{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

KM Player

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Na trhu multimediálních přehrávačů je v dnešní době obrovský přetlak. My si teď představíme uchazeče o jednoho z nejlepších ve svém oboru. U KM Playeru těžko najdete mediální formát, s kterým by si neporadil. A to je hlavní výhodou korejského programu.

Na trhu multimediálních přehrávačů je v dnešní době obrovský přetlak. My si teď představíme uchazeče o jednoho z nejlepších ve svém oboru. U KM Playeru těžko najdete mediální formát, s kterým by si neporadil. A to je hlavní výhodou korejského programu.

KMP obsahuje již ve své instalaci všemožné kodeky, což vám hodně usnadní práci. Podpora formátů je opravdu veliká. Od klasických DivX a Xvid až po flv nebo mov. Stejně tak si můžete přehrát originální DVD, které jiné přehrávače jen tak nezvládnou.

 

Přehrávané video máte možnost všelijak upravovat, přeskakovat, zrychlovat či zpomalovat. Opět se jedná o širokou paletu možností. Některé, jako zrcadlově přetočený obraz, možná nikdy nevyužijete, ale pokud jste opravdový filmový fajnšmejkr, vyhrajete si s programem více, než s kterýmkoliv jiným. Veškeré základní funkce navíc mají přidělenu svou klávesovou zkratku, čímž se ovládání stává pohodlnějším.

Pokud jste spíše fanoušek hudby, ani zde přehrávač nepokulhává. I zde totiž najdete spoustu možností nastavení, a tak si můžete své oblíbené audio upravit dle libosti. Nastavení prostorového zvuku nebo možnost ekvalizéru je pouze základ. O možnosti playlistu, shuffle nebo přehrávaní stopy stále dokola není snad ani v dnešní době potřeba mluvit.

Pokud nechcete mít na ploše několik ikon přehrávačů různých specializací, rozhodně si stáhněte freeware KM Player. Ušetří vám spoustu času a také nervů při sledování či poslouchání vámi zvoleného obsahu.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář