{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhodnocení soutěže o myš a klávesnici

Napsal Whoik dne 02.04.2015 pro sekci GS
Po měsíčním zápolení jsme se dočkali a známe vítěze jak hlavní ceny - Myši Crono CM638 Gaming Mouse, tak i klávesnice Crono CK3000 Gaming Keyboard. Obě tyto ceny do soutěže věnoval eshop www.exasoft.cz, kterému tímto znovu děkujeme.

Celkem měsíc trvala soutěž, ve které šlo o to, jaký komentář bude mít pod soutěžní novinkou nejvíce odpovědí. Dočkali jsme se spoustu zajímavých a inovativních řešení, co byste se starou myší provedli, nicméně vyhrát může jen jeden.

Nebudeme to nijak zdržovat, a proto přejdeme rovnou k vyhlášení vítězů -

Hlavní cena - Crono CM638 Gaming Mouse

Tuto krásnou a zároveň parádní myšku, o které se více dočtete ZDE, si zajistil komentář s 34 odpověďmi, který dostal také nejvíce lajků:

 

"Vyhodil by som ju cez zatvorené okno."

 

A jistě již tušíte, že autorem tohoto výroku není nikdo jiný, než ProPucky, kterému tímto gratulujeme a věříme, že svůj plán uskuteční, natočí a pošle nám jej :))

2. Cena - Crono CK3000 Gaming Keyboard

Druhou cenou je klávesnice, která splní všechny vaše hráčské požadavky, o té více ZDE, kterou získala jedna z odpovědí na vítězný komentář:

 

"Střepy přinášejí štěstí, takže už si vyhrál :)"

 

Touto odpovědí předurčil jeden z vás, že Pucky se opravdu stane vítězem. A tím pisatelem komentáře je jarynamaruna, kterému také gratulujeme!

 

Ještě jednou gratulujeme oběma vítězům a pokud jste se jimi nestali právě vy, máte stále možnost tyto herní přístroje vlastnit, a to díky eshopu www.exasoft.cz, kde najdete jak myš tak i klávesnici.

Zároveň si můžete být jistí, že tohle nebyla poslední podobná soutěž, a proto pečlivě sledujte jak naši webovou stránku, tak i náš Facebook.

Prosíme výherce, aby mě kontaktovali do Pmky zde na webu

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4952x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář