{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Steam

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Steam je freeware program, k jehož plnému využití je třeba mít přístup k internetu. Na stránce SteamPowered.com máte možnost si hru vybrat, zakoupit a stáhnout v jeden den. Ceny jsou přitom lepší, než v kamenných obchodech.

Steam je freeware program, k jehož plnému využití je třeba mít přístup k internetu. Na stránce SteamPowered.com máte možnost si hru vybrat, zakoupit a stáhnout v jeden den. Ceny jsou přitom lepší, než v kamenných obchodech.

Steam má v nabídce katalog mnoha her, které patří mezi počítačové klasiky. Ať už se jedná o historické kousky jako Counter Strike 1.6 nebo novější COD 4 čí Team Fortress 2. Na stránce je máte hezky seřazené dle kategorií, díky čemu je vše přehlednější.

Vysoce ceněný aspekt steamu je množství informací o hře, které dostanete dříve, než si ji rozhodnete zakoupit. Nejedná se pouze o hardwarové požadavky, ale také recenze hry a početné album screenshotů přímo ze hry.

Když si hru pořídíte, máte díky steamu zajištěný veškerý servis. Sám si totiž nainstaluje nejnovější aktualizace, díky čemu nebudete muset googlit různé patche a updaty. Pokud si však s něčím nevíte rady, můžete využít steam forum, kde vám pracovníci služby rádi pomohou.

Po stažení programu jste vyzváni k registraci, díky které budete moci steam naplno využívat. Hry si můžete zakoupit buď přímo v internetovém obchodě steamu, v jiných autorizovaných prodejnách na internetu nebo přímo v kamenných obchodech. Pro aktivaci hry musíte zadat originální klíč, díky kterému máte jistotu, že právě vy budete jediní s vygenerovaným steam ID.

Steam ID je rozpoznávací číslo vašeho účtu přímo ve hře a je potřebné pro registraci do různých soutěží. Aniž byste si však nějakou hru zakoupili, máte po registraci možnost komunikovat se svými online kamarády. Právě tato možnost je největším lákadlem pro stažení programu.

Steam je v současnosti ve svém oboru to nejlepší, co můžete získat. Pokud patříte mezi vášnivé hráče, rozhodně byste neměli tento program opomíjet.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář