{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends sekce na GameSites

Napsal eFkacko dne 13.10.2014 pro sekci LOL
Vážení přátelé, dnešní den bude významným dnem pro LoL sekci na GameSites. Konečně se blýská na lepší časy. Dojde k velkým změnám, které všichni rádi uvítají. V článku se dozvíte, v čem rozkvět LOL sekce tkví. Opět se rozbíhá support, přijde várka turnajů, bude založena 1v1 liga a mnoho dalšího. Tak na co čekáte? Všechny důležité informace máte o několik řádků níže!

Ctihodní přátelé, konečně se dostává pozornosti i nejhranější hře na Světě. Celou LOL sekci má na starost eFkacko, jenž hlásí veliký rozmach a rozkvět populární hry i u nás – na GameSites.

Nyní dovolte abych Vás seznámil  s programem LoL sekce, která má co nabídnout v mnoha směrech.

· Turnaje

· Liga 1v1

· Support

· Sekce na webu

· Gathery

· Články + Měsíčník

Turnaje

Po delší pauze se na náš portál opět vrátí turnaje.  A nebude jich málo, pojďme se podívat!

Během roku proběhnou dva veliké turnaje 5v5 (Winter, Summer) – letní a zimní, tedy jeden za půlrok. Tyto velké turnaje budou dotovány Riot Pointy přímo do hry.

Dále proběhne mnoho dalších turnajů, na kterých nebude prioritou synergie a týmová práce, neboť půjde o 1v1 turnaje.  Dočkáme se ale také 2v2 turnajů. Twisted Treeline bude opět hostit 3v3 turnaje, kde právě turnaje na GameSites začínaly.

Nebude chybět ani unikátní soutěž „Catch the Teemo“, kde nepůjde tolik o mechaniky a dovednosti s hrdiny, ale bude potřeba i trocha štěstí. Pravidla této soutěže se dozvíte brzy – již 22.10. ve článku o tomto turnaji.  Catch the Teemo bude tedy první turnaj, který nás v  budoucnosti čeká.

Informace k turnajům budou brzo vypsána na forum v LOL sekci a také v článcích, které budou vyvěšeny na hlavní stránce GameSites, takže je zajisté nepřehlédnete.

"Pantheon league"- liga 1v1

Mimo turnajů nás taktéž čeká liga 1v1 s názvem "Pantheon league". Půjde o ligu, v níž bude registrováno 32 hráčů z GameSites. Tito hráči budou spolu bojovat každou neděli večer, kdy odehrají dva zápasy. Vždy se začne začátkem nového měsíce a závěr nastane koncem toho samého měsíce.

Za každé vítězství budete získavat určité body a ti nejlepší, kteří budou mít ke konci měsíce nejvíce bodů, se dostanou do tzv. Series, kde budou hrát pavoukovým systémem play-off turnaj. Do těchto series postoupí 4 nejlepší hráči měsíce. Vítěz jednotlivého *(vysvětlivka o několik řádků níže)Seasonu si odnese mystery gift a 20 bodů, které využije do celkového sčítání bodů Pantheon league. Druhý získá 10 bodů a třetí obdrží bodů 5. Pantheon league bude probíhat 3 seasony (měsíce) - tzn. čekají nás 3 series za 3 měsíce.

Pantheon league šampionem se stane ten, jenž bude mít nejvíce bodů na konci těchto tří měsíců.

*Jednotlivé měsíce budeme označovat Season 1, Season 2 a Season 3. 

To bylo jen stručně k budoucí lize. Veškeré další informace budou na forum v LOL sekci, kde se zanedlouho založí topic Pantheon league.

Support

Po dlouhé době se nám opět rozjede i LOL support. Jedinečná příležitost pro Vás, jak pomoci LOL sekci a ostatním! Veškeré informace, podmínky pro přijetí apd. naleznete ZDE

Sekce na webu

Sekce lolka na webu se dočká několika změn a už s ní bude zacházeno, jak se lidově říká - v rukavičkách. 

Budou založeny 3 nové topicy: Turnaje, Pantheon league, Články.

V topicu turnajů nalezneme veškeré informace o turnajích, které se na gamesites budou konat. V Pantheon league topicu najdeme seznam hráčů, které jsou v lize registrováni, jejich body a veškeré podstatné informace o lize. Články - tento topic bude skýtat články ze  všech odvětví lolka, ať už půjde o nové patche, reworky nebo progaming scénu. 

Dále budou postupem času aktualizovány topicy: Hrdinové, Itemy, Mapy.

A nakonec do topiců: Rady a návody, Volná debata se budou především vyjadřovat noví LOL supporti, kteří se Vám budou snažit pomoci a poradit.

Gathery

Neváhej a přijď si s přáteli zahrát gather na našem teamspeku! - ts.gamesites.cz

Tyto roomky na našem teamspeaku byly aktualizovány a spraveny. Přijď ukázat i ostatním, co v tobě je a pobavit se!

Články + Měsíčník

Články z  lolka nebudou pouze ukryty na forum v LOL sekci, ale ty nejdůležitější budou i na hlavní stránce gamesites. Především progaming scéna nám neuteče! Zanedlouho - přesně 20.10. se na hlavní stránce objeví článek o S4CH (Season 4 Championship), kde se dozvíte o vítěži celého šampionátu, o průběhu tohoto turnaje v Koreji a chybět také nebudou výsledky evropských a amerických týmů, které si na Mistrovství Světa nevedly. Už teď mohu prozradit, že známe finalisty! Je to čínský celek Royal Club (který se dostal do finále i minulý rok!) a tým Samsung White z Koreje.

Každý měsíc bude vydán i Měsíčník - poslední vydání ZDE. Jde o článek, jenž bude vydáván každý měsíc a bude obsahovat to nejdůležitější, co se v měsíci uskutečnilo. Nebude to pouze o toku textu, ale naleznete zde i pro pobavení různé vtipné videa a obrázky s tématikou League of Legends.

A milí příznivci lolka, to bylo pouze stručné shrnutí, co nás v budoucnu čeká a jak se bude lol sekce vyvíjet! Rozvoj půjde s časem, vše se bude pomalu, ale jistě aktualizovat na forum. Další novinky se dozvíte určitě v příštím článku.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář