{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dead Island

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Nedávno se vyskytla další Zombie hra Dead Island, je k dispozici na XBOX360,PC,PS3,iPhone,iPad, avšak my se v této recenzi budeme spíše zaměřovat na PC.Představte jsi že jste na ostrově, který je prázdný, avšak až na mrtvoly okusující maso trosečníků, budete si muset udělat rychle nějakou zbraň na obranu. Hodně z vás si může myslet že tato hra bude podobná sérii Left 4 Dead, avšak tomu tak nebude, hru Dead Island vytvořili Poláci. Vytvořili něco nevídaného a něco neočekávaného - tzv. Ostrov. Ve vší jednoduchosti a genialitě, která se za tímto slovem skrývá, vytvořili ostrov zaplavený mrtvolami se slovi "Běžte a hrejte si! Máte svobodu" Věřte tomu, že je velice rádi uposlechnete, protože hra Dead Island vám navodí sice občas i strach, ale upoutá vás před obrazovkami PC na dost dlouhou dobu, vyberete si jednoho ze čtyř hrdinů, avšak každý z nich má jiné dovednosti, ponoříte se do země, kde mrtvá je nová černá.

Nedávno se vyskytla další Zombie hra Dead Island, je k dispozici na XBOX360,PC,PS3,iPhone,iPad, avšak my se v této recenzi budeme spíše zaměřovat na PC.Představte jsi že jste na ostrově, který je prázdný, avšak až na mrtvoly okusující maso trosečníků, budete si muset udělat rychle nějakou zbraň na obranu. Hodně z vás si může myslet že tato hra bude podobná sérii Left 4 Dead, avšak tomu tak nebude, hru Dead Island vytvořili Poláci. Vytvořili něco nevídaného a něco neočekávaného - tzv. Ostrov. Ve vší jednoduchosti a genialitě, která se za tímto slovem skrývá, vytvořili ostrov zaplavený mrtvolami se slovi "Běžte a hrejte si! Máte svobodu" Věřte tomu, že je velice rádi uposlechnete, protože hra Dead Island vám navodí sice občas i strach, ale upoutá vás před obrazovkami PC na dost dlouhou dobu, vyberete si jednoho ze čtyř hrdinů, avšak každý z nich má jiné dovednosti, ponoříte se do země, kde mrtvá je nová černá.

 

Tak nějak začne vaše pouť  zemí, která je plná slané slané vody a oživlé smrti, vašim cílem je zabíjet a utíkat před Zombíkama, kteří po vás půjdou ze všech stran kde je nebudete čekat, ovšem budete mít sebou pár kolegů na pomoc, kteří vám budou krýt záda před těmito zrůdami. Banální a jednoduchý příběh se zdá, že ho bude potřeba vyzvednout za jeho morální vyspělost. Avšak nejedná se o bezduchou jízdu, kde stojíte sami se zbraní v ruce a jen masakrujete oživlé mrtvoly. Při cestě příběhem potkáte hromadu různých charakterů a budete časem dostávat lepší zbraně a fyzicky se zlepšovat. potkáte mnoho lidí, kterým život na ostrově zamořeném zombíky ovlivníte. Bude vás bavit jejich osud sledovat. Vývojáři to připravili tak, aby jste se nesetkali jen s touhou po životě. Ale právě naopak se zmarem, neštěstím.Všichni bojují, avšak najdou se tam jedinci kteří se na to rozhoudnou vykašlat, obklopí se podobně smýšlejícími a rozjedou poslední alkoholově drogové orgie jejich života. Avšak najde se pár lidí, kteří vám řeknou, že na ostrově plném zombíků, jsou nejhorší stvůry lidé.

Pokračujeme v příběhu

Dead Island má i pár much, a z nich je nejvýraznější netečnost světa. Měli by jste to poznat při jízdě autem, když se dotknete nějaké překážky auto se zastaví, nepůjde vám v lese jen tak proběhnout přes kapradiny, avšak když se budete snažit proběhnout jimi, zpomalí se vám hra, když budete mít na zádech více zbraní, budete běhat pomaleji, čím více budete brát protilátky, tím budete mrsnější a rychlejší. Občas si můžete běhat jak je vám libo, avšak někdy narazíte na lagunu plnou zombie a budete se s nimi muset poprat na život a na smrt, zombie na vás budou skákat, záleží na typu, jeden bude rychlej, jeden hbytnej, jeden tlustej, každý bude mít jiné vlastnosti, z survivorů by měla být njlepší žena, protože ta bude mít schopnost, že bude mít větší damage proti chlapům, tudíž hodně mužských pohlaví hrající hru Dead Island, si oblíbí hru za ženské pohlaví.Podivně působí i některá omezení pohybu. Občas vás to hodí na nějaký zýchytný bod, kde budete muset použít navigaci aby jste se dostali zpět.

 

     Občas dostanete do ruky návod, k výrobě některé silnější, vypečené zbraně, která vám umožní dávat větší DMG, nebo bude mít speciální bleskové efekty, komba. Hra nabízí i multiplayerovou stránku, kde budete moct hrát se svým kamarádem proti kupě zombie, běhající na vás z osamělého lesa. Jednou z nejlepších zbraní se dá říct že je takzvaná "Elektronická mačeta", kterou pohání cirkulárka, své oblíbené zbraně si můžete vylepšit, popřípadě upravit.

 Co můžeme od této hry očekávat?

 

- Hra je plná napínavých akčních scén.

- Grafici si s hrou pohráli

- Poskytne vám hodiny zábavy

- Humorné hlášky

- Hodně vulgarity

- Občas až moc sci-fi příběh

- Někdy až nudný příběh

- Rychle omrzí

__________________________________________________________________________________

 Minimální konfigurace

Operační systém: Windows XP/Vista/Windows 7

Mechanika: DVD

Procesor: 2600 MHz

Operační pameť: 1000MB RAM

Grafická karta: 3D grafická karta se 512MB

15MB volného místa

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář