{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

9. Vítěz Psychostats Soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Nový rok, klasická soutěž. I v roce 2012 pokračujeme v našich Psychostats soutěžích. Nicméně je třeba ještě vyhlásit vítěze za měsíc prosinec/decemeber. Soutěž se uskutečnila na Paintballu, kde vznikla zajímavá situace, kterou jsme museli šalamounsky vyřešit. Vítězem se nakonec stalo nepříliš výrazné děvče. K jaké situaci došlo a minirozhovor s vítězkou uvnitř článku.

Zajímavá situace na Paintballu 2 vznikla kvůli neaktivitě nejlepších hráčů v pořadí psychostats. Proto jsme zvolili neobvyklý krok, a to předat Counter-Strike 1.6 Steam hráči, který má na serveru odehráno nejvíce času. K překvapení všech jím byla dívka, která si svou aktivitou vydobyla jasné první místo.

Whoooo: Z psychostats lze vyčíst, že jsi na serveru strávila celkem přes 180 hodin. Čím sis tento server oblíbila? Proč zrovna GS Paintball #2?
LoLL: Na tento server mě přivedl jeden můj kamarád.. Ze začátku to pro mě byla trošku blbost, ale časem jsem zjistila, že je to úplně o ničem jiném. Strašně mě to začalo bavit, a jsem ráda, že tam mohu hrát. Paintball 2 z toho důvodu, jelikož jsou tam dobří hráči, s kterýma dobře vycházím a nemám s nimi žádný konflikt.

Whoooo: Co říkáš na úroveň Paintball #2? Jak vycházíš s tamními adminy?
LoLL: Úroveň Paintball 2?? Od chvíle, kdy se to tam trošičku změnilo - hráči si mohli zakoupit VIP atd. mi to přišlo maličko lepší. Hned jsem si ho samozřejmně jako jeden z lepších hráčů koupila, abych mohla využívat lepších výhod. Admini jsou Super. Obzvlášť Grap.h!c, s kterým vycházím asi nejlépe. Mám je všechny ráda a je dobře, že zrovna oni se na Paintball 2 dostali jako admini.

Whoooo: Jak dlouho hraješ na Non Steamu? Uvažovala jsi, že si steam v budoucnu pořídíš?LoLL: Na Non Steamu hraju něco kolem 3 let.. Po nějakém tom roce jsem opravdu uvažovala, že si zakoupím Steam, ale pořád to pro mě bylo mnoho peněz. Jsem ráda, že to vyšlo takto - při této soutěži.

V měsíci lednu / januaru se bojuje na serveru Sniper War #2. V únoru / Februari pak budou boje o Steam Key probíhat na serveru Inferno Only.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář