{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ice Age: Continental Drift

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Hry k novým filmům a zejména tak animáčům jsou v posledních letech celkem oblíbeným způsobem jak zvýšit zisky ze značky, i když podle kvality titulů zisky nejsou nejspíš největší a tyto hry většinou na rozdíl od filmů bývají zaměřeny spíše na malé ratolesti, které rozhodně jednoduchou animaci chlupatých mamutů a bezduchou náplň miniher ocení víc než my, „dospělí pařani“. A tak se pojďmě podívat jak si vede jedna z dalších her podle filmové předlohy.

Hry k novým filmům a zejména tak animáčům jsou v posledních letech celkem oblíbeným způsobem jak zvýšit zisky ze značky, i když podle kvality titulů zisky nejsou nejspíš největší a tyto hry většinou na rozdíl od filmů bývají zaměřeny spíše na malé ratolesti, které rozhodně jednoduchou animaci chlupatých mamutů a bezduchou náplň miniher ocení víc než my, „dospělí pařani“. A tak se pojďmě podívat jak si vede jedna z dalších her podle filmové předlohy.

Ice Age 4 (nechtějte po mě celý název, protože ani jeho zkratka nevypadá hezky) ani pro tentokrát nepřekvapí a jedná se opět jako u jeho předchůdce, pouze o sérii miniher na sněhu, ledu a vodě. Na výběr máte ze dvou herních režimů a to Příběh nebo Volná hra, přičemž příběh je „obohacen“ o zdlouhavá herní videa, která mají nastínit jakýsi příběh, který by vás měl donutit hru hrát, takže pokud vám není méně než 10 (a i tak možná některejm mladším pařanům budu křivdit) nebo nejste infantilní holčička, tak vám vlastně celá náplň nemá pořádně co nabídnout, leda snad byste chtěli zkusit Multiplayer, který nabízí to samé jako volná hra, s rozdílem že můžete hrát proti kamarádům.

Náplň jednotlivých disciplín také není nikterak pestrá a například lyžování ať už je to slalom nebo skok do dálky jsou vlastně jen o rychlém mačkání mezerníku pro odrážení se a směrování pomocí šipek. Dále tu máme ledovou skluzavku, střelbu na terče z katapultu, variaci na curling a asi nejzábavnější, létání s vystřelenou veverkou. Méně zábavný pak je jakýsi překážkový běh po ledovcích, nebo prolamování se skrz ledové plochy na čas.

Podtrženo, podřezáno, Ice Age Continental Drift Arctic Games je prostě jen další z řady her co se vezou na oblíbeném filmu, kterou ocení ti nejmenší. Pro všechny ostatní je to pouze ztráta peněz (cca 700Kč) po které, jak už to bývá zvykem, za pár měsíců neštěkne ani pes.

HW požadavky:

OS: Windows XP, Vista[32bit], Win 7
Procesor: dvoujádrový procesor 2400MHz
Paměť: 2048MB RAM
Volné místo: 2.50GB
Grafická karta:256MB RAM (GeForce 8600 GTS / Radeon HD 3650)
 

+ Zaměřeno na malé pařany

+ Celkem hezké grafické zpracování

- Ovládání je někdy trochu zmatené

- Žádná inovace oproti předchozím dílům

- Cena

4/10

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář