{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Copenhagen Games: Druhý den

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Máme za sebou druhý den turnaje Copenhagen Games. Zákaldní skupiny nepřinesli žádnou velkou novinku. No přesvědčte se sami!

Už třetí den se v Kodani koná Copenhagen Games, dnes se zaměřím na základní skupiny. Jelikož se základní skupiny hrály systémem best of three, trvalo odehrání celý den, a poslední zápasy se odehrávaly pozdě v noci. I přes větší šanci pro slabší týmy, postoupily do playoff všechny TOP týmy.

Podívejte se na exkurzi po Copenhagen Games 2012, kterou natočil manager NAVI ...



Jen bych zmínil tým Alchemists, který měl hned ze začátku velké problémy. Nejprve se zdrželi kvůli dopravní nehodě, jejich první zápas byl kontumován, a když dorazili na místo, byli jen čtyři, jelikož jejich pátý člen, Benjamin "Ben" Brahimi, nereagoval na telefony a nedorazil na nástupní místo. Místo něj hrál manager Švédského týmu Lemondog, Daniel "pani" Aicardi. Bohužel se díky kontumace a jedné prohry nedostali do playoff, a skončili tak na třetím nepostupovém místě. 



Všechny dema můžete stahovat ZDE. Postupové zápasy do playoff se odehrávají dnes, v sobotu 7.dubna. Finále pak můžete sledovat zítra. Pavou playoff najdete ZDE. Zápasy můžete také živě sledovat ZDE.














Zdroj: www.hltv.org 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář