{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhodnocení soutěže o myš za 4.000 Kč

Napsal Dwandy dne 20.09.2014 pro sekci GS
Tak a je to tady! Přichází vyhodnocení veliké soutěže, do které se zapojilo mnoho z vás! Myš SteelSeries Sensei Wireless v hodnotě 4.000 Kč / 150 Eur zná svého majitele! A nesmíme zapomenout také na VIP Zdarma pro 10 z vás!

Než přejdeme k samotnému vyhodnocení stávající soutěže, připomeňme si vyhodnocení soutěže minulé, kde se hrálo hned o 4 myši Podívejte se, kdo vyhrál kliknutím zde.

A teď k soutěži stávající. Úkolem bylo napsat do komentářů na naší facebook stránce jméno osoby, která je vám blízká a myšku by si zasloužila. Na soutěž se můžete podívat kliknutím zde.

Nebylo vůbec snadné vybrat vítěze, protože spousta komentářů byla skutečně zajímavá. Nakonec jsme nechali rozhodnout náhodu - každý komentář dostal číslo a proběhlo losování. Hlavní cenu(myš) tedy obdržel ten, který měl největší štěstí a vylosovalo se právě jeho číslo. Výherce VIP zdarma, jsme naopak vybírali přímo my na základě toho, jak se nám komentář líbil.

A jak to tedy dopadlo?

Hlavní cenu SteelSeries Sensei Wireless vyhrává: LuKe StriKe (HackerMan), který by na základě jeho komentáře myš věnoval Bindy Binderů. Daruje mu tuto myš, a nebo si jí nechá? Necháme se překvapit :)

Vítězný komentář:

"Bindy Binderů - Kámo známe se už od školky a vždy když jsem byl v průseru tak jsi mě podržel jako zprávnej kámoš!.Zato jsem moc rád,že mám takového kámoše..A proto bych chtěl aby jsi vyhrál tuto myšku! Ta tvoje už stojí zaprd máš ji ještě snad z 2 světový jak tak vypadá :DDDD. Značka Genius ježiš ! :DD"

  

Rozhovor s výhercem!

odpovídá: LuKe StriKe (HackerMan)

Co říkáš na portál Gamesites.cz? Co se ti na něm líbí nebo naopak co bys zlepšil?

Gamesites je bezvadný portál který nabízí opravdu hodně serverů kde si můžeš zahrát a školu hodit zahlavu. Nezměnil bych v podstatě nic . Bezvadní admini a taky komunita.

Zapojil ses už někdy do některé soutěže pořádané našim portálem nebo je toto tvá premiéra? A proč ses do ní zapojil?

Když gamesites uspořádá soutěž vždy se zapojím,ale ještě jsem neměl takové štěstí vyhrát až dnes a jsem zato opravdu rád!.. Zapojil jsem se do soutěže proto,že kámoš chtěl myš herní samozřejmě protože hrává hodně csko. Tak a dnes mu jí mohu dát!

Budeš se účastnit soutěží i nadále? A co bys vzkázal lidem, kteří se rozmýšlí, jestli na Gamesites hrát?

Soutěží se budu zúčasnovat pořád je to úžasný,že pořádáte soutěže pro fanoušky. Lidem co rozmýšlí hrát na gamesites bych vzkázal at neváhají a jdou na GS hrát! Lepší portál nikdy nenajdete!

 

Rozhovor s jmenovaným!

odpovídá: Bindy Binderů

Co říkáš na portál Gamesites.cz? Co se ti na něm líbí nebo naopak co bys zlepšil?

Gamesites je nejlepsi portal co asi znam hraju na nem skoro porad.. ted zrovna ne je skola libí se mi na nem lidi co na nem hraji a taky velky vyber serveru 

Co říkáš na to, že ti oficiální výherce, který tě jmenoval v komentáři, opravdu hodlá danou myší obdarovat?

Nemuzu tomu az uverit ze muj nej kamos mi da zrovna jeho vyhru.,. Jsem fakt rad ze je muj kamos a taky mu to nejak oplatím někdy :))

Ukážeš nám svojí stávající myš?

 

Výherci VIP NAVŽDY ZDARMA!

Gabriella Filipová
Barbora Jandová
Johnny Honza Balát
Jan Macháček
Attila Keksik Locsos
Tomáš Ssvoreň
Čur In
Eduard Laxion Scherf
Adam Vošmik
Gabriel Jouda Kutílek Kutílek

Všichni výherci ať nás prosím kontaktují na [email protected]

 

Všem výhercům gratulujeme!

Ostatním děkujeme za zapojení se do soutěže a slibujeme vám, že uspořádáme další podobné soutěže :) Ani tato nebyla první!

Autor: Dwandy; Zobrazeno: 3548x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář