{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoční soutěže

Napsal Tudop dne 01.12.2014 pro sekci GS
Zdravíme všechny čtenáře a čtenářky, do Vánoc už zbývá pouze 24 dní a já pořád nevím co budu kupovat za dárky, ale o tom tento článek není. Jak už bylo řečeno, blíží se Vánoce a proto jsme si pro vás připravili nějaké ty soutěže. Máte tedy možnost vyhrát VIPčka ať už pro sebe, nebo třeba pro své kamarády. Více informací o soutěžích v článku.

Jak už bylo řečeno v úvodu, připravili jsme si pro vás vánoční soutěže. Jaké soutěže a informace o nich naleznete níže. Všechny vánoční soutěže (mimo Top hráče JailBreaku a Furien turnaje) startují 1.12. a končí 26.12., 27.12. budou vyhlášeni výherci v sekci "Vánoční soutěže" (Obsah fóra ‹ Gamesites.cz ‹ Turnaje a Soutěže ‹ Vánoční Soutěže).


TOP HRÁČ JAILBREAKU

Skvělá zpráva pro všechny hráče a hráčky JailBreak módu. Již po sedmé se uskuteční nejoblíbenější turnaj na tomto módu. Přihlaš se i ty a staň se Top hráčem JailBreaku. Zatím plánujeme až 80 slotů pro turnaj, ale toto číslo může ještě vzrůst.
Soutěžící budou mít za úkol projít dráhy, prolézačky, všelijaké různé atrakce, které jistě dobře znáte z map, které se u nás na JailBreacích hrají. Vaším cílem je však sesbírat nejvíce bodů a dostat se na vrchol žebříčku. Soutěž má celkem 3 kola, takže by bylo dobré vybrat si termín, kdy budete přítomní a budete mít možnost přijít.

Odměna: body
Více informací: zde
Organizátoři: Smokeyy (Di-es), DarkMouse, Ilko, PuNko a další..
 

SOUTĚŽ O NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ STROMEČEK

Dá se říct, že se jedná již o tradiční GameSites soutěž. Podstatou této soutěže je, že si vystrojíte vánoční stromeček, vyfotíte          a pošlete nám ho do speciálního topicu. Následně vyhodnotíme nejhezčí stromek a jeho autor dostane nějakou tu odměnu. Nově  ale přidáváme pravidlo, které spočívá v tom, že na fotce musí být někde papírek, na kterém bude napsán nick autora, pokud na něm lísteček nebude, můžeme obrázek ze soutěže vyřadit (to uděláme v případě, že se nám obrázek bude zdát okopírovaný), ale také ho můžeme uznat.

Odměna: Extra VIP
Více informací: zde
Organizátoři: Redakce GS


 SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ VÁNOČNÍ BÁSNIČKU

Jak už z názvu vypovídá, jedná se o soutěž, do které budete posílat básničky, které vymyslíte. Básnička se musí týkat Vánoc. Své výtvory opět pošlete do speciálního topicu. Redaktoři vyhodnotí nejlepší básničku a jejímu autorovi bude udělena odměna.

Odměna: Extra VIP
Více informací: zde
Organizátoři: Redakce GS


 GAMEŘI POMÁHAJÍ MAMINCE PÉCT

I když už někteří nebydlíte s maminkou, tak se stejně můžete této soutěže zúčastnit! Upečte, ozdobte, vyfoťte a pošlete nám vaše cukroví! Kdo ho bude mít nejhezčí, vyhrává odměnu. A abychom se zbavili podvodníků, tak opět musíte mít na fotografii lísteček s vaším nickem, pokud na něm lísteček nebude, můžeme obrázek ze soutěže vyřadit (to uděláme v případě, že se nám obrázek bude zdát okopírovaný), ale také ho můžeme uznat.

Odměna: Extra VIP
Více informací: zde
Organizátoři: Redakce GS


 SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ VÁNOČNÍ OBRÁZEK

Z názvu už je jasné, že půjde o to, vyfotit nějakou fotografii nebo vytvořit libovolný obrázek, který se týká Vánoc. Autor nejlepšího obrázku bude odměněn.

Odměna: Extra VIP
Více informací: zde
Organizátoři: Redakce GS
 

FURIEN TURNAJ

O turnaji budete blíže informováni postupem času v této sekci na fóru.


VÁNOČNÍ CTF CUP

O tomto turnaji se dozvíte více v samostatném článku.


 Přeji vám všem krásný advent! Užijte si soutěže!

Autor: Tudop; Zobrazeno: 5906x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář