{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Šťastný nový rok s Gamesites.cz

Napsal Whoik dne 31.12.2014 pro sekci GS
Již odpočítáváme poslední hodiny roku 2014, abychom se mohli těšit na to, co nám přinese rok nový. Všichni věříme, že bude ještě lepší než ten předešlý, nicméně pojďme se poohlédnout za tím, co nám uplynuvší rok nabídl na Gamesites.

Rok 2014 přinesl spoustu událostí nejen do našich reálných životů, ale také do toho online a konkrétně na Gamesites.cz. Pojďme si společně projít ty nejdůležitější věci, které se nám tady urodily.

 

Nový rok nám začal aktivně, a to náborem redaktorů. Slibovali jsme si, že najdeme nové pisálky, kteří obohatí náš portál a sekci článků. Plán se vyvedl nad míru, jelikož nejen, že jsme našli redaktory, ale rovnou také budoucí zástupce hlavního šéfredaktora. TheRohlikar svou pílí a aktivitou ukázal, že i z běžného hráče, se může stát nejen admin, ale také redaktor, či dokonce postupem času zástupce šéfredaktora a Hlavní server admin. Po jeho konci v jeho šlépějích kráčí Orbikaz a právě těmto dvěma bych rád poděkoval za jejich práci, kterou pro nás v redakci dělali či dělají.

Dalším skvělým počinem na našem portále byl herní magazín Gameview, který se pokusil portál oživit a přinést náhled i na jiné, nové hry. O tento projekt se staral Groupleader a dokázal vytvořit opravdu úžasné výtvory.

 1. díl GameView

Druhý měsíc roku 2014 nám přinesl oživení supportu a akademie. Vznikla nová pravidla, dostali tyto sekce na starost noví lidé, a tak vznikla nová éra. Support měl na starosti Machec, který odvedl skvělou práci, no nyní u něj dostal přednost reálný život. No náhrada za něj se nenechala svými skutky zahanbit a stará se o support minimálně stejně kvalitně, jako právě Machec. Tou náhradou je Hoolder, kterému tímto přejeme hodně štěstí se supportem v novém roce. Co se týče akademie, tu po Nevinné přebral Mimi, který s ní má i nadále velké plány, a proto nezoufejte, pokud nesplňujete požadavky pro obdržení práv, akademie je tady stále pro vás.

Další změnou prošly Teamspeak soutěže, které měl v té době na starosti Destroy. Vymyslel nový systém, zavedl nové soutěže, nabral další pořadatele a mnoho z jeho nápadů fungují dodnes. Teď na jeho práci navázal Kofola, který vás soutěžemi na TS (ts.gamesites.cz) bude provádět i následující rok.

Aby nebylo soutěží málo, vyhlásil náš portál soutěž o 4 profesionální herní myši. I když z počátku bylo v plánu rozdat pouze jednu, počet zúčastněných převýšil očekávání, a tak se dočkali hned čtyři výherci. Podobnou soutěž jsme zopakovali ještě téhož roku v jeho druhé polovině.

Na počátku března došlo k historickému milníku na naší Facebook stránce. Dosáhli jsme 25 000 fanoušků! Nyní je přesný počet 29 668, a tak věřme, že co nevidět budeme moci psát novinku o dalším jubileu, které určitě nezůstane bez odezvy, v podobě nějaké odměny pro vás.

Novinkou přispěli na Gamesites také jeho vývojáři. Do světa byla vpuštěna první verze herního klienta GSplay, která se zaslouženě těší velké oblibě, jelikož přináší spoustu výhod a pohodlí do vaší hry. Klienta můžete stahovat zde.

Z počátku dubna byl hlavním lákadlem turnaj v Capture The Flag, kterého se zúčastnili také členové vedení. Naskočili do něj zcela bez přípravy, a to se jim nevyplatilo, vypadli dříve, než vůbec mohli ukázat své umění. I tak se turnaj povedl na jedničku a další podobně úspěšné klání následovaly. A následovat také budou v novém roce. Poděkování patří především Honovi, který CTF turnaje zaštiťuje svým jménem.

Bloggeři se dočkali druhé soutěže o nejstylovější blog a vyhrát nemohl nikdo jiný, než skvělý Luther, který však stále odmítá nabídky z redakce portálu a dále tak působil jako nezávislý blogger. Ještě jednou mu gratulujeme a doufáme, že si jednou své stanovisko rozmyslí a redakci rozšíří.

Jeden z nejoblíbenějších módu na Gamesites - Jailbreak se dočkal fotbalového turnaje, který díky vlastní úpravě měl opravdu vysokou úroveň. Zatímco dříve bylo neštěstím hrát na JB mapách fotbal, nyní je to pohlazení na duši a právě toho využili organizátoři, kteří využili všech 9 serverů a hra mohla začít.

Každoroční jistotou je u nás také Tipovačka k Mistrovství světa v ledním hokeji. Tento rok jsme se dočkali hned dvou tipovaček, jelikož i ZOH v Sochi u nás našly místo. Tímto děkujeme všem zúčastněným a již nyní se můžete těšit na další Mistrovství, které se uskuteční v Praze a Ostravě a naše Tipovačka tady bude společně s ním.

Měsíc červen byl na soutěže a turnaje opravdu bohatý a dočkaly se jich i módy, pro které doposud byly tabu. A tak měli možnost změiřt své síly hráči na Paintballu nebo třeba GunGame či Basebuilder. V pozadí nezůstal ani Knife Cup o největšího řezníka na Gamesites.

Prázdniny přinesly akci a slevy na VIP, které trvaly celý jeden měsíc. Nyní stejné, 50% slevy zrovna probíhají, a tak využijte možnosti, protože akce není nekonečná. 

Vítěz Gamesites Video Awards 2014

I tvůrci videí u nás našli příležitost, když se mohli zúčastnit Gamesites Video Awards. Podobná soutěž se ještě neopakovala, nicméně další rok si rozhodně své místečko najde.

Historickým milníkem se stalo datum 23.9.2014, kdy byl spuštěn tento web, na kterém se právě nacházíte. Ačkoliv starý byl hodnocen velmi pozitivně, našly se důvody na změnu, a proto přišla změna, která nás posunula ještě blíže moderní době a designu. Děkujeme, že náš web pravidelně sledujete a navštěvujete, budeme se o něj i nadále starat a zpříjemňovat vám návštěvy na něm.

Poker má u nás také velkou tradici a nejinak tomu bylo tento rok. Teprve před dvěma týdny skončila zimní pokerová liga, která čítala 10 kol, a tak jste si mohli každou neděli v 18:00 zahrát kvalitní pokerovou partii. Jak už tradice napovídá, na jaře se můžete těšit na další sezonu plných full housů a překvapivých riverů.

Součástí našeho portálu se stal celkem nedávno eshop, kde si můžete pořizovat hry nebo kredity na steam prostřednictvím různých metod. Jednoduší způsob těžko najdete, a tak neváhejte a navštivte tuto stránku a využijte nynjší vánoční slevy.

Celý rok nebyly zmíněné žádné nové servery, protože nevznikaly. Ke konci roku však přišla novinka, která jistě potěšila spoustu z Counter strike hráčů. Náš portál se rozrostl o další 3 servery, a to konkrétně Jailbreak Simple, Warcraft DM a Call of Duty DM. Těšíme se i tam na vaši návštěvu.

Jistě jsem nezmínil všechno, co by se dalo, protože rok 2014 byl na zajímavosti opravdu bohatý, ale snad to nejdůležitější zmíněno bylo. Věříme, že s námi budete i následující rok a pomůžete nám tak tvořit historii našeho portálu.

Za celý portál Gamesites.cz vám přeji mnoho úspěchů v novém roce!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 6051x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář