{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Scribblenauts Unlimited

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Hra Scribblenauts Unlimited je, jak již může být rozpoznáno z názvu, hra netušených možností. Ve zkratce se prostě jedná o 2D logickou adventuru, ve které se ujmete role Scribblenautíka Maxwella, jehož úkolem je zlomit kletbu ze své sestry začarované v kámen. Tím, že posbírá co nejvyšší množství Starrites (kouzlené hvězdy) za pomoc obyvatelům Scribblenautího světa. Příběh je tedy opravdu jednoduchý a sám o sobě by neměl co nabídnout kdyby…

Už jste někdy jezdili na drakovi, stříleli orky granátometem, pípadně pomáhali samurajům ve vykonání jejich pomsty? Jestli ano, tak se určitě vždy jednalo o různé hry s různou tématikou, ovšem Scribblenauts Unlimited vám nabídne toto vše a ještě mnoho víc v jedné jediné hře. A tak se pojďme podívat, jak se to povedlo a proč se vyplatí si tuhle hru zahrát.

Hra Scribblenauts Unlimited je, jak již může být rozpoznáno z názvu, hra netušených možností. Ve zkratce se prostě jedná o 2D logickou agenturu, ve které se ujmete role Scribblenautíka Maxwella, jehož úkolem je zlomit kletbu ze své sestry začarované v kámen. Tím, že posbírá co nejvyšší množství Starrites (kouzlené hvězdy) za pomoc obyvatelům Scribblenautího světa. Příběh je tedy opravdu jednoduchý a sám o sobě by neměl co nabídnout kdyby…

Kdyby malý Maxwell, tedy vy, neměl k dispozici kouzelnou knihu, pomocí které může vykouzlit prakticky cokoliv ho napadne a když říkám cokoliv tak tím myslím opravdu velký zásobník předmětů čítající stovky, ba dokonce tisíce předmětů, postaviček, zvířat a všeho dalšího a pokud náhodu narazíte na skupinu středověkých vojáků, kteří potřebují pomoci s odražením útoku orků, tak není nic jednoduššího než je (vojáky, ne orky) vybavit třeba granátomety a ohňostroj může začít.

S velkou mocí, přichází velká zodpovědnost, tedy… S velkou mocí přichází nutnost znát angličtinu. Ano přesně tak, hra u nás bohužel nevyšla lokalizovaná a nejspíš se tomu tak ani v budoucnu nestane. Tudíž pokud si chcete Scribblenauts naplno užít máte tři možnosti. Buď angličtinu znáte alespoň s kapacitou 1000 slov a pak si hru můžete naplno užít a netrápit se faktem, že by vám snad něco unikalo. Nebo Scribblenauts použít jako způsob jakým si obohatíte vaši slovní zásobu, k čemuž se dle mého názoru hodí skvěle a se slovníkem se určitě také můžete dopracovat k nějakému rozumnému výsledku. No a možnost třetí, je taková, že si tuhle hru prostě nekupujte, jinak z ní nic mít nebudete, pokud neumíte angličtinu a nemáte chuť sedět u monitoru s otevřeným slovníkem.

Podtrženo, podřezáno. Scribblenauts Unlimited nabízí skvělou porci zábavy, v líbivém 2D kabátku s malovanou grafikou, příjemným hudebním doprovodem a nesčetným množství způsobů jak řešit daný problém. Pokud tak hledáte nějaké odreagování od všedních akčních stříleček, strategií apod. anebo máte rádi logické agentury, které vyžadují víc, než jen klikání na zvýrazněné objekty, tak je tahle hra právě pro vás.

HW požadavky:

OS: Windows XP , VISTA, 7 , 8
Procesor: AMD Atholon 64 X2 Dual-Core 4000+ / Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz
Paměť RAM: 2 GB RAM
Grafická karta: ATI X1800 / nVidia 7800 / Intel 4100
HDD: 2 GB volného místa

9/10

+ Tisíce předmětů

+ Jednoduché

+ Příjemný hudební doprovod

+ Vtipné

 - Bez lokalizace

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář