{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ccleaner

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Při používání počítače vzniká jakýsi virtuální nepořádek ve vašem stroji, který se nesmí podceňovat. Na vyčištění existuje mnoho programů, avšak my si představíme ten nejznámější.

Při používání počítače vzniká jakýsi virtuální nepořádek ve vašem stroji, který se nesmí podceňovat. Na vyčištění existuje mnoho programů, avšak my si představíme ten nejznámější.

Pokročilí uživatelé vědí, že nepořádek v počítači může kulminovat až k reinstalaci systému, čemuž se snažíme všemi různými prostředky předejít. Rozhodně je třeba se o pořádek starat od začátku, protože pak už může být pozdě. Proto hned po přečtení následujících řádků neváhejte a pusťte se do úklidu třeba za pomoci právě Ccleaneru.

Programů se v tomto oboru opravdu nachází pěkná řádka, ale ne všechny jsou natolik stabilní, aby stálo za to je vůbec zkoušet. Především ve free oblasti je těžké vybrat ten pravý. A právě proto jsem tady, abych vám představil vyvolený program vychvalovaný všude po světě.

Stažení je zcela zdarma a program je k dostání přímo na oficiálních stránkách programu. (http://www.piriform.com/ccleaner/download) Instalace je bezproblémová mimo jednoho z posledních kroků, kdy se musíte rozhodnout, zda chcete lištu Yahoo ve svém prohlížeči. Pro většinu je nepotřebná, a proto tuto volbu odstraňte. Pak už nezbývá než program spustit a dát se do čištění.

Prostředí programu je přehledné, což ocení hlavně amatérští uživatelé. Co je však důležitější, je obsah programu. Základní rozdělení na 4 části je to nejpodstatnější. Mezi nimi jsou Čistič, Registry, Nástroje a Možnosti.

Čistič, jak již název napovídá, je základem programu. Slouží k vyčištění veškerých zbytků, které v počítači po práci s ním zůstanou. I čistič má ještě vlastní podkategorie. Internetu se týkající Internet Explorer, samotného průzkumníku Windows nebo můžete zvolit položku Systém či Pokročilé.

Kategorie Registry se týká především systému samotného, ve kterém po různých programech a hrách zůstává další binec. Pro amatéry je prohledávání registrů poměrně nebezpečné, a proto je zde Ccleaner.

Volba Nástroje se týká především programů nainstalovaných ve vašem systému. Ať už jde o důkladnou odinstalaci nebo úpravy aplikací. Oproti klasickému výpisu programů z Windowsu se zde můžete těšit na rychlejší a pohodlnější práci.

Položka možnosti slouží pro nastavení programu Ccleaner jako takového. Kdyby vám něco nevyhovovalo, zde si přijdete na své. Tím končí naše prohlídka a jak jsem zmiňoval dříve, úklid v počítači je potřebný stejně jako v domácím prostředí.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář