{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

4. Kolo GS Poker Ligy

Napsal Whoik dne 09.11.2014 pro sekci GS
9.11.. je datum, kdy je na programu čtvrté kolo Gamesites Pokerové ligy. Těšit se můžete na skvělé výkony a hráče, kteří opanovali minulé ročníky, ale na také na hvězdy z řad admin teamu nebo přímo vedení. Vše je zdarma a hra se koná v pokerové herně Pokerstars. Veškeré podrobnosti níže.

Gamesites Poker League je nedílnou součástí našeho portálu a tento podzim tomu nebude jinak. Opět budete mít možnost změřit své síly s těm nejlepšími pokerovými hráči na Gamesites, admin týmem anebo členy vedení. Zapište si tak do diáře, každou neděli v 18:05 je na programu pokerový turnaj!

Nyní si pojďme představit, jak vůbec takové pokerové hraní na našem portále funguje a jak se vlastně zúčastnit.

Hrát se bude v pokerové herně Pokerstars v našem klubu Gamesites.cz. Hra je kompletně zdarma. Návod krok po kroku:

1. Stažení pokerového klienta - Klik zde - www.pokerstars.net/client/download/

2. Registrace - Zadáte své údaje, ať už pravé nebo ne, to je pouze na vás. Důležité je hlavně uživatelské jméno, pod kterým budete na Pokerstars prezentováni.

3. Vstup do klubu Gamesites.cz - Vaše pokerstars bude vypadat podobně, jako na screenu, pak stačí kliknout na Home games a následně "Přidat se k poker klubu.

Po kliknutí vám vyskočí podokýnko, kam zadáte údaje našeho Pokerového klubu. Ty jsou:

ID Klubu: 446178
Zvací kód: gamesites
Vaše jméno: Váš nick

Pak nezbývá než čekat až vás administrátor klubu potvrdí a můžete plnohodnotně využívat nabídky her v klubu.

Spousta lidí je již v klubu registrovaná, no někteří, kteří tam byli, ji budou muset provést znovu z důvodu přeplnění maximálního počtu míst. Nyní by to již neměl být problém.

4. První hra - Po registraci vám Pokerstars dá na účet 1000 hracích žetonů. Které když je prohrajete, budou vám třikrát do hodiny doplněny. Pokud se registrujete rovnou před turnajem, musíte nejprve usednout na některý ze stolů v klubu (Fun Rozehry) a 1000 hracích peněz se vám připíše na účet a můžete se tak registrovat do turnaje.

5. Registrace do turnaje - V klubu v záložce Rozpis naleznete plánované turnaje, po rozkliknutí stačí velvo dole zmáčknout "Registrovat". Vklad do turnaje je minimální, proto se nemusíte bát, že byste přišli o své žetony. Registrace je možná maximálně 10 minut po startu turnaje.

Nikdy se neregistrujte do turnaje, pokud si nebudete jisti, že ho budete moci hrát. Raději s registrací vyčkejte 15 miut před začátkem, než se hlsáit den dopředu. Pokud se na turnaj nedostavíte dvakrát, budete z klubu bezpodmínečně vyloučeni.

6. Průběh turnaje - Hraje se v šesti lidech na stole, základní stack (stav žetonů) je 5 000 a blindy se mění po pěti minutách. Při vyšším počtu účastníků se mohou hodnoty korigovat.

POKER LIGA

Jak již bylo zmíněno v úvodu, liga bude čítat 10 turnajů, které se uskuteční postupně každou neděli. První turnaj je tedy 19.10. a poslední by měl být 21.12., kde výhercům nadělíme předčasné dárečky k Vánocům. Vždy se startuje v 18:05, možnost pozdní registrace je do 18:15.

Pro vaše otázky je zde však především forum, ve kterém se nachází samostatná sekce věnovaná pokeru. Pokud byste čemukoliv nerozuměli nebo měli nějaké dodatčené otázky, nebojte se zeptat, rádi vám odpovíme. Do zméněné sekce se dostanete kliknutím ZDE.

Po každém odehraném kole se spočítají body dle umístění, kdo bude mít na konci bodů nejvíce, stane se vítězem. Výsledkový žebříček se bude ukládat do google docu, ke kterému bude mít každý přístup, proto budete moci průběžně sledovat jak výsledky své, tak i svých protihráčů.

Bodování

1. místo - 30 bodů
2. místo - 25 bodů
3. místo - 20 bodů
4. místo - 15 bodů
5. - 19. místo - 14 - 1 bod

Ceny

Ocenění našich turnajů doznalo menších změn. Již se neudílí za každý turnaj VIP pro vítěze a další v pořadí, ale i zde je hodnocení bodováno. Tzn. Vítěz turnaje obdrží na své konto 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod. Při dovršení 5 bodů si může hráč zažádat o VIP na Teamspeak anebo na CS 1.6 server. Avšak ikonka na Teamspeak pro vítěze jednotlivých turnajů zůstala!

POŘADÍ

Snad bylo zmíněno vše potřebné, pokud ne, k dispozici vám jsou jak komentáře zde pod novinkou, tak sekce ve foru. Přeji hodně štěstí do hry, ale hlavně příjemnou zábavu za doprovodu portálu Gamesites.cz.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5349x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář