{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Mozilla FireFox

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Nejoblíbenějším prohlížečem se v posledních letech stala Mozilla FireFox. Dlouhé roky dělala stín oblíbenějšímu Exploreru od Microsoftu, ale nedávno přišel zlom a získává si stále větší oblíbenost mezi uživateli internetu.

Nejoblíbenějším prohlížečem se v posledních letech stala Mozilla FireFox. Dlouhé roky dělala stín oblíbenějšímu Exploreru od Microsoftu, ale nedávno přišel zlom a získává si stále větší oblíbenost mezi uživateli internetu.

Pokud se rozhodnete Mozillu poprvé spustit, můžu vám garantovat, že to nebude naposled. Hned si vás totiž získá svým přívětivým prostředím a jestli jste jeli stále na Exploreru, očekávejte změnu ikony modrého éčka na zrzavou lišku.

Možná si zpočátku budete říkat, že nic speciálního Firefox oproti jiným prohlížečům není, ale v dnešním světě rozhodují drobnosti. A právě díky nim je Mozilla tak oblíbená. Pokud budete využívat tento prohlížeč, budou vám ostatní připadat fádní a stále vám něco bude chybět. Něco, co vám liška může nabídnout.

Co se týče vzhledu, neudělá na vás Mozilla při prvním pohledu zrovna dojem. Ale to tak u defaultního nastavení většinou bývá. Proto máte možnost si vzhled měnit do různých podob, dle vlastního gusta. Možností jsou stovky až tisíce, a tak si každý přijde na své.

Další nesmírnou výhodou je množství pluginů, které si můžete do prohlížeče nainstalovat. Od různých vyhledávacích zařízení, přes zabudované překladače až po rádia a jiné multimédia si můžete vtěsnat pod horní lištu.

Generace Internetu Explorer je dávno pryč a vysvobozením je Mozilla FireFox, která zaujme jak amatérské uživatele, tak pokročilé „surfaře“. Modré éčko definitivně nahrazuje liška s takovou dominancí, kterou se nemůže pochlubit žádný jiný prohlížeč na trhu.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář