{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nové servery a velikonoční restart

Napsal Whoik dne 03.04.2015 pro sekci CS 1.6
Velikonoční prázdniny jsou již v plném proudu, a proto jsme se rozhodli vám zpířjemnit hru na našich serverech restartem, díky kterému budou mít všichni hráči stejnou startovní pozici. Zároveň jsme si pro vás připravili dva nové servery v knife sekci, přičemž jeden z nich je úplnou novinkou.

Nejprve se pojďme věnovat novým serverům, které se objevily v knife sekci. Ten první byl dlouho chtěný a požadovaný mnoha hráči, a tak jsme jejich hlasy vyslyšeli a připravili jsme si Knife Deathmatch.

Knife Deathmatch naleznete na IP adrese 217.11.249.93:27480 a čeká vás tam pravý nefalšovaný deathmatch, akorát budete mít k dispozici pouze nůž. To znamená, že po smrti nebudete muset čekat na konec kola, ale narodíte se ihned a budete se tak moci naplno ponořit do hry.

Druhým serverem je projekt, který nikde jinde nenajdete. Název dostal Knife Air a již podle toho můžete poznat, o co půjde. Milovníci nožových soubojů si přijdou na své, jelikož většina bojů probíhá právě ve vzduchu.

K dispozici máte 20 hp, které se vám rychle ubírají, pokud stojíte na pevné zemi. Proto je vaším cílem být co nejvíce ve vzduchu, kde se vám vždy hp dobijí na hranici oněch dvaceti životů. Samozřejmostí je zde snížená gravitace, díky které vydržíte ve vzduchu delší dobu, k čemuž vám navíc ještě dopomůže padák, který otevřete držením tlačítka e. Je to také deathmatch, takže po smrti se okamžitě máte možnost zapojit zpět do hry.

IP Knife DM - 217.11.249.93:27480
IP Knife Air - 217.11.249.83:27078

RESTART

Dnešním dnem byly restartovány veškeré statistiky našich Counter Strike 1.6 serverů s pár výjimkami. A to XPeček na Warcraft serverech a Zombie serverech, kde proběhl před nedávnem velký update. Restart se týká jak ranku, tak i bodů, peněz, hlstats a ban listů.

Díky restartu se mažou veškeré rozdíly mezi hráči, a proto si tak můžete nahnat body, případně peníze a být na nějaký čas tím nejsilnějším na serveru. Věříme, že si během prázdnin naleznete cestu na naše servery.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5521x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář