{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

1. Gamesites Poker Open

dne 16.09.2014 pro sekci GS
V neděli 29.1. 2012 v 18:05 se uskuteční první pokerový turnaj přístupný veřejnosti zde na Gamesites.cz. Bude se hrát tradiční verze pokeru Texas Hold’em, kterou jistě všichni dobře znáte. Uvnitř článku najdete informace pro nováčky a bližší informace ohledně nedělního klání. Nechybí ani výhry v podobě VIP a vydělaných hracích peněz. Turnaj je zdarma, proto neváhejte a pusťte se do článku.

Turnaj bude probíhat v online herně Pokerstars, kde je jak registrace, tak samotný turnaj, zadarmo.

Návod jak se zaregistrovat na Pokerstars –

Po kliknutí zde se vám stáhne pokerový klient. Ten normálně nainstalujte dle instrukcí uvedených v instalátoru.

Po doinstalování se vám na ploše objeví červená ikonka Pokerstars, na kterou klikněte. Spustí se vám program (online herna). Nahoře pak pod záložkou „Účet“ zvolíte možnost „Vytvořit účet“.

Údaje, které zadáte, mohou být pravdivé, protože nikdo jiný se je nedozví. Pokerstars je bezpečné místo, kde miliony lidí uvádí své bankovní účty apod, proto se nebojte zadat pravdivé informace.

Po dokončení registrace vám dojde email, kde je uveden ověřovací kód. Abyste nechali ověřit svůj účet kliknete nahoře v záložce „Účet“ na „Ověřit emailovou adresu“. Tam zadáte kód z emailu a budete se pak moci přihlásit (Vpravo dole velké červené).

Na úvod dostanete na účet 1 000 hracích peněz, které když prohrajete vám Pokerstars dobije třikrát během hodiny zpět. Náš turnaj se bude hrát právě o tyto hrací peníze, a tak si můžete udělat hned do začátku slušný kapitál. Startovné na turnaji bude 320 hracích peněz.

Turnaj se bude odehrávat v Home Games pokerovém klubu Gamesites.cz, jehož informace budou uvedeny v neděli ve 12:00 v novince zde na webu.

 

Během turnaje budou na našem Teamspeaku (ts.fakaheda.eu:6027) vytvořeny speciální místnosti pro každý stůl, a tak budete moci se svými konkurenty nebo naopak kamarády komunikovat i během hry.

Pokud máte bližší otázky, napište soukromou zprávu zde na webu uživateli PokerGS, odkud se určitě dočkáte odpovědi.

Hráči, kteří obsadí první 3 místa v tomto turnaji se mohou těšit na VIP na serveru dle vlastní volby.

V neděli kontrolujte naši webovou stránku pro bližší informace ohledně vstupu do klubu a registrace přímo do turnaje. Již teď přejeme hodně štěstí ve vaší pokerové kariéře a těšíme se na hojnou účast v našem turnaji.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář