{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends Cup na Gamesites.cz

Napsal Whoik dne 02.10.2014 pro sekci LOL
Zdravím všechny priznivce hry League of Legends! Dovolte mi, abych vám oznámil ze portál Gamesites.cz pořáda již podruhé turnaj 1v1 v této populární hře.
Už vás nebaví silácké řeči vašich kamarádů jak by vám to v 1v1 děsně natřeli, myslíte si že vy jste ti nejlepší? Pojďte nám to všem ukázat, že zrovna Vy máte na to zvítězit v našem turnaji.

Průběh Turnaje

Jak již jsme uz zmínili bude to 1 vs 1 a máte zde tři možnosti jak porazit svého nepřítele. Možnost číslo jedna prolít první prolitou krev na svém protihráči. Moznost číslo dvě je zbořit mu jako první věž a nebo nafarmit jako první 100 minionu. První část turnaje se bude odehrávat na mapě Aram a bude to  systém výběr naslepo, takže si budete muset pořádne promyslet jakého championa si vyberete! Čtvrtfinálové, semifinálové a finálové boje se budou odehrávat už na mapě vyvolávačův žleb a bude to banovací režim. Semifinále a boje o třetí místo se budou hrát na dvě vítězství, finále na tři –

Registrace

Neváhejte a registrujte se ještě dnes! Možnost přihlášeni bude ukončena dne 9.10. 2014 a turnaj zahájíme dne 10.10. 2014 od 17:00. Přihlášky zasílejte na forum adminovi yeTTynka a nebo na email [email protected]  Do přihlášky uveďte váš nick na hře a divizi. Každý registrovaný musí být v den turnaje na svých accountech online.

Ceny

1. Místo - VIP na Teamspeak server + eVIP do hry CS 1.6
2. Místo - VIP na Teamspeak + VIP do CS 1.6
3. Místo - VIP na TS nebo CS 1.6


Upoutávka na Mistrovství světa v LoLku ve spolupráci s Imagine Dragons

Bonus

Každý z vás se může stát na tomto turnaji hvězdou, stačí pouze podávat skvělé výkony. Některé zápasy a především závěrečné boje budou streamovány.

Těšíme se na vás a zároveň přejeme hodně štěstí do hry.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 10477x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář