{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pořádná dávka CS 1.6 slotů

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Zdravím všechny hráče Gamesites.cz. Někteří z vás možná zaregistrovali velký nárůst herních slotů v našem Gamesites světě. Včera jsme totiž spustili hned 5 nových Counter-Strike 1.6 Serverů, na které se mohou napojit až 152 hráčů. Ano, zvětšili jsme se hned o 152 volných herních míst na serverech, které čekají jen na to až si na nich zahrajete! Celkem hráčům nabízíme 34 herních CS 1.6 serverů s různými mody, 1 CS:Source Public server a nesmíme zapomenout také na 1 Call of Duty 4 Public server. Celkový počet herních serverů na Gamesites je tedy 36 (zatím) i když v online statusu je serverů 38. 2 zbývající servery jsou totiž naše test servery které nejsou hráčům zpřístupněny.

Určitě vás zajímá o které servery se jedná. Rozhodli jsme se rozšířit místa pro servery které jsou poslední dobou narvané k prasknutí - nejedná se tedy o nové herní mody, ale o "kopie" stávajících serverů.

Gamesites.cz | Public server #3

- Jak se říká, public serverů není nikdy dost a proto jsme se rozhodli pro další, v pořadí již třetí Public server na kterém běží všechny základní a oblíbené mapy typu de_inferno, de_nuke a další ...

IP ADRESA SERVERU: 217.11.249.92:27753


Gamesites.cz | Dust2 Only #2

- Další z Public serverů, na kterém se ovšem nehraje nic jiného než naše vyprahlá a stále slunečná mapa de_dust2. 

IP ADRESA SERVERU: 81.0.217.183:27752


Gamesites.cz | JailBreak #4

- Ne, nezbláznili jsme se. Jedná se skutečně o další, již čtvrtý JailBreak server, který byl vytvořen pod obrovským nátlakem hráčů. Smiřme se s tím, že je zkrátka čím dál tím víc kriminálníků a stávající JB servery už nenabízely dostatek cel pro všechny tyto vězně, co se marně pokoušeli do vězení dostat i když bylo full.

IP ADRESA SERVERU: 217.11.249.92:27749


Gamesites.cz | GunGame Massive

- I náš Gungame server, na který se připojí 20 hráčů potřebuje svého většího bratříčka. Proto jsme vytvořili GunGame s 32 místy. Server se líší jen v pár věcech a to: Počet slotů, jiné mapy, procházení přes spoluhráče a LVL až po 5ti zabitích. Ještě tu nejsou úplně pořešené mapy, které ještě doplníme

IP ADRESA SERVERU: 81.0.217.184:27751

 

Gamesites.cz | Avatar Battle #2

- A posledním, nově vytvořeným serverem je Avatar Battle 2. Na tomto druhu serveru byl opravdu velký nedostatek map, protože jsme jediní, co tento server nabízí. V posledních týdnech přibylo hned několik nových map, které hráčům hru zpestřují a nedělají z ní stereotyp. Tímto bych chtěl poděkovat: -----boom a miso-272 za vytváření nových map pro Avatar server. 

IP ADRESA SERVERU: 217.11.249.78:27750


Samozřejmě si ani teď neodpustím svou oblíbenou větu "Doufáme, že servery nezůstanou prázdné a zaplní se rychle." a skutečně to dopadne dle předpokladů a servery se zaplní.

A když už jsme u toho sepisování novinek, tak na Aimu a Gungame (původním) je několik nových map. 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář