{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Everest

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Jak již název napovídá, v následujících řádcích si představíme program určený vyloženě pro domácí použití. Díky tomuto určení je program freeware ke stažení, čímž si zajistil velkou přízeň. Program Everest slouží pro zjištění všech komponentů vašeho počítače a dalších užitečných údajů, díky kterým můžete diagnostikovat vyskytlé problémy s počítačem.

Jak již název napovídá, v následujících řádcích si představíme program určený vyloženě pro domácí použití. Díky tomuto určení je program freeware ke stažení, čímž si zajistil velkou přízeň. Program Everest slouží pro zjištění všech komponentů vašeho počítače a dalších užitečných údajů, díky kterým můžete diagnostikovat vyskytlé problémy s počítačem.

Po stažení a instalaci programu se můžete pohodlně vrhnout do spuštění. Úvodní obrazovka vám poskytne pohled na komponenty vašeho počítače seřazené do jednotlivých kategorií. Po rozkliknutí nabídky se vám zobrazí další, dílčí, zařízení dané kategorie.

Díky tomuto rozdělení se můžete proklikat až k úplným detailům, o kterých jste ani netušili, že ve vašem počítači mají své místo. Skvělou vlastností programu jsou také odkazy na oficiální webové stránky výrobců vašich komponentů, na kterých si můžete stáhnout potřebné ovladače a aktualizace.

 

Mezi další pozitivní možnosti řadíme export veškerých informací do textové souboru nebo rovnou vygenerování webové stránky. Tuto možnost oceníte ve chvíli, kdy obsluhujete více počítačů a potřebujete mít informace stále při ruce.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář