{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites 500 € Winter Freezout shrnutí

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Během víkendu se uskutečnila na Gamesites doposud největší událost co se týče turnajů v CS 1.6. Celkem se zúčastnilo 40 klanů mezi nimiž nechyběly hvězdy československého progamingu z minulosti nebo i přítomnosti. Hlavní cenu 500 Euro si nakonec odnesl tým wrAth, který až na finálovou bitvu na de_tuscan prošel turnajem bez zaváhání. Vítězům gratulujeme.

Sobotní den se odehrával ve znamení základních skupin. Do těch se probojovalo 8 klanů ze dvou kvalifikací a 8 týmů bylo přímo nasazeno. Dočkali jsme se jak jasných zápasů, tak naprosto vyrovnaných, přičemž jedno utkání skončilo i remízou. Do nedělní části postoupily 2 nejlepší týmy z každé skupiny.

V neděli se očekávaly již naprosto vyrovnané boje, kde bude každý bod rozhodovat. Na čtvrtfinále byla zvolena mapa de_tuscan, kde překvapivě vypadl klan Neophyte, který byl mnohými tipován na celkového vítěze. A tak se favority stali hráči z týmu Ad Astra. Ti však hned v semifinále podlehli klanu FQ, kteří mohli slavit vytoužený postup do finále. Druhým postupujícím byl tým wrAth, který v semifinále těsně přehrál tým Arcade 16:13.

Finále začalo v 16:30 na mapě de_tuscan, kterou si vybral tým FQ. Jelikož se hrálo na 2 vítězné mapy, tak ani první prohra ještě nic nemusela znamenat. Finále bylo živě komentováno na našem Teamspeaku, kde skvělou práci odvedli Klobouk a Fizze, kterým děkujeme.

Dobrá volba mapy znamenala vítězství pro FQ v poměru 16:10. Zdálo se, že se FQ dostávají na koně a wrAth to budou mít druhou mapu opravdu složité. Ti si zvolili jako svou mapu de_train, kde spoleháli na sniperské schopnosti hráče Small, který byl později fanoušky zvolen jako nejlepší hráč finálové části turnaje.

Na trainu hra vypadala až exhibičně a wrAth, kteří hráli první stranu za CT, zdemolovali soupeře 15:0. Po změně strany aspoň FQ odvrátili totální debakl čtyřmi body a závěrečný výsledek, který znamenal vyrovnání na 1:1, zněl 16:4 pro wrAth.

Rozhodnutí musela přinést mapa de_dust2. Očekával se vyrovnanější souboj než na předchozích dvou mapách, a to se také naplnilo. První strana znamenala vedení 9:6 pro tým FQ. Ti však nedokázali odolat tlaku wrAth, kteří propracovanými postupy za teroristy dokázali výsledek otočit na závěrečných 16:9 a mohli tak slavit výhru 500 Euro, kterou do turnaje daroval jako sponzor admin Hitmen jakožto zástupce společnosti JP Electro.

Sestava vítězů pro celý finálový turnaj byla:

wrAth:

John Blue - STEAM_0:1:6314443
Rejma - STEAM_0:1:11615037
Demo  - STEAM_0:0:13963262
zeus - STEAM_0:0:10583992
small - STEAM_0:1:351037
FreeZ_ - STEAM_0:1:921471
Predator - STEAM_0:1:5999183

Všem týmům děkujeme za účast a za bezproblémové chování během celého turnaje. Stejně bezproblémové byly servery od společnosti fakaheda.eu, které také mnohokrát děkujeme. Pokud se chcete dozvědět více o našem sponzorovi JP Electro, rozhodně jej kontaktujte na emailu [email protected]. Závěrem je potřeba poděkovat adminům Andurit, Gloofy a Peto, kteří na celé klání dohlíželi a dovedli jej do zdárného konce.

U podobných akcí se s vámi těšíme na viděnou a na slyšenou. Váš portál Gamesites.cz

  

EDIT: HLTV zo vsetkych zápasov najedete tu: http://wintercup.fakaheda.eu/

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář