{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft - skvělé módy

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Popis módov Rei's Minimap,Clay Soldiers, Mutant Creatures, Portal Gun

Rei's Minimap

Tento mód je velmi známý a i já ho docela rád používám. Jak podle názvu vidíte, jedná se o minimapu. Ta se ve výchozím nastavení zobrazuje v pravém horním rohu obrazovky.

Skvělou pomůckou jsou tzv. Waypointy, které umístíte kdekoliv v terénu, pojmenujete ho a přesně víte, kde je místo, které si takto označíte. Tyto body jsou viditelné jak na minimapě, tak i v terénu. Pokud si pohrajete s konfigurací, lze si nastavit i zobrazování Entit, tedy všech mobů, zvířat a vesničanů. Taktéž dokáže zobrazovat Death pointy, tedy místo, kde zemřete.

Hodí se tedy všem, kteří si nepamatují všechna místa nazpaměť a nechtějí je hledat pomocí souřadnic. Tento mód bude váš milovaný společník

Clay Soldiers

Tento mód je více méně úžasný. Přidává malé panáčky různých barev. Pokud jsou odděleně, je to v pořádku. Jakmile se ale k sobě dostanou, není cesty ven. Přežije pouze jeden tým. Je zábava sledovat, jak se „mydlí“ v aréně, kterou jim připravíte.

K dispozici mají i různé nástroje a zvířata, na kterých mohou jezdit. Mód přidává taktéž spoustu itemů, které vám s nimi pomohou v případě, že se stanou neovladatelnými, nebo speciálním předmětem na spawnování těchto soldierů.

Mě osobně zaujala funkce, která vám umožňuje vidět souboj z očí kteréhokoliv soldiera, takže si můžete zápasy užít daleko lépe.

Mutant Creatures

Tento mód přidává pouze několik mobů, kteří jsou ale tak trošku děsivější a divočejší, něž předtím. „Škorpióního“ Creepera, malinkého creepera a nabušeného zombíká. V podstatě je to všechno.

Ale je zábava s nimi bojovat, jelikož mají nové schopnosti, např. Mutant zombie může proti vám poslat tlakovou vlnu nebo vás vyhodit do vzduchu, nebo na obrázku ten obrovský creeper, má hodně HP a nedá se lehce zabít, taky (toho jsem si všiml náhodou) požírá zvířata, takže můžeme děkovat, že neumí explodovat. To se ale nedá říct o těch mrňavých, ti totiž vybuchují možná ještě více, než klasičtí creepeři.

Jestli vás baví souboje, je to mód přesně pro vás

Portal Gun

Co se týče hry Portal, nehrál jsem ji. Ale docela se mi líbila. Nyní lze ale i v Minecraftu otevírat portály, kterými se můžete teleportovat jednak vy, itemy ale i mobové, díky Portal Gun Modu.

Bohužel nevím, jak se ti roboti v Portalu jmenují, ale i ti v tomto módu jsou. Jejich skvělou funkcí je zabíjení všeho živého. Ostatně, o tom mluví screen. Ale co mě velmi překvapilo, jsou zvuky. S nimi je ten mód skutečně skvělý (ti roboti dokonce i mluví). To není ale všechno. Je zde plošina, která vás, itemy nebo moby, samozřejmě, vymrští do vzduchu. Mód přidává i několik nových melodií od Valve.

Tento mód je šitý na míru pro fanoušky Portalu

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář