přesto cítila, že teď opravdu žije. Poprvé mohla spatřit svět tak, jak jej viděla zvířata, a její ústa zkřivil temný úsměv. Znovu se zrodila a měla teď na dosah tolik věcí, které se daly uchvátit.

'Čím blíže k rostlině, tím blíže k trnům.'
- Zyra



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Zyra
Wildfire Zyra (975 RP)
Haunted Zyra (1350 RP)
SKT T1 Zyra (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Zyra

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 09:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků