{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Sniper: Ghost Warrior

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Ve hře se hráč ujme seržant Tylera Wellse, s kódovým jménem Razor 64, skrytě působícím v latinsko americké džungli. Hráč skrz postavu odstřelovače plní různé úkoly. I když hra není dokonalý simulátor odstřelovače, tak důležité aspekty ovlivňující dráhu střely jako např. vítr, gravitace, tep srdce jsou ve hře zastoupeny. Naproti tomu může hráč aktivovat něco jako tzv. Bullet time, kdy se čas zpomalí a může líp zamířit. Na své si přijdou i ti, co mají rádi velkou akci, protože ve hře se vyskytují i "CoD" mise (nemáte snipu a hrajete klasickou přestřelku).

Ve hře se hráč ujme seržant Tylera Wellse, s kódovým jménem Razor 64, skrytě působícím v latinsko americké džungli. Hráč skrz postavu odstřelovače plní různé úkoly. I když hra není dokonalý simulátor odstřelovače, tak důležité aspekty ovlivňující dráhu střely jako např. vítr, gravitace, tep srdce jsou ve hře zastoupeny. Naproti tomu může hráč aktivovat něco jako tzv. Bullet time, kdy se čas zpomalí a může líp zamířit. Na své si přijdou i ti, co mají rádi velkou akci, protože ve hře se vyskytují i "CoD" mise (nemáte snipu a hrajete klasickou přestřelku).

Zbraňe a výbava

ZBRANĚ  

Ve hře se vyskytují čtyři různé pušky:MSG-90 (PSG1), AS-50, SVD Dragunov, a SR-25. K nim jsou ještě několik samopalů jako například AK-74, MD-97, USAS a M4 Tyto zbraně doplňují házecí nože, granáty, Claymore.

VÝBAVA

Jako výbavu máte po celou dobu jakousi "kotvu". Přesněji jde o lano, na kterém je umístěn trojzubec v podobě kotvy, a pomocí které mužete šplhat po stromech a skalách, nebo překonávát hluboké skalní propasti.

Grafika

Určitě se všichni shodneme, že grafické zpracování hry je skvělé. Jak zbraní, lidí, tak i prostředí a všelijakých doplňků. Není se co divit, vždyť hra také běži na Chrome Engine 4 (Stejný, jako u výtečné hry Call of Juarez: Bound in blood). Na pohybech se pracovalo tkzv. hraním těla (Programátoři si převedli do počítače postoje skutečných lidí a ve hře jsou vidět akorát takové "potexturované úsečky lidí"). Dobře jsou propracované i animace, např. když dáte HS (headshot), pak vám ukáže animace, která sleduje spomaleně kulku od hlavně pušky až po zasáhnutí terče). V tomto směru musíme uznat, že se City interactive ani trochu nešetřilo.

Má recenze

Výhody

Skvělá grafika, velké možnosti ve hře, dobrý a propracovaný příběh, dobře udělané animace.

Nevýhody

Relativně krátky příběh, po nějaké době se hra ohraje.

Bodování: 8/10

Procentuelně: 90%

Slovně: Výborný

Single-player mód

Celá hra se odehrává ve first-person (1. osobě), kdy hrajete za odstřelovače. Máte 2 základní typy misí a to, jak už bylo řečeno,  Tajné sniper mise a nebo tkzv. CoD misi. Ve hře samozřejmě nechybí základní věci jako je například:

Ukazatel odhalení= Ukazuje Vám jestli jste na dohled svím protihráčum, pokud ukazatel celý zčervená, pak se ozve siréna a všichni Vaši protivníci jsou mobilizováni proti Vám. Ukazatel HP= Stejně jako ve hře Counter-strike a nebo např. GTA se Vám život sám nedoplňuje. Avšak Máte v každé misi na začátku celkem 3 injekční stříkačky, které vás vyléčí. Injekční stříkačky na nějakých mapách lze najít schované v bedničkách. Dále Minimapa= vidíte na minimapě polohu sebe, cíle a rozmístění protivníků.

-Opatrnost a čekání se vyplatí!

 Pravidlo této hry: Nespěchat, čekat a přemýšlet!

Pro super požitek ze hry je lepší přikrást se ke své oběti a zabít jí například nožem, či pistolkou s tlumičem, nežli po ní vystřílet celý zásobník těžkého kulometu. Sice si každý může vybrat svůj styl hry, ale pro vžití do postavy doporučuji při hře přemýšlet a nespěchat.

 

Multi-player mód

Tato hra obsahuje neuvěřitelně neodolatelý herní věc a tou jest: Multi-player. Je skvěle propracovaný a máte na výběr z několika možností stylu tohoto módu.

1) Všicni vs. všichni

- Je dejme tomu 7 uživatelů, jeden založí mapu a ta je vždy obrovská. Na výběr máte hned z několika map a několika typů zbraní.

Cíl hry:

Přežít a přitom zabít co nejvíce vašich protihráčů.

2) Team vs. team

- Zařadíte se do 1 z 2 teamů a nesmíte povolit, aby Váš team byl celý zabit. Naopak musíte zabít 2. team

Cíl hry:

Zabít celý team vašich protihráčů (POZOR, když zabijete spoluhráče automaticky se Vám strhují všechny body a když táte tento Team kill 3x máte automatický BAN!)

3) Team vs. team vs. team atd.

- Stejné, jako u Team vs. team, akorát máte proti sobě další teamy

Cíl hry:

Zabít celý team vašich protihráčů (POZOR, když zabijete spoluhráče automaticky se Vám strhují všechny body a když táte tento Team kill 3x máte automatický BAN!)

 

Vývojář: City interactive

Engine:  Chrome Engine 4

Platforma: Windows, Xbox360

Žánr: First-persone killer

Módy: Single, Multi-Player

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář