{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Assassin's Creed III

dne 16.09.2014 pro sekci GS
A je to tu! Další velký titul přichází na scénu. Bitvy na souši, fascinující bitvy na moři, ale hlavně kvalitní příběh, to je Assassin's Creed III. Bohužel v tomto díle se musíme rozloučit s Eziem a přivítat nového asasína se jménem Connor (jeho bližší informace si rozepíšeme dále v článku).

A je to tu! Další velký titul přichází na scénu. Bitvy na souši, fascinující bitvy na moři, ale hlavně kvalitní příběh, to je Assassin's Creed III. Bohužel v tomto díle se musíme rozloučit s Eziem a přivítat nového asasína se jménem Connor (jeho bližší informace si rozepíšeme dále v článku).

Grafické zpracování

New York, Boston, divočina, to vše najdete na dosti rozsáhlé mapě. Jelikož je mapa opravdu veliká, tak se stává, že se najde nějaká ta grafická chybička nebo zásek. Když se už stane, že něco není jak má, nemá to zásadní vliv na průběh hraní.  Animace jsou dobře udělané, ale stávalo se, hlavně u nich, že něco nevypadalo tak jak by mělo. Pro někoho, který se rád zadívá do meziscén (videa) tak by to nemělo dělat problém, ale pro ty kteří si to radši „skipnou“ tak je můžou naštvat dlouhé průpovídky kde chybí i titulky.

Město

Troufám si říct, že vám zabere dost času, než najdete všechny truhly a chytíte almanachy Benjamina Franklina. Pořád se někde něco děje, buď vypukne rozčílený dav, nebo vás někdo požádá o pomoc. Při skákání po střechách si vás všimnou hlídky a hned jim přijdete nebezpeční, tak se lehce dostanete do strhujícího boje.  Ve městech najdete i nějaký ten vstup do podzemí. Máte u sebe lucernu, prozkoumáváte různé uličky a občas narazíte i na nějakou tu záhadu se symboly.

Divočina

V divočině už nenajdete tolik vojáků jak ve městě. Však se najde konvoj, co stojí zato ho přepadnout. Hlavní to co má být v divočině je přeci zvěř, a ta tam nechybí. Bobry, vlky, zajíce, to vše zde můžete objevit, je zde i větší zvěř jako jsou medvědi, soby, jeleni, na které už nestačí jen skrytá čepel. Na větší zvěř už potřebujete správné a rychlé mačkání kláves. Létající stránky almanachy, hledali byste marně. V divočině jsou to peříčka a jsou uschovány vysoko na stromech, proto se k nim musíte dostat vlastní cestou.

Hlavní hrdina-Connor

Jak jsem již zmínil, opustil nás Eziem a na scénu přichází Connor. Je to napůl Angličan a napůl indián, jeho indianské jméno zní: Ratohnaké:ton. Ve hře si prožijete jeho dětství a postupný růst. Jeho hlavním učitelem dospívání je stařík, s odlehlý domem za kterým ho poslala jeho máma, když opouštěl rodnou vesnici. Jeho tradiční zbraní je asasínský tomahavk, ale nikdo vás nenutí tuto zbraň používat a tak Connor může být vybaven i jinými zbraněmi s odlišnými comby. Connor je typ, který touží hlavně po spravedlnosti!

 

Příběh

Nechci přímo odhalit děj v této hře, ale jak se bude rozvíjet. Děj se odehrává v 18. století v americkém boji za svobodu. Na začátku hry nebudete hrát přímo za Connora ale překvapivě za jeho otce. Začátek byl pro mě více než nudný a počítal jsem minuty, kdy konečně budu hrát za svého asasína. Naštěstí začátek nebyl tak dlouhý a dostal jsem se ke Connorovi. Jelikož hrajete za něj, když ještě byl malý, musíte dokončit par misí, aby trošku povyrostl. Tyto mise uběhly rychle a dostáváme se konečně do pravé euforie.

Hlavní příběh vám potrvá cca 20 hodin, hra obsahuje mnoho vedlejších misí, tzn.  že se doba hraní vyšplhá na ctihodných 40 hodin. Pokud máte strach z toho, že po dohrání příběhu nebudete mít co dělat, tak to se opravdu mýlíte. Tímto problémem trpěli dřívější díly, kdy při dohrání byly města skoro prázdné, ve trojce se toho bát nemusíte!

Nesmyslný scifi příběh Desmonda Milese tvůrci zakončili. V tomto díle se Desmond přímo ve hře neobjeví, ani jako barman, ani nic jiného. Za Desmonda si zahrajete více než dříve a zahrajete si i mimo hrobky. Dostanete se s Desmondem například do velkých měst jako je New York, a tam hledáte dostatečné množství energie pro váš tým.Možná se zde objeví i zmínka o konci světa nebo blížící se katastrofy ale víc informací vám neprozradím.

 

Další důvod navíc proč si Assassin's Creed III kupovat?

Je pravda, že tato kvalitní hra vás zabaví na hodně dlouho, to je přeci hlavní důvod proč si tuto hru kupovat. Ale máte další podstatný důvod navíc a tím je multiplayer! Ano stále mluvím o hře Assassin's Creed III. Na výběr máte z 16 postav + bonusové. Hra obsahuje několik módů a novinkou je i mód Wolf Pack. Je zde i klasický mód domination ve kterém jste rozděleni do dvou týmů a jeden zabírá body na mapě a druhý je tomu pochopitelně snaží zabránit. Hra obsahuje i tutoriál, ve kterém vám s maximální péčí všechny módy vysvětlí a tak nebudete mít handicap oproti ostatním.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář