{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #5

Napsal Diaz dne 20.09.2014 pro sekci GS
Vitajte už pri 5. pokračovaní filmových noviniek. Dnešný diel je neuveriteľné nabitý o pripravované filmové trháky. Čo nás dnes čaká? Novinky o poslednom Hobbitovi, o pokračovaní The Walking Dead a v neposlednom rade ani novodobý Hercules s Dwayne Johansonom a mnoho, mnoho viac. Pohodlne sa usaďte a vyberte si film na dnešný večer.

Dead Snow II

Dead Snow. Označovaný za najhorší horor všetkých čias sa dočkal svojho pokračovania. Z nórskej dielne k nám prišla dlho očakávaná „Zombie vojna.“ Čo viac k tomu dodať? Len toľko, že túto zombie hororovú komédiu už čoskoro očakávajte v kinách.

Hobit: Boj piatich armád

Už posledné 3. pokračovanie slávnej trilógie Hobit sa do naších kín dostane 11. Decembra (11.12.) tohto roku. Štúdio Warner Bros. sľubuje neskutočné vyvrcholenie trilógie a mi môžeme len pevne veriť, že tomu tak bude. O réžiu sa stará Peter Jackson, ktorý režíroval aj všetky časti Pána prsteňov.

The Walking Dead 5. séria

12. Október (12.10.). To je termín, ktorý všetci fanúšikovia „TWD“ dôverne poznajú. Práve v tento deň sa začne vysielať už 5. séria tohto seriálu. To však nie je to najlepšie. Keďže títo zombíci zažívajú veľký úspech AMC  potvrdilo plány, že 5. sériou sa dej nekončí. Chcú ich totiž natočiť až 12! Nuž na najbližšie roky máme o zábavu postarané.

Bad Boys III

Legendárna komédia na čele s Willom Smithom a Martinom Lawrenceom sa rúti na svet. Po dlhých rokoch čakania sa opäť spojili a podľa neoficiálnych informácii by už budúci rok malo vzniknúť pokračovanie Bad Boys (Mizerové). Réžie sa ujal Michael Bay. Takže pokiaľ nevzniknú Transformers V (čo nie je vylúčené) tak tomuto pokračovaniu nič nebráni.

Godzilla II

Vynovená Godzilla je v kinách len 3 mesiace a už je potvrdené jej pokračovanie. Keďže 1. diel zarobil takmer 600 000 000 $, Warner Bros. nenechalo nič na náhodu a na rok 2018 potvrdilo vydanie Godzilly II.  Prečo až o 4 roky? Režisér Gareth Edwards musí o 2 roky natočiť spin-off Star Wars.

Výber Mesiaca

Hercules

Klasický mytologický příběh o Herkulovi dostává zcela nový rozměr. Začíná v momentě, kdy Herkules splnil pověstných dvanáct úkolů, aby se vykoupil ze svých minulých hříchů. Žije ve vyhnanství a živí se jako žoldák. On a jeho pět věrných společníků putují po starověkém Řecku a výměnou za zlato poskytují ochranu každému, kdo je potřebuje. Když o jejich služby požádá samotný trácký král a jeho krásná dcera, jejichž zemi neustále ohrožují tyranští bojovníci, Herkules pochopí, že svému osudu nemůže utéct. Musí přijmout svůj mýtus a stát se opět tím slavným hrdinou, kterým byl kdysi dávno ..

USA, 2014, 95 minút
Akčný, dobrodružný
Dwayne Johanson, Aksel Hennie

Očista II (Anarchia)

Jednou za rok se americké ulice vždy na dvanáct nočních hodin promění v peklo. Všechny zločiny, včetně těch nejtěžších, jsou zcela legální. Téhle brutální noci se říká Očista. Režisér James DeMonaco před rokem pozitivně šokoval nízkorozpočtovým thrillerem s „očistně" originálním nápadem, za což byla Očista po právu odměněna mimořádnými výsledky v kinech. A tak zcela přirozeně vznikla dvojka. V noc Očisty by se po ulicích pohyboval jenom sebevrah nebo člověk s neodolatelnou touhou po zabíjení. Jedním z nich je po zuby ozbrojený chlap, který chce dočasnou beztrestnost využít k tomu, aby „potrestal" opilého řidiče, jenž mu před časem přejel dítě. Nebude to mít jednoduché, protože všichni ti, kdo tuhle noc chtějí „jen" přežít, se před vypuknutím Očisty snaží maximálně zabezpečit. Manželé, kterým se krátce před jejím začátkem porouchalo auto, a oni uvízli někde na předměstí, měli v tomhle směru neskutečnou smůlu. Stejně tak matka s dcerou, které se marně pokusily proměnit svůj byt v nedobytnou tvrz. Náhoda svede tyhle čtyři bezbranné zoufalce dohromady s výše uvedeným osamělým mstitelem. Je jim jasné, že pokud mají mít aspoň nepatrnou šanci na přežití, musí se ho za každou cenu držet. Jenže on má svůj plán a v něm vyděšení a neozbrojení „civilisti" nehrají žádnou roli. Noc ale zdaleka ještě nekončí a pro všechny připravuje pár nepěkných překvapení. Zatímco první Očistu bylo možné díky jejímu zasazení do interiéru jednoho domu označit za komorní thriller, pokračování je výpravnou akcí, která nešetří napětím, brutalitou a nečekanými dějovými zvraty.

USA, 2014, 103 minút
Akčný, Thriller
Frank Grillo, Carmen Ejogo

Haunted House II/ Pár nenormálnych aktivít 2

Potom, čo Malcolm (Marlon Wayans) stratil svoju milovanú Kishu (Essence Atkins) pri nešťastnej autonehode, chce začať nový život po boku Megan (Jaime Pressly), matky dvoch detí. Po presťahovaní do ich nového domu snov však Malcoma opäť začnú sužovať bizarné, nadprirodzené udalosti. Dokáže im čeliť a zachrániť seba aj svoju novú rodinu?

USA, 2014, 87 minút
Horor, komédia
Marlon Wayans, Gabriel Iglesias, Ashley Rickards

Gravitácia

Sandra Bullock ve filmu hraje doktorku Ryan Stone, skvělou lékařku – inženýrku na její první vesmírné misi. George Clooney ztvárnil vesmírného veterána Matta Kowalskyho, který velí svému poslednímu letu před odchodem do důchodu. Jenže během zdánlivě rutinní výpravy do kosmu dojde ke katastrofě. Loď je zničená a Stone a Kowalsky zůstanou ve vesmíru sami, odkázáni jeden na druhého a směřujíc dál do temného vesmíru. Hluboké ticho dává oběma jasně najevo, že ztratili jakékoli spojení se Zemí... a tím i jakoukoli šanci na záchranu. Strach se pomalu mění v paniku, zejména když si oba uvědomí, jak málo kyslíku jim zbývá. Přitom paradoxně jediný možný způsob návratu je pokračování v cestě do hlubokého vesmíru.

USA, 2013, 91 minút
Dráma, Thriller
Sandra Bullock, George Clooney

3 trailery na záver

The equalizer/ Equalizér

 Premiéra: 26.9. 2014
Thriller
Denzel Washinghton, Marton Csokas  

Edge of tommorow/ Na hrane zajtrajška

Premiéra: 6.9. 2014
Akčný, Sci-fi
Tom Cruise, Emily Blunt

Annabelle/ Annabelle

Premiéra: 3.10. 2014
Horor
Annabelle Wallis, Brian Howe

Autor: Diaz; Zobrazeno: 13358x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář